4.03.2021 18:35:30

 

 

Efeler Ligi İçin Kıyasıya Mücadele!

 

 

Türkiye Voleybol Federasyonu Efeler Liginde birkaç erteleme maçı haricinde normal sezon maçları tamamlandı. Efeler Ligine yükselmek için 1. Ligde ise mücadeleler son hızıyla devam ediyor. A ve B gruplarında ilk 4 sırayı alan takımlar play off’a kalacak ve play off’a kalan 8 takım  çapraz eşlendirme ile önce  4 takıma ve sonrasında kalan dört takım arasında yapılan finallar maçları sonrasında ilk 2 takım Efeler ligine yükselecektir.

 

 Efeler ligi yolunda mücadele olağanüstü hızda devam ediyor. Normal sezonun bitmesine 5 hafta kaldı. A grubunda Muğla temsilcisi Milas Belediyesi, Antalya temsilcisi Alanya Belediyesi, İzmir temsilcisi Saint Joseph ve Manisa temsilcisi Jeopark Kula Belediyesi voleybol takımları çok büyük bir ihtimalle play off gruplarına kalacaklar.

B grubunda ise durum çok karmaşık. Şırnak temsilcisi Cizre Belediyesi, Mardin temsilcisi Yeni Kızıltepe spor, Hatay Büyükşehir Belediye spor, Ordu temsilcisi Akkuş Belediyesi ve Bitlis temsilcisi TÜRŞAD (Türkiye Şehit Aileleri Derneği) voleybol kulüpleri kıyasıya bir rekabet içindeler.

B grubundaki her takımın son 5 haftada kalan maçlarını sizler için derledim. Efeler yolunda heyecan dorukta, hak eden mutlu sona ulaşsın. Her takıma başarılar diliyorum. Gelişmeleri takip edeceğim.

Özel Haber : ATA BORA

Etiketler: Cizre, Hatay, Kızıltepe, Akkuş, Türşad, Voleybol, Federasyon

 


Ata BORA

Yesevi Arama Kurtarma’dan Afad İl Müdürü’ne Ziyaret
Öğretmenden Öğrenciye Şiddet İddiası
Gür'den Camiler ve Din Görevlileri Haftası Mesajı
Dünya Barışına Çağrı: Ufuk Savaş’tan Anlamlı Mesaj
Yağar; Gazze Sadece Bir İsim Değil, İnsanlığın Sınavıdır!
Mega TV Ailesi Yeni Sezona Merhaba Dedi
Çayırova Belediyesi uzatmada güldü!
Başalan, Fatih’lilerle Buluştu
Yılmaz, Yeni Döneme Büyük Sorumlulukla Başlıyoruz
Ak Parti’den İstanbul’un 39 İlçesinde 1700 Program (GÖRÜNTÜLÜ HABER)
Temel Başalan, Vefa, Unutanın Değil; Hatırlayanın Erdemidir
Türk denizcilik filomuz dünya 10.'su... Türkiye denizcilikte sınıf atladı
Bursa Yıldırım’da karate heyecanı başlıyor
Doğum yardım ödemeleri hesaplarda
İstanbul’da zehir tacirlerine geçit yok! 10 günde 13 tutuklama
BUDO Mudanya-İstanbul seferlerini iptal etti!
20. Uluslararası İşçi Filmleri Festivali 3 Ekim’de perdeyi Nilüfer'de açıyor
Oval Ofis'te beklenen görüşme gerçekleşti... Trump'tan Erdoğan'a 'lider' övgüsü
TEKNOFEST 1,5 milyon ziyaretçiye ulaştı
Bakan Şimşek: Enflasyon beklentilerinde düşüş sürüyor
'Merkez'in rezervleri arttı!

YAZARLAR

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.