Malatya Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü Tekerlekli Basketbol Takımı, 2024-2025 sezonunu şampiyon olarak tamamlayarak büyük bir başarıya imza attı. Sezon boyunca gösterdiği azim, disiplin ve mücadeleci ruh ile dikkat çeken basketbol takımı, normal sezonun ardından Ankara’da düzenlenen play-off maçlarında da performansını taçlandırarak adını 1. Lig’e yazdırdı.
- Tekerlekli Basketbol Takımı, play-off sürecinde oynadığı 3 karşılaşmadan da galibiyetle ayrılarak sezonu şampiyonlukla tamamladı. Gösterdikleri üstün performans ile büyük takdir toplayan sporcular, önümüzdeki sezon 1. Lig'de mücadele edecek.
Toplam 9 takımın mücadele edeceği 1. Lig'de Malatya’yı temsil edecek olan Tekerlekli Basketbol Takımı, şimdiden yeni sezona iddialı bir hazırlık süreci planlıyor. Kulüp yönetimi, teknik kadro ve sporcular, elde edilen bu başarıyı sürdürülebilir hale getirmek ve Malatya'yı daha üst liglerde temsil edebilmek adına önümüzdeki sezonda aynı disiplin ve başarıyı sürdürmek istiyor.
Malatya Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü Tekerlekli Basketbol Takımı, şampiyonluk kutlamalarında 6 Şubat depremlerinde hayatını kaybeden sporcuların anısına yapılan tişörtleri giyerek şampiyonluğu hayatını kaybeden sporculara ithaf ettiler.
HABER / (YEHA) YEREL HABER AJANSI / GÜLSEVİN KUZU / EDİRNE - Edirne'de yaya geçidinde kadın sürücünün çarptığı kadın yaralandı. Kaza anı kamera görüntülerine yansıdı. Sürücü gözaltında.
HABER /ZEYNEP ÇAĞLAR/ ADOM AJANS –Denizli’de annesinin erkek arkadaşı tarafından dövüldüğü iddia edilen 2 yaşındaki bir bebek hastanede tedavi altına alındı. Tedavi sonrası devlet korumasına alınacak.
HABER /DUYGU CANKO/ ADOM AJANS –Esenyurt Belediyesi ve Beykent Üniversitesi iş birliğiyle düzenlenen resim etkinliğinde özel çocuklar, hayallerini tuvale yansıttı.
HABER /MEHMET ÜