Üsküdar’da Ring Seferleri Başlıyor
HABER / RÜZGAR BÜYÜKTANKAYA - Üsküdar Belediyesi, ilçedeki ulaşım kolaylığını artırmak ve mahalle sakinlerinin günlük yaşamını kolaylaştırmak amacıyla yeni bir ring seferini daha hayata geçiriyor. Daha önce Ünalan ve Küçük Çamlıca mahallelerinde başlatılan ücretsiz ring seferlerine, Mehmet Akif Ersoy Mahallesi de dahil edildi.
ÜCRETSİZ RING SEFERLERİNE YENİ HAT
4 Eylül’de başlatılan ve Ünalan ile Küçük Çamlıca mahalleleri arasında devam eden ücretsiz ring seferleri, bugüne kadar 10 binin üzerinde vatandaşın ulaşımını sağladı. Bu hizmetin gördüğü yoğun ilgi ve mahalle sakinlerinden gelen talepler doğrultusunda Mehmet Akif Ersoy Mahallesi’ni kapsayan yeni bir güzergah oluşturuldu.
SEFERLERİN DETAYLI GÜZERGAHI VE SAATLERİ
Mehmet Akif Ersoy Mahallesi’nde başlatılan ring seferleri, hafta içi her gün sabah ve öğleden sonra olmak üzere iki farklı zaman diliminde hizmet verecek.
Seferler, Mehmet Akif Ersoy Mahallesi Muhtarlığı yanından başlayarak Çamlıca Yolu Caddesi, Giresun Sokak ve Sağlık Sokak güzergahından ilerleyecek. Hattın dönüşü ise aynı rota üzerinden yapılarak başlangıç noktasında sona erecek.
ULAŞIMDA KOLAYLIK VE KONFOR HEDEFİ
Üsküdar Belediyesi, bu yeni hizmet ile mahalle sakinlerinin toplu taşıma ihtiyaçlarını daha verimli bir şekilde karşılamayı ve ilçedeki ulaşım ağına önemli bir katkı sunmayı amaçlıyor. Ücretsiz olarak sunulan bu hizmet, hem vatandaşların günlük yaşamını kolaylaştıracak hem de toplu taşımanın cazibesini artıracak.
ÜSKÜDAR’DA TOPLU TAŞIMADA YENİLİKLER DEVAM EDİYOR
Üsküdar Belediyesi’nin bu yöndeki çalışmaları, sadece ulaşımı kolaylaştırmakla kalmayıp aynı zamanda mahalle sakinlerinin taleplerine duyarlılıkla yanıt verme misyonunu da ortaya koyuyor. Yeni ring seferlerinin 2 Aralık Pazartesi günü başlayacağı duyuruldu.
HABER / NEZİR KARAYÜN / BÜYÜKÇEKMECE - Büyükçekmece’de İlköğretim Haftası açılışı Yalçın Çiftçioğlu İlkokulu’nda gerçekleşti.
HABER / NEZİR KARAYÜN / BÜYÜKÇEKMECE - İstanbul Valisi Davut Gül, Ruhi Sarıalp Spor Lisesi’ni ziyaret ederek öğrenciler ve öğretmenlerle bir araya geldi.
İstanbul Çermikliler Dernek Başkanı Sabri Akay ve İstanbul’da yaşayan bir grup hayırsever tarafından Diyarbakı Çermik'teki 500 öğrenciye okul çantası ve kırtasiye yardımı yapıldı.
HABER / NEZİR KARAYÜN / BÜYÜKÇEKMECE - Eğitim-Bir-Sen Büyükçekmece İlçe Teşkilatı, Hayriye Duruk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde düzenlenen geniş katılımlı toplantıda bir araya geldi.
HABER / MERAL ÇETİNER / ANTALYA - Antalya’da yürütülen rüşvet ve yolsuzluk soruşturması giderek derinleşiyor.
HABER / MERAL ÇETİNER / ANTALYA - Antalya Büyükşehir Belediyesi’ne yönelik yürütülen rüşvet soruşturmasında sabah saatlerinde önemli bir gelişme yaşandı.
İstanbul krizine 'Özel' sert tepki! Gürsel Tekin'den dürüstlük çağrısı!
Ordu Büyükşehir’den üniversite öğrencilerine ulaşım desteği
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.