Yeni Sendika Genel Başkan Yardımcısı Musa AKAN ve İstanbul İl Temsilcisi Suna VAROL CÖRÜT , Temsilci Yardımcıları Nuray SARITAŞ, Hilal ÖZERDEM BOZAN, Mustafa ŞİMŞEK ile birlikte İstanbul SBÜ. Bakırköy Dr.Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prf. Dr. Gökhan Tolga ADAŞ, İdari Mali Hizmetler Müdürü Ümit ÖZDİL ve Teknik Hizmetler Müdürü Zerafet BİRER’i makamlarında ziyaret etti.
Sendika Yönetimi ve Sendikamızın kuruluş amacı, kısa sürede gerçekleştirdiğimiz projeler, sendikamızın vizyon ve misyonu hakkında bilgiler verildi.
Çalışma sahamızda YENİ SENDİKA’ ya sağlık çalışanlarının göstermiş olduğu teveccüh ve önümüzdeki günlerde gerçekleştirilecek olan projelerimiz hakkında bilgi paylaşımında bulunuldu.
Bilgilendirmelerin yapıldığı ziyaretlerde sağlık çalışanlarının sorunları, mobing, ekonomik ve sosyal ihtiyaçlar ile hastane çalışanlarının talepleri dile getirildi. Hastane Yöneticilerimize ev sahiplikleri ve güzel temennileri için teşekkür ederiz .

Beylikdüzü Balıkçılar Çarşısı’nda hamsi fiyatları adeta dibe vurdu. Hamsinin kilogramı 60 liradan, 4 kilosu ise 200 liradan satılmaya başlandı.
HABER / NEZİR KARAYÜN / ESENYURT - Esenyurt Belediyesi, son bir yılda gerçekleştirdiği yatırımlarla ilçeye adeta yeni bir kimlik kazandırdı.
HABER / NEZİR KARAYÜN / ADOM AJANS - Ülkü Ocakları Genel Merkezi’nin çatısında renkli görüntüler oluştu. Genel Merkez binasının terasında yetiştirilen safranlar hasat edildi.
AK Parti Büyükçekmece İlçe Başkanının görevden alınmasının ardından ilçede yeni ilçe başkanının kim olacağı merak konusu haline geldi. Parti kulislerinde ise dikkat çeken bir isim öne çıkıyor.
Büyükçekmece Genç Girişimci İş Adamları Derneği (BÜYGİAD) Başkanı İlhan Yıldız, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.
HABER / NEZİR KARAYÜN / BEYLİKDÜZÜ - Son günlerde balık tezgahlarında hareketlilik arttı. Beylikdüzü Balıkçılar Çarşısı’nda hamsinin kilosu 89 liraya, 4 kilosu ise 300 liraya kadar düştü.
Büyükçekmece İlçe Millî Eğitim Şube Müdürü Mustafa Şenol Saygılı, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajında,
Türkiye Yerel Basın Birliği Genel Başkanı Nezir Karayün, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajında, Cumhuriyet’in Türk milletinin en büyük ortak değeri ve bağımsızlığın sembolü olduğunu vurguladı.
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Büyükçekmece İlçe Başkanı Nesri Hacı, Cumhuriyet’in 102. yılı dolayısıyla yayımladığı mesajında,
MHP Beylikdüzü Belediye Meclis Üyesi ve Meclis Grup Başkan Vekili Mehmet Tuvalak, Cumhuriyet’in 102. yılı dolayısıyla yayımladığı mesajda,
Marmara Nakliyecileri Derneği Başkanı Halil Kanat, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.
AK Parti Büyükçekmece eski ilçe başkanlarından, belediye başkan adayı, siyasetçi, iş insanı ve mali müşavir Recep Erol, Cumhuriyet’in 102. yılı dolayısıyla yayımladığı mesajda,
Eski Gürpınar Belediye Başkanı, siyasetçi ve iş insanı Velittin Küçük, Cumhuriyet’in 102. yılı dolayısıyla yayımladığı mesajda, Cumhuriyet’in milletimizin bağımsızlık mücadelesinin en büyük eseri olduğunu belirtti.
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.