Uzun Yıllar Devam Eden Tapu Sorunu Çözüldü
Beylikdüzü Belediyesi, Kavaklı Mahallesi’nde bulunan Çınar Evler Sitesi’nde ikamet eden hak sahiplerine tapularını düzenlenen törenle teslim etti. Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık’ın katıldığı bu özel törende, vatandaşlar tapularına kavuşmanın mutluluğunu yaşadı. Başkan Çalık, törende yaptığı konuşmada, seçim öncesinde verdiği sözleri yerine getirmenin gururunu yaşadığını belirtti. Çalık, “İstanbul’un kırılgan yapısını biliyoruz ve Beylikdüzü’nü dirençli, dayanıklı bir kent haline getirmek için çalışmalarımızı sürdürüyoruz” ifadelerini kullandı.
UZUN YILLARDIR DEVAM EDEN TAPU SORUNU ÇÖZÜLDÜ
Beylikdüzü Kavaklı Mahallesi’nde bulunan Çınar Evler Sitesi’nin uzun yıllardır devam eden tapu ve iskan sorunu, Beylikdüzü Belediyesi’nin çabalarıyla çözüme kavuştu. Düzenlenen tapu teslim töreninde, Çınar Evler Yönetim Kurulu Başkanı Nurcan Badur Göğtepe, hak sahiplerinin yıllardır bekledikleri tapularına kavuşmasının mutluluğunu yaşadığını belirtti. Göğtepe, “On beş yıldır alamadığımız iskânımızı alarak tapularımıza kavuştuk. Bu süreçte emeği geçen herkese, özellikle Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık’a ve ekibine komşularımız adına teşekkür ediyorum” dedi.
BAŞKAN ÇALIK: “BEYLİKDÜZÜ DİRENÇLİ VE DAYANIKLI BİR KENT OLACAK”
Tapu teslim töreninde konuşan Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, Çınar Evleri Sitesi’nin tapu sorununu çözmekten gurur duyduğunu belirtti. Çalık, “Seçim öncesi verdiğim tüm sözleri tutmuş bir başkan olarak karşınızdayım. Beylikdüzü’nü dirençli, dayanıklı bir kent haline getirmek için çalışmalarımıza devam ediyoruz. Halkımıza en iyisini sunmak için kararlıyız. Beylikdüzü’nde gerçekleştirdiğimiz projeler, diğer yerel yönetimlere de ilham verecek” dedi.
Çalık ayrıca Beylikdüzü'nde hayata geçecek projelerin her zaman ilham verici olacağını belirterek, “Biz her işi Beylikdüzü aklıyla yapıyoruz. Bu kentte yaşayan vatandaşlarımız her şeyin en iyisini hak ediyor. Bizi izlemeye devam edin, çok güzel işler yapacağız” ifadelerini kullandı.
Haber: Nezir Karayün
HABER /NEZİR KARAYÜN/ ADOM AJANS – Bolu Kartalkaya’daki Grand Kartal Otel yangınını araştıran Meclis Komisyonu, çalışmalarını henüz tamamlayamayınca görev süresi 1 ay daha uzatıldı. Faciada 78 kişi hayatını kaybetmişti.
HABER /NİLÜFER ALBAYRAK/ ADOM AJANS –Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Irak Başbakanı el Sudani, tarihi önemde bir görüşmeyle bölgeye umut aşıladı.
HABER /ZEYNEP ÇAĞLAR/ ADOM AJANS –Genç sanatçı Aybüke Albere, müzikteki çıkışıyla adından sıkça söz ettirirken, sahne ve tiyatro deneyimiyle de dikkat çekiyor.
HABER /AHMET KARAYÜN/ ADOM AJANS –CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Silivri Cezaevi’nden yaptığı açıklamada yaşanan süreci bir "dijital darbe" olarak tanımladı. Özel, “Her darbede olduğu gibi bu dijital darbeyi de milletle birlikte pü
HABER /NEZİR KARAYÜN/ ADOM AJANS –Ticaret Bakanı Ömer Bolat, ABD ile olan dış ticaret hacmini 100 milyar dolara çıkarma hedefini paylaştı. Türkiye, üretim ve tedarik üssü olarak ABD’li firmaların radarında.
HABER /MEHMET ÜNAL/ ADOM AJANS-Esenyurt Belediye Başkan Vekili Can Aksoy, ilçedeki sanayi kuruluşlarını ziyaret ederek üretim süreçlerini yerinde inceledi. “Sanayicilerimizin başarısı, Esenyurt’un gururudur” dedi.
HABER /NİLÜFER ALBAYRAK/ ADOM AJANS –Deprem gerçeği bir kez daha kendini hatırlattı. İstanbul’da binlerce riskli bina için harekete geçildi. Devlet destekleri artırıldı, yeni komisyon kuruldu.
HABER /NEZİR KARAYÜN/ ADOM AJANS –Cumhurbaşkanı Erdoğan, Vakıflar Haftası’nda kültür mirasının korunmasına vurgu yaptı: “Canla başla çalışıyoruz.”
HABER /MEHMET ÜNAL/ ADOM AJANS –Beylikdüzü Belediyesi’nin Yaşam Bahçesi projesi, yaz mevsimi için ilk fideleri toprakla buluşturdu. Hem üretim var hem de dayanışma.
HABER /MEHMET ÜNAL/ ADOM AJANS –Esenyurt’ta kadınlar için her gün farklı bir mahallede ücretsiz kanser taraması yapılıyor. Erken teşhis hayat kurtarıyor.
HABER / DUYGU CANKO - Beylikdüzü Kent Konseyi’nde gazeteci Emrah Öztürk’e yönelik yapılan skandal müdahale ve tehdit girişimi, basın camiasında büyük tepkiyle karşılandı.
HABER / NİLÜFER ALBAYRAK / ADOM AJANS - Yaklaşık 15 yıldır Beylikdüzü'nde halkın sesi olan, haberleriyle kamuoyunu aydınlatan gazeteci Emrah Öztürk, Kent Konseyi’nde akıllara durgunluk veren bir olayla karşı karşıya kaldı.
HABER / NEZİR KARAYÜN / ADOM AJANS - Eğitim alanında çeyrek asrı geride bırakan deneyimli eğitimci Ulaş Salih Özdemir, meslek hayatında yeni bir sayfa açtı.
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.