ADD'den Erol'a Sıcak Karşılama

Cumhur İttifakı Büyükçekmece Belediye Başkan Adayı Recep Erol, Atatürkçü Düşünce Derneği Büyükçekmece Şubesini ziyaret etti. Erol, ADD üyelerinin sorularını cevaplarken, asla dernekler arasında bir ayrımın olmayacağını söyledi.

GÜNCEL 27.03.2024 17:24:03 86 0
ADD

 

ADD'den Erol'a Sıcak Karşılama

 

Cumhur İttifakı Büyükçekmece Belediye Başkan Adayı Recep Erol, Atatürkçü Düşünce Derneği Büyükçekmece Şubesini ziyaret etti. Erol, ADD üyelerinin sorularını cevaplarken, asla dernekler arasında bir ayrımın olmayacağını söyledi.

 

Atatürkçü Düşünce Derneği Büyükçekmece Şube Başkanı Özgür Polat ve yönetim kurulunun misafirliğinde gerçekleşen ziyarette Cumhur İttifakı Büyükçekmece Belediye Başkan Adayı Recep Erol, derneğin genç üyeleri ile de sohbet etti. Soruları yanıtlayan Erol, hem projelerini hem de ilçenin istihdamına ilişkin çalışmalarını gençlerle paylaştı. Şube Başkanı Özgür Polat, Erol’a ziyaretlerinden ötürü teşekkür ederken, “Biz kimsenin arka bahçesi değiliz. Kapımız tüm siyasi partilere açıktır. Bütün partilere aynı mesafedeyiz” açıklamasında bulundu. 

“YENİ DÖNEM, YENİ PROJELER...”

 

İlçedeki sosyal tesislerin yetersiz olduğunu belirten Erol, yeni dönemde sadece sosyal tesisler ile yetinmeyerek termal oteli de projelendireceklerini söylerken, “Büyükçekmece’de sosyal tesis anlamında, kamunun kullanımına açacağımız çok fazla işimiz var. Yapılan işleri yeterli bulmuyoruz, sosyal tesis iki – üç tane var. Biz istiyoruz ki sosyal tesis sayısını arttıralım. Her mahallede olmasa da bile iki mahallenin ortak noktasında en azından sosyal tesislerimizi yapabilelim. Bizim yaptığımız sosyal tesislerden ilçemiz uygun  fiyata faydalansın ancak emeklilerimiz, memurlarımız yüzde seksen indirim ile faydalansın istiyoruz. Belediyeye ait bir termal otel yapmayı planlıyoruz. Burada yok, kapalı yüzme havuzu bile yok. Bu yapacağımız termal otelde de aynı mantıkla çalışacağız” diye konuştu. 

“İSTİHDAMDA ÖNCELİK İLÇE HALKI”

 

Belediye tarafından yapılacak olan iştiraklere ve sosyal tesislerde istihdam alanında ilk olarak ilçe halkına öncelik vereceklerinin altını çizen Erol, yönetime geldiklerinde belediyeden hiç kimsenin işten çıkarılmayacağına da dikkat çekerek “Tabi bu tesisleri yaparken buralarda çalışacak insanlara ihtiyacımız olacak. Bu tesislerin yapımında da çalışacak insanlara ihtiyacımız olacak. Buralarda yapımından yapımından sonrasına kadar öyle bir istihdam alanı yaratacağız ki her sektörden iş gücüne ihtiyacımız olacak. Bunları da bu ilçede yaşayan vatandaşlarımızla, gençlerimiz ile birlikte yapacağız. Belediyenin içinde de yapacağımız işler var. Emekli olması gerekenler var, olmayanlar var. Belki göreve gelmeden maaş alanlar var. Bunlar bizim tasvip ettiğimiz şeyler değil. Biz belediyede kesinlikle parti ayrımı yaparak insanları işinden etmek gibi bir düşüncemiz yok. A partisi B partisi C partisi bunlar bizi ilgilendirmiyor. Bizi ne ilgilendiyor, işine sabah geliyor mu, insanlara güler yüzlü davranıyor mu, Büyükçekmece için bir şey üretebiliyor mu? 

Çalışan adamın bizim başımızın üstünde yeri var” şeklinde konuştu. 

