Başkan Cem Kara Her Zaman İhtiyacı Olan Vatandaşlarımızın Yanında
Sosyal belediyecilik çalışmaları ile örnek projelere imza atan Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara, ihtiyaç sahibi ve engelli vatandaşlarımızın daima yanında oluyor.
Vatandaşların Derdine Derman Olunuyor
Aşevi ile ihtiyacı olan her vatandaşın evine sıcak yemek girmesini sağlayan Başkan Kara, “Hiçbir engel insandan daha önemli değildir” sözleri ile hasta ve engelli vatandaşlarımıza da hasta nakil aracı ile hizmet verirken, akülü tekerlekli ve kumandalı sandalye, hasta yatağı gibi ihtiyaçlarının dakarşılanmasını sağlıyor.
Çatalca Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından yürütülen çalışmalar çerçevesinde, başvuru yapan ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızaen kısa sürede dönüş yapılıyor. Talepleri doğrultusunda tekerlekli ve akülü tekerlekli kumandalı sandalye, hasta bezi ve hasta yatağı gibi medikal malzemeler teslim edilerek, bakıma muhtaç durumdaki hasta vatandaşların derdine derman olunuyor.
Başkanımıza Teşekkür Ediyoruz
Çatalca Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Ramazan Ilgın ve Hukuk İşleri Müdürü Harun Uysal, son olarak Kaleiçi, Akalan ve Hisarbeyli Mahallerinden başvuru yapan vatandaşlarımıza, istekleri olan akülü kumandalı tekerlekli sandalyeleri ve hasta yatağını teslim etti.
Duydukları mutlulukları saklamayan hasta vatandaşlar ve aileleri bu zor günlerinde yanlarında olan Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara’ya teşekkürlerini ilettiler.
HABER / NEZİR KARAYÜN / ADOM AJANS - Büyükçekmece Kaymakamı Ali İkram Tuna, Büyükçekmece Belediye Başkan Vekili Hakan Çebi’yi makamında ziyaret etti.
ÖZEL HABER / NEZİR KARAYÜN / ADOM AJANS - son günlerde e-posta üzerinden yeni bir dolandırıcılık yöntemi türedi.
HABER / DOĞAN VOLKAN MAZMAN / MUĞLA - Muğla’nın tatil cenneti Bodrum’da, ünlü şarkıcı Dilan Çıtak’ın karıştığı trafik olayı hem polis ekiplerini hem de çevredekileri alarma geçirdi.
HABER / MERAL ÇETİNER / ANTALYA - Alanya Belediyesi tarafından yapılan basın açıklamasının, gerçeği tam olarak yansıtmadığı iddia ediliyor.
HABER / AHMET KARAYÜN / ADOM AJANS - 2025 yılına ait Motorlu Taşıtlar Vergisinin ikinci taksit ödeme dönemi 1 Temmuz 2025 tarihinde başladı.
HABER / NERMİN AYDIN / İSTANBUL - Türkiye’nin farklı bölgelerinde meydana gelen orman yangınları hepimizi derinden etkiledi. Ağaçlarımız, ormanlarımız, yaban hayatımız büyük zarar gördü.
Adom Ajans Medya Grup Köşe Yazarı Şirvan Yücel sordu, Nobel Barış Ödülü adayı, dünyaca ünlü yazar Akif Manaf yanıtladı.
HABER / MERAL ÇETİNER / ANTALYA - Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Alanya İlçe Başkanlığı’nda Eylül ve Ekim ayları arasında yapılması planlanan kongre süreci yaklaşırken, siyasi kulisler hareketlenmeye başladı.
HABER / M. MUSTAFA KARAYÜN – ADOM AJANS - Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı, Türkiye’nin denizlerdeki enerji arama çalışmalarını daha da güçlendirmek için filosuna iki yeni sondaj gemisi daha ekledi.
HABER MERKEZİ / İstanbul’da emekliler geçim sıkıntısına isyan etti. Sessiz yürüyüş, sosyal medyada çığ gibi büyüdü: “Bu hayat bize reva mı?”
HABER / DUYGU CANKO / ADOM AJANS - Esenyurt Halk Eğitim Merkezi, teknoloji ve sanatı bir araya getiren özel bir kursla dikkat çekiyor.
HABER / ZEYNEP ÇAĞLAR / ADOM AJANS - Yaz sezonunun rüzgârı Ege’den esti, sahne Alaçatı’da kuruldu, mikrofon ise Gülben Ergen’in elindeydi. Ünlü sanatçı, yazın ilk Alaçatı konserini önceki akşam Şerefe adlı mekânda verdi.
AK Parti Esenyurt İlçe Başkanı Togay Çoban, 24 Temmuz Basın Bayramı dolayısıyla gazetecilerle kahvaltılı toplantıda bir araya geldi.
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.