Vefa Ödülleri Beylikdüzü’nde Sahiplerini Buldu...

CHP Beylikdüzü İlçe Örgütü 2. Vefa Ödülleri Töreni, Kaya İstanbul Fairand Convention Hotel’de gerçekleşti.

SİYASET 14.01.2018 12:29:53 9506 0
Vefa Ödülleri Beylikdüzü’nde Sahiplerini Buldu...

Vefa Ödülleri Beylikdüzü’nde Sahiplerini Buldu

 

CHP Beylikdüzü İlçe Örgütü 2. Vefa Ödülleri Töreni, Kaya İstanbul Fairand Convention Hotel’degerçekleşti. Yıllardan bu yana CHP’ye önemli katkılarda bulunan isimlere vefa ödülünün takdim edildiği törende; ilk kez verilen Uluslararası VefaÖdülü’nüise Yunanistan Eski Başbakanı Yorgo Papandreu aldı.

 

Demokrasi, adalet ve sosyal devlet anlayışının en güçlü siyasi iradelerinden olan Cumhuriyet Halk Partisi’ne uzun yıllar boyunca emek vermiş olan isimler, vefa ödülü ile onurlandırıldı. Cumhuriyet Halk Partisi Beylikdüzü İlçe Başkanlığı, bu yıl Vefa Ödülleri’nin ikincisini Kaya İstanbul FairandConventionHotel’dedüzenledi. Organizasyonun sunumunu haberci Nevşin Mengü yaptı. Törende 2017 Yılı Vefa Ödülü, sahiplerini buldu. Beylikdüzü Vefa Ödülü’nü Ulviye Seçkin, İstanbul Vefa Ödülü’nü Şuayip Vardar, Türkiye Vefa Ödülü’nü Hasan Fehmi Güneş, Özel Ödülü Ferit Mevlüt Aslanoğlu ve ilk kez verilen Uluslararası olan ödülü Türk – Yunan ilişkilerine büyük katkıları olan Yunanistan Eski Başbakanı YorgoPapandreu aldı.

“CHP, Vefanın Partisidir”

 

Beylikdüzü CHP İlçe Başkanı Av. Turan Taşkın Özer, vefa ödüllerinin Türkiye’deki koşullara bakıldığında parti kültürünün sürekliliği ve değerinin devamlılığı adına önemli olduğunu vurguladı.Yok sayılan yüce değerlere sahip çıkmak için bu ödül törenini düzenlediklerini söyleyen Özer, “CHP halkın partisi olduğu kadar sevginin, dostluğun, dayanışmanın ve elbette vefanın partisidir.” dedi ve tüm katılımcılara teşekkürlerini iletti. Siyaset ortamının unutulan değerlerinden bahseden Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu,“Siyasetin temelinde insan var ve insan odaklı bir siyasi anlayış her şeyin önünde olmalıdır. Örneğin vefa. İşte CHP, İnsana en yakışan duygulardan biri ile siyaseti buluşturuyor. Bizler Dünya’ya barış gözüyle bakan insanlarız. Asla vazgeçmeyeceğimiz demokrat-sosyal ilkelerimiz var. İşte bu yüzden bu organizasyon çok anlamlıdır.” şeklinde konuştu. Emeği geçen herkese tek tek teşekkürlerini sundu.

CHP İstanbul İl Başkanı Cemal Canpolat ise CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun selamını ilettiği konuşmasında vefanın çok çok önem kazandığı bir dönemde bu törenin gerçekleşiyor olduğuna dikkat çekerek, demokrasi için mücadele eden ve ödül almaya hak kazanmış herkesi kutladığını ifade etti. Organizasyonun Seçici Kurulu’nda Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Beylikdüzü CHP İlçe Başkanı Av. Turan Taşkın Özer, Beylikdüzü CHP Kadın Kolları Başkanı Çiğdem Çoker, Beylikdüzü Gençlik Kolları Başkanı Cem Aydın yer alırken Onur ve Danışma Kurulu’ndaki isimler ise Altan Öymen, Ercan Karakaş, Fikret Ünlü, Önay Alpago, Seyfi Oktay, Süleyman Çelebi, Yüksel Çengel oldu.