“NİKAH SALONU SORUNU ORTADAN KALKACAK”

 

Gençlerin en çok merak ettiği “Festival iptal olacak mı?” sorusuna da cevap veren Erol, Kültür Parkı canlandıracaklarını da belirtirken “Festivali iptal etmeyeceğiz, konserlerimizde olacak tabii ki. Festivali yaptığımız yer çok güzel bir yer. Hemen girişinde Kervansarayımız var. burayı da sadece festivalden festivale hatırlanan bir yer olarak görmüyoruz. Bu tarihi mekanımızı biz nikah salonu olarak da değerlendireceğiz. Baktığınız zaman Büyükçekmece’de bir iki yerde var nikah sarayımız ama bu durum çevrede yaşayan vatandaşlarımızı da etkiliyor. Seslerden gürültüden biz bunu biraz dağıtmayı düşünüyoruz. Günde beş altı tane nikah yapılıyor. Biz elimizdeki yapıları da kullanarak yenilerini de yaparak nikah salonu konusunu da çözüme kavuşturmuş olacağız” ifadelerini kullandı.

Haber: Hacı Ali Yılmaz


Haber Kaynak : YerelHaberim.Net

Cem Yılmaz’dan arabeskin kralına 30 bin dolarlık hediye

Sibel Arna’nın youtube programı “Ne Olursan Ol Rahat Ol”a konuk oldu. Stüdyosundaki iki büyük profesyonel kayıt aletini Cem Yılmaz’ın hediye ettiğini söyleyen Bayar, tanesi 15-16 bin dolar olan cihazlar için Yılmaz’a teşekkür etti

TÜBİTAK’ın Özel Çağrısına DEÜ Damgası

Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu (TÜBİTAK) 1001 – ‘Cumhuriyetimizin 100. Yılı Özel Çağrısı’na yapılan başvurular neticesinde destek almaya hak kazanan projeler belli oldu.

İSKİ hijyenik su için kapasite artırıyor...

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin köklü kuruluşu İSKİ, şehrin Avrupa yakasındaki olası su kesintilerinin önüne geçecek tesisin temelini attı

Atık Yönetimini Bilinçlendiriyorlar

Çalık, “Gelecek nesillerin çevre konusundaki farkındalığının artması ve sürdürülebilir bir gelecek için atılan bu tür adımlar, toplumun çevre konusundaki bilinç seviyesini yükseltmeye yardımcı olacaktır” dedi.

Atel İnşaattan 23 Nisan Kutlaması

.

Bayramı gönüllerince kutladılar

104 yıl önce Türk milletinin iradesini temsil eden Birinci Büyük Millet Meclisi’nin açılışı ve Türk halkının tüm dünyaya egemenliği ilan ettiği gün olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı her yılda kutlandı.

Güzel, Makamı Çocuklara Teslim Etti

Çatalca Belediye Başkanı Erhan Güzel, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda başkanlık makamını çocuklara teslim etti.

Çölyak Hastalarını Yalnız Bırakmıyor..!

Esenyurt Belediyesi, glüten içeren besinlere alerjisi olan çölyak hastalarına, beslenme şekline uygun ürünlerin yer aldığı gıda paketi yardımında bulunarak onların sağlıklı yaşamasına katkı sunmaya devam ediyor.

Beylikdüzü Belediyesi 23 Nisan’da Hatay’da

Renkli görüntülere sahne olan etkinliklerdeki gösteriler büyük beğeni kazanırken, çocukların neşesine velilerde eşlik etti.

ÇOCUKLAR UNUTULMAZ BİR GÜN YAŞADI

23 NİSAN’DA 10 BİN BALIK EKMEK ÜCRETSİZ DAĞITILDI

Eğitimcilerden Başkan Erdoğan'a açık mektup:

Bilim ve Eğitim Camiasından Başkan Erdoğan'a Müfredat Açık Mektubu

Çocuklar Belediye Başkanlığı Koltuğunu Devraldı

Balcıoğlu, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında başkanlık koltuğunu bir günlüğüne Silivri'nin farklı okullarından gelen çocuklara devretti.

Özer, ‘Evde Sağlık Hizmeti” ile komşularının yanında

Esenyurt Belediyesi, sağlık durumu hastaneye gitmeye elverişli olmayan hastalar için sürdürdüğü “Evde Sağlık Hizmeti” desteğine ara vermeden devam ediyor.

Çalık: Evlatlarımıza Aydınlık Bir Gelecek Bırakmak İstiyoruz

Onun için bütün hizmetlerimizin temeline mutlaka çocuklar var. Çocuklar geleceğimizin güvencesi, çocuklar bizim yaşama sevincimiz.

Tuğba Özay Ben Amerika'da Doğsaydım!

7 yaşında Kadıköy Halk Eğitim Merkezi Deneme Sahnesi’nde tiyatroya başladım. İlkokul üçüncü sınıfta senaryolar, tiyatro oyunları yazmaya başladım.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.