Yumaklı, Sokak Muhafızlarını Ödüllendirdi
Bağcılar Belediyesi'nin “Temiz çevre, temiz toplum” anlayışıyla başlattığı “Bağcılar'ın Yıldızları Sokak Muhafızları” projesi sona erdi. Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, sokaklarını en temiz tutan çocukların ödüllerini verdi. Projede en temiz 44 sokakta yaşayan 2 bin 446 kayıtlı futbol ve voleybol topları hediye edildi.
ÇOCUKLAR SOKAKLARIN MUHAFIZI OLDU
Temmuz ayında başlayan proje, çevre bilinci oluşturmayı amaçladı. Çocuklar, sokaklarını temiz tutan, geri dönüşüm konusunda bilgilendirdi. Mahalle komisyonları, Temmuz ve Ağustos aylarında en temiz sokakları belirleyerek 22 mahallede 44 sokağı birinci ilan etti.
STADYUM ÇOCUKLARLA DOLDU
En temiz seçilmiş sokaklarda oturan çocuklar, Mahmutbey Stadyumu'nda devam eden programla ödüllendirildi. Aileleriyle stadyuma gelen çocuklar, oyun gruplarında eğlenirken, kendilerine futbol ve voleybol topları hediye edildi.
BAKAN YUMAKLI'DAN TEBRİK
Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, çocuklara ve projeye destek veren ailesine teşekkür etti. “Bu başarının eserinin eseridir. Sokakları temizleyen onları kutluyorum” diyerek çocukları kutladı.
ÇEVRE DUYARLILIĞI VE İSRAF ÖNLEME
Bağcılar Belediye Başkanı Abdullah Özdemir, isyancı kitlelere yönelik önemli bir çalışma olduğunu belirtti. Çocukların bu sürecin dahil edilmesinin çevre bilincini pekiştirdiğini vurguladı.
Haber: Nezir Karayün
Türkiye Yerel Basın Birliği Genel Başkanı Nezir Karayün, Yeşilay Beylikdüzü İlçe Başkanlığına atanan Mustafa Sarıtoprak’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Ziyarette yerel basının desteği vurgulandı.
HABER / NEZİR KARAYÜN / ADOM AJANS - Büyükçekmece Kaymakamı Ali İkram Tuna, Büyükçekmece Belediye Başkan Vekili Hakan Çebi’yi makamında ziyaret etti.
ÖZEL HABER / NEZİR KARAYÜN / ADOM AJANS - son günlerde e-posta üzerinden yeni bir dolandırıcılık yöntemi türedi.
HABER / DOĞAN VOLKAN MAZMAN / MUĞLA - Muğla’nın tatil cenneti Bodrum’da, ünlü şarkıcı Dilan Çıtak’ın karıştığı trafik olayı hem polis ekiplerini hem de çevredekileri alarma geçirdi.
HABER / MERAL ÇETİNER / ANTALYA - Alanya Belediyesi tarafından yapılan basın açıklamasının, gerçeği tam olarak yansıtmadığı iddia ediliyor.
HABER / AHMET KARAYÜN / ADOM AJANS - 2025 yılına ait Motorlu Taşıtlar Vergisinin ikinci taksit ödeme dönemi 1 Temmuz 2025 tarihinde başladı.
HABER / NERMİN AYDIN / İSTANBUL - Türkiye’nin farklı bölgelerinde meydana gelen orman yangınları hepimizi derinden etkiledi. Ağaçlarımız, ormanlarımız, yaban hayatımız büyük zarar gördü.
Adom Ajans Medya Grup Köşe Yazarı Şirvan Yücel sordu, Nobel Barış Ödülü adayı, dünyaca ünlü yazar Akif Manaf yanıtladı.
HABER / MERAL ÇETİNER / ANTALYA - Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Alanya İlçe Başkanlığı’nda Eylül ve Ekim ayları arasında yapılması planlanan kongre süreci yaklaşırken, siyasi kulisler hareketlenmeye başladı.
HABER / M. MUSTAFA KARAYÜN – ADOM AJANS - Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı, Türkiye’nin denizlerdeki enerji arama çalışmalarını daha da güçlendirmek için filosuna iki yeni sondaj gemisi daha ekledi.
HABER MERKEZİ / İstanbul’da emekliler geçim sıkıntısına isyan etti. Sessiz yürüyüş, sosyal medyada çığ gibi büyüdü: “Bu hayat bize reva mı?”
HABER / DUYGU CANKO / ADOM AJANS - Esenyurt Halk Eğitim Merkezi, teknoloji ve sanatı bir araya getiren özel bir kursla dikkat çekiyor.
HABER / ZEYNEP ÇAĞLAR / ADOM AJANS - Yaz sezonunun rüzgârı Ege’den esti, sahne Alaçatı’da kuruldu, mikrofon ise Gülben Ergen’in elindeydi. Ünlü sanatçı, yazın ilk Alaçatı konserini önceki akşam Şerefe adlı mekânda verdi.
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.