 

TöreneayrıcaCHP GenelBaşkanYardımcısıEngin Altay, CHP eskimilletvekilleriUmut Oran, KadirGökmenÖğüt, VolkanCanalioğlu,ilçebaşkanları, belediyebaşkanları, STK temsilcileri,muhtarlarveSanatçıZülfüLivanelikatıldı.


KÖİ Projeleri, Kayıp Mı Kazanç Mı?

Kamu – Özel İşbirliği (KÖİ) modeli, hayata geçirdiği mega projelerle Türkiye’nin çehresini değiştirdi. Ülke kalkınırken projelere yönelik eleştiriler de vergi kaybının yanı sıra bütçe ve Hazine’ye verdiği yük, kamu borçlanması,

Ünlü Yazardan Almanca Barış Psikolojisi

Tüm dünyada büyük bir okur kitlesi tarafından gün geçtikçe daha da yakından takip edilen yazar, bu kitapta “Barış Psikolojisi” konusunu bütün detaylarıyla, kapsamlı bir biçimde ele alıyor. A.Z. Yayıncılıktan çıkan kitapta barış,

Genç Başkandan Mahalle Hizmet Seferberliği

Sabahın ilk saatlerinde göreve başlayan Avcılar Belediyesi ekipleri mahalleyi sokak sokak gezerek çalışmalarını gerçekleştirdi . Avcılar’ın genç ve dinamik başkanı Utku Caner Çaykara da çalışmaları yerinde takip etti.

MSB: Irak'ın kuzeyinde 32 terörist etkisiz!

MSB: Irak'ın kuzeyinde 32 terörist etkisiz!

Çocuklarda salyanın nedeni geniz eti büyümesi!

Çocuklarda salyanın nedeni geniz eti büyümesi!

Yıldırım'da okul sporları ilçe şenlikleri devam ediyor

Yıldırım'da okul sporları ilçe şenlikleri devam ediyor

İzmit'te kadınlar mikro kredi ile hayallerini gerçekleştiriyor

İzmit'te kadınlar mikro kredi ile hayallerini gerçekleştiriyor

Yeditepe Üniversitesi Dilek Ödülleri sahiplerini buldu

Yeditepe Üniversitesi Dilek Ödülleri sahiplerini buldu

Bakan Tekin Diyarbakır'da eğitimi değerlendirdi

Bakan Tekin Diyarbakır'da eğitimi değerlendirdi

Bursa Osmangazi'de 19 Mayıs coşkusu Haluk Levent konseri

Bursa Osmangazi'de 19 Mayıs coşkusu Haluk Levent konseri

Merkez'in sıkılaştırıcı adımların etkisi sürüyor

Merkez'in sıkılaştırıcı adımların etkisi sürüyor

Özer; Adil, kapsayıcı ve ulaşılabilir bir yönetim olacağız... (GÖRÜNTÜLÜ HABER)

Özer, “Demokrasinin işleyebilmesi için gece gündüz demeden halkın bilgi alma hakkını karşılayan basın emekçilerine gereken saygıyı ve ilgiyi göstereceğiz” dedi.

Özer; Sizler Benim İsimsiz Kahramanlarımsınız

1 Mayıs İşçi Bayramı dolayısıyla belediye personellerini görev yerlerinde ziyaret eden Esenyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. Ahmet Özer, ilçeye büyük bir özveriyle hizmet veren emekçilerin işçi bayramını kutladı.

Balcıoğlu, Saha Çalışmalarını Denetliyor

İncelemelerin ardından Balcıoğlu, sahil kesiminde vatandaşlarla bir araya gelerek, onların beklenti, talep ve önerilerini dinledi.

Dünya Dans Günü’nde farklı kültürler buluştu

Mimaroba Büyük Atatürk Parkı’nda düzenlenen etkinliğe ilgi ve katılım yoğun olurken farklı kültürlerden danslar öğrenen vatandaşlar hem Dünya Dans Günü’nü kutladı hem de unutulmaz bir gün yaşadı.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.