Zabcı’dan Okul Kıyafetlerinde Fahiş Fiyat ve Kalitesiz Ürün Uyarısı
HABER / NEZİR KARAYÜN / ADOM AJANS - Beylikdüzü Adnan Kahveci’de uzun yıllardır okul kıyafetleri satan EFEM Butik’in sahibi Yasemin Zabcı, velileri fahiş fiyat ve kalitesiz ürünler konusunda uyardı. “Çocuklarımız geleceğimizdir” dedi.
“FAHİŞ FİYATLARA KARŞI VELİLER DİKKATLİ OLMALI”
Merkezi Beylikdüzü Adnan Kahveci mahallesinde Paradise AVM’de olan ve çevre ilçe okullarına da uzun yıllardır okul kıyafetleri satan EFEM Butik Okul Kıyafetleri sahibi Yasemin Zabcı, yeni eğitim öğretim yılı öncesinde velilere önemli uyarılarda bulundu. Özellikle bazı kırtasiye ve kıyafet satıcılarının okul sezonunda fiyatları gereksiz yere artırdığına dikkat çeken Zabcı, “Velilerimiz kesinlikle fahiş fiyatlara karşı dikkatli olmalı. Aynı zamanda çok ucuz, piyasa değerinin altındaki ürünlerin de kalitesini sorgulamalı. Çünkü ucuz görünen ürünler uzun vadede hem maliyetli hem de çocuklarımız için sağlıksız olabilir” dedi.
“BİZİM İÇİN ÖNCE KALİTE ve SAĞLIK”
Firma sahibi Yasemin Zabcı, üretimde en önemli hassasiyetlerinin insan sağlığı olduğunu vurguladı. Zabcı, yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Bizim için kalite kadar sağlığa uygunluk da büyük önem taşıyor. Kumaşlarımızda kesinlikle kanserojen madde bulunmaz. Üretime başlamadan önce tüm ürünlerimizi gerekli laboratuvar testlerinden geçiriyoruz. Onay almadan hiçbir kumaşı imalata sokmuyoruz. İnsanların gönül rahatlığıyla kullanabileceği, güvenilir ürünler ortaya koymak bizim temel prensibimizdir.”
“UCUZ ÜRÜNLERE KANMAYIN, KALİTESİNİ SORGULAYIN”
Velilere özellikle kırtasiye ve okul kıyafetlerinde sağlığa zararlı ürünlerden uzak durmaları çağrısında bulunan Zabcı, “Bazı yerler maliyeti düşürmek için kaliteden ödün veriyor. Boyası akan kalem, kokan defter, sağlıksız kumaşlarla üretilmiş kıyafetler çocuklarımız için risk taşıyor. Çocuklarımızın sağlığı her şeyden önce gelir” diye konuştu.
“ÇOCUKLARIMIZ GELECEĞİMİZ, KALİTELİ ÜRÜNLERDEN VAZGEÇMEYELİM”
Çocukların geleceğin teminatı olduğunu vurgulayan Zabcı, “Velilerimiz kırtasiye malzemelerinden kitaplara, okul kıyafetlerinden ayakkabılara kadar her üründe kaliteyi öncelik yapmalı. Biz EFEM Butik olarak yıllardır en kaliteli ürünleri en uygun fiyatlarla sunuyoruz. Çok az karlarla çalışarak hem velilerimizin bütçesini koruyoruz hem de çocuklarımızın sağlığını ön planda tutuyoruz. Bu nedenle vatandaşlarımız alışveriş yaparken aldanmasın” dedi.
“OKUL MÜDÜRLERİ VE VELİLERİN SORUMLULUĞU VAR”
Okul müdürlerine de çağrıda bulunan Yasemin Zabcı, okul yöneticilerinin velileri bilinçlendirmesini istedi. “Çocuklarımızın kullandığı her eşya onların sağlığına doğrudan etki ediyor. Bu nedenle yöneticilerimizin de kaliteli ve güvenli ürün konusunda hassas olmaları çok önemli” ifadelerini kullandı.
HABER / AHMET KARAYÜN / ADOM AJANS - Akçansa, Marmara Adaları Yapay Resif Projesi ile Türkiye İşveren Sendikaları Konfederasyonu tarafından düzenlenen Ortak Yarınlar Ödülleri kapsamında Yeşil Dönüşüm kategorisinde ödül aldı.
HABER / NEZİR KARAYÜN / EĞİTİMDEN HABERLER - Beylikdüzü Halk Eğitimi Merkezi Türk Sanat Müziği Korosu, sanat dolu bir konserle izleyicilere unutulmaz bir akşam yaşattı.
HABER / NEZİR KARAYÜN / BEYLİKDÜZÜ - Beylikdüzü Merkez’de bulunan Türkiye Deniz Canlıları Müzesi, her geçen gün artan ziyaretçi ilgisiyle özellikle öğrencilerin dikkatini çekmeye devam ediyor.
HABER / GÜLSEVİN KUZU / ADOM AJANS-Edirne Meriç ilçesinde jandarma tarafından düzenlenen operasyonda, cenaze aracıyla taşındığı iddia edilen 10 kilo kokain ve 95 kilo sentetik uyuşturucu ele geçirildi, 2 şüpheli gözaltına alındı.
HABER / GÜLSEVİN KUZU / ADOM AJANS - Edirne’de masaj salonlarına yönelik düzenlenen eş zamanlı operasyonda, fuhuş yapıldığı ve aracılık edildiği iddiasıyla 5 işletmeye baskın yapıldı, 15 şüpheli gözaltına alındı.
HABER / GÜLSEVİN KUZU / ADOM AJANS - Edirne’de Meriç Nehri’nden Çakmak Barajı’na su verilmeye başlandı; 164 bin 530 dekar tarım arazisi modern sulama ile buluşacak.
Mardin’in 100’ü” Kitabı Küçükçekmece’de Tanıtıldı Tanış: “Bu eser, Mardin’in barışsever ruhuna armağanımdır”
HABER / GÜLSEVİN KUZU / ADOM AJANS - Edirne'nin Keşan İlçesi'nde üç ev arkadaşı, marketten aldıkları kıymayı tükettikten sonra karın ağrısı yaşadı. Olay polise intikal etti.
HABER / GÜLSEVİN KUZU / ADOM AJANS - Edirne’de hakkında 41 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan firari hükümlü, polisten kaçamayacağını anlayınca intihara kalkıştı; ekipler firariyi ve onu saklayan şahsı gözaltına aldı.
HABER - ERCAN KUTLU / Niğtaş A.Ş.’ye yöneltilen çevre iddiaları, devlet kurumlarının mühürlü analiz raporlarıyla geçersiz kaldı. Üretim süreçleri çevre dostu olduğunu yeniden kanıtladı.
Türkiye Yerel Basın Birliği Derneği Antalya Şube Başkanı ve Alanya Medya Televizyon A.Ş. Kurucu Yönetim Kurulu Başkanı Meral Çetiner, Mega TV ekibiyle birlikte Alanya Turistik İşletmeciler Derneği Başkanı Cem Özcan’ı ziyaret
HABER / NEZİR KARAYÜN / EĞİTİMDEN HABERLER - Büyükçekmece 19 Mayıs Ortaokulu’nda öğrenciler arasında saygı, anlayış, empati ve sağlıklı iletişimi güçlendirmeyi hedefleyen geniş kapsamlı bir “Akran Nezaketi” çalışması uygulandı.
HABER / GÜLSEVİN KUZU / ADOM AJANS - Edirne’de genç avukat, Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekanlığında mesai saatleri içinde 2. kattan düşerek yaşamını yitirdi.
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.