 
    UTSİAD'dan İş Dünyasına Birlik Mesajı
HABER / NERMİN AYDIN - Uluslararası Türk Sanayicileri ve İş Dünyası Derneği, kısa adıyla UTSİAD, hafta sonu düzenlediği kahvaltı programında üyelerini ve iş dünyasından konuklarını bir araya getirdi. Samimi bir atmosferde geçen etkinlik, hem tanışma hem de dayanışma açısından önemli bir adım olarak değerlendirildi.
İş dünyasının önde gelen isimlerini buluşturan organizasyonda konuşan UTSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Osman Servi, birlik ve beraberlik vurgusu yaptı. Kahvaltı programının, derneğin gelecekteki faaliyetlerinin ilk adımı olduğunu belirtti.
"KATILIMCILARIMIZLA GÜÇLENİYORUZ"
Başkan Osman Servi, konuşmasında şu ifadelere yer verdi:
“Gerçekleştirdiğimiz ilk kahvaltı organizasyonumuza katılarak bizleri onurlandıran tüm üyelerimize ve misafirlerimize içten teşekkürlerimi sunuyorum. Bu buluşma, UTSİAD çatısı altında yürüteceğimiz ortak çalışmaların önemli bir başlangıcıdır.”
Servi, komisyon başkanlarının ilerleyen süreçte daha etkin görevler üstleneceğini, UTSİAD’ın kuruluş amacına uygun projelerin hayata geçirileceğini vurguladı. Aynı zamanda üyelerin bu projelerle iş dünyasına daha fazla katkı sunacağını ifade etti.

"HEDEFİMİZ ULUSAL VE ULUSLARARASI BAĞLANTILAR KURMAK"
Osman Servi açıklamasında, sadece iç yapıda değil, dış dünyada da etkin olacaklarını belirtti. Yeni iş alanları oluşturmayı ve ulusal, uluslararası düzeyde güçlü bağlantılar kurmayı hedeflediklerini dile getirdi.
UTSİAD’ın temel prensibinin üretimi ve ticareti esas alan, ülkesine değer katan iş insanlarını bir araya getirmek olduğunu söyleyen Servi, “Milletimize ve devletimize katkı sunacak sürdürülebilir çalışmalar yürüteceğiz” dedi.
"BİRLİKTE ÜRETİYOR, BİRLİKTE GÜÇLENİYORUZ"
Servi, konuşmasını şu sözlerle tamamladı:
“İlkemiz ve inancımız nettir: Birlikte üretiyoruz, birlikte güçlüyüz. Hedefimiz ticarette Kızılelma’dır. Katkı ve katılımlarıyla bizlere güç veren tüm üyelerimize ve kıymetli misafirlerimize bir kez daha teşekkür eder; dayanışma ve başarıyla dolu nice çalışmalarda buluşmayı temenni ederim.”

"ÜYELERDEN DESTEK MESAJLARI"
Etkinliğe katılan iş insanları da UTSİAD’ın vizyonuna destek verdiklerini belirtti. Derneğin ortaya koyduğu birlik ve dayanışma ruhundan memnun kaldıklarını ifade eden üyeler, bu tür buluşmaların devam etmesini istediklerini dile getirdi.

AK Parti Büyükçekmece İlçe Başkanının görevden alınmasının ardından ilçede yeni ilçe başkanının kim olacağı merak konusu haline geldi. Parti kulislerinde ise dikkat çeken bir isim öne çıkıyor.
Büyükçekmece Genç Girişimci İş Adamları Derneği (BÜYGİAD) Başkanı İlhan Yıldız, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.
HABER / NEZİR KARAYÜN / BEYLİKDÜZÜ - Son günlerde balık tezgahlarında hareketlilik arttı. Beylikdüzü Balıkçılar Çarşısı’nda hamsinin kilosu 89 liraya, 4 kilosu ise 300 liraya kadar düştü.
Büyükçekmece İlçe Millî Eğitim Şube Müdürü Mustafa Şenol Saygılı, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajında,
Türkiye Yerel Basın Birliği Genel Başkanı Nezir Karayün, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajında, Cumhuriyet’in Türk milletinin en büyük ortak değeri ve bağımsızlığın sembolü olduğunu vurguladı.
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Büyükçekmece İlçe Başkanı Nesri Hacı, Cumhuriyet’in 102. yılı dolayısıyla yayımladığı mesajında,
MHP Beylikdüzü Belediye Meclis Üyesi ve Meclis Grup Başkan Vekili Mehmet Tuvalak, Cumhuriyet’in 102. yılı dolayısıyla yayımladığı mesajda,
Marmara Nakliyecileri Derneği Başkanı Halil Kanat, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.
AK Parti Büyükçekmece eski ilçe başkanlarından, belediye başkan adayı, siyasetçi, iş insanı ve mali müşavir Recep Erol, Cumhuriyet’in 102. yılı dolayısıyla yayımladığı mesajda,
Eski Gürpınar Belediye Başkanı, siyasetçi ve iş insanı Velittin Küçük, Cumhuriyet’in 102. yılı dolayısıyla yayımladığı mesajda, Cumhuriyet’in milletimizin bağımsızlık mücadelesinin en büyük eseri olduğunu belirtti.
İstanbul ve Esenyurt’un tanınmış siyasetçi iş insanlarından Engin Doğru, Cumhuriyet’in 102. yılı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.
Büyükçekmece İlçe Millî Eğitim Müdürü Zekeriya Artar, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajında, Cumhuriyet’in geleceğe yön veren en önemli kazanım olduğunu belirtti.
AK Parti Esenyurt İlçe Başkanı Togay Çoban, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajında, Cumhuriyet’in milletimizin en büyük ortak değeri olduğunu vurguladı.
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.