Yol Yenileme Rekoru, 6 Ayda 100 Bin Ton Asfalt
Esenyurt Belediyesi, Türkiye çapında bir rekora imza atarak 6 ayda 100 bin 702 ton asfalt döküp 120 bin 794 metrekare parke yol yaptı. Yıllardır çözülemeyen bozuk yol sorunları, Belediye Başkanı Prof. Dr. Ahmet Özer'in girişimleriyle hızla giderildi ve ilçede ulaşım konforu önemli ölçüde arttı.
ESENYURT'TA BOZUK YOLLAR TARİH OLUYOR
Esenyurt’ta uzun yıllar boyunca süregelen bozuk yol problemi, Prof. Dr. Ahmet Özer’in öncülüğünde çözüme kavuşuyor. Belediye ekipleri, 6 ay gibi kısa bir sürede yolları yenileyerek Esenyurtlulara daha güvenli ve konforlu bir ulaşım sağladı. Binlerce noktada anında müdahale edilen yollar, gece gündüz süren çalışmalarla asfaltlandı ve parke taşlarıyla kaplandı.
“ULAŞILABİLİR BİR KENT İÇİN ÇALIŞIYORUZ”
Belediye Başkanı Prof. Dr. Ahmet Özer, Esenyurt’u daha ulaşılabilir bir kent haline getirme misyonuyla hareket ettiklerini belirterek, "Türkiye’de bir rekora imza atarak 100 bin ton asfalt döktük ve 60 caddemizi asfaltla buluşturduk. Bununla da yetinmeyerek, bordür taşlarını yeniledik ve yollarımızı onardık. Esenyurt’un caddelerini ve sokaklarını adeta bir kanaviçe gibi işliyoruz. Bu yeni modeli İstanbul’a, ardından da tüm Türkiye’ye hediye edeceğiz" dedi.
YAYA GEÇİTLERİ VE KASİSLER YENİLENİYOR
Asfalt ve parke çalışmalarının ardından belediye ekipleri, yaya geçitleri ve kasislerdeki işaret boyalarını da yenilemeye başladı. Hava koşulları ve kullanımdan kaynaklı olarak solan veya silinen işaretler, özel boyalarla daha belirgin hale getiriliyor. Bu sayede sürücüler çizgileri daha erken fark ederken yayaların güvenliği de sağlanmış oluyor.
Haber: Nezir Karayün
HABER / NEZİR KARAYÜN / EĞİTİMDEN HABERLER - Maarifin Kalbinde Ramazan Etkinlikleri kapsamında düzenlenen iftar programlarında öğretmen, öğrenci ve veliler aynı sofrada buluştu.
HABER / NEZİR KARAYÜN / EĞİTİMDEN HABERLER - Avcılar İlçe Millî Eğitim Müdürü Özcan Şahin, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla ilçedeki kadın okul müdürlerini ve kadın eğitim çalışanlarını ziyaret ederek çiçek takdim etti.
HABER / NEZİR KARAYÜN / BEYLİKDÜZÜ - AK Parti Beylikdüzü İlçe Başkanı Mustafa Necati Işık, Yetim Vakfı Beylikdüzü Temsilciliği’nin düzenlediği iftar programında yetim çocuklarla bir araya geldi.
Eğitimden Haberler imtiyaz sahibi ve Genel Yayın Yönetmeni Nezir Karayün, okul ziyaretleri kapsamında Büyükçekmece’nin önde gelen eğitim kurumlarından İstanbul - Büyükçekmece Adem Çelik İlk ve Ortaokulu’nu ziyaret etti.
HABER / NEZİR KARAYÜN / BEYLİKDÜZÜ - İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne yönelik yürütülen soruşturma kapsamında tutuklu bulunan Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, Yeniden Silivri’ye Sevk Edildi.
HABER / ZEYNEP ÇAĞLAR / ADOM MEDYA - Yeşilay Büyükçekmece Şube Başkanı Recep Çalışkan, 1–7 Mart Yeşilay Haftası dolayısıyla önemli mesajlar verdi.
HABER / NEZİR KARAYÜN / EĞİTİMDEN HABERLER - İstanbul Beylikdüzü’nde bulunan Büyükşehir Yücel Akkaş Ortaokulu’nda Ramazan ayının manevi atmosferi öğrenciler, öğretmenler ve velilerin katılımıyla yaşandı.
HABER / NEZİR KARAYÜN / EĞİTİMDEN HABERLER - Ordu’nun Aybastı ilçesinde bulunan Sefalık Şehit Sadık Kütük Ortaokulu’nda Ramazan ayının manevi atmosferi öğrenciler, öğretmenler ve velilerin katılımıyla yaşandı.
HABER / GÜLSEVİN KUZU / ADOM AJANS - Edirne’de 2026 yılı çeltik ekim sezonu için başvurular başladı. Dekar başına 40 TL ücret belirlenirken, damlama sulama yapan üreticilere indirim uygulanacak. Son başvuru tarihi 25 Mart 2026'da.
HABER / NEZİR KARAYÜN / EĞİTİMDEN HABERLER – İstanbul Kartal Selman Farisi Anadolu İmam Hatip Lisesi ailesi sporla güçlenen bağlarını mübarek Ramazan ayının bereketiyle taçlandırarak muazzam bir birliktelik tablosu sergiliyor.
HABER / NEZİR KARAYÜN / EĞİTİMDEN HABERLER - Büyükçekmece Atatürk Anadolu Lisesi, Maarifin Kalbinde Ramazan ayı etkinlikleri kapsamında öğrenci, öğretmen, okul idaresi ve okul aile birliği üyelerini aynı sofrada buluşturdu.
HABER / NEZİR KARAYÜN / ESENYURT - AK Parti İstanbul Milletvekili ve MKYK Üyesi Seyithan İzsiz, Esenyurt’ta düzenlediği Kadim Dostlar İftarı’nda buluştu.
HABER / NEZİR KARAYÜN / EĞİTİMDEN HABERLER - Memur-Sen ve Eğitim-Bir-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın, İstanbul Çekmeköy’de öğrencisi tarafından bıçaklanarak hayatını kaybeden öğretmen Fatma Nur Çelik için taziye ziyareti.
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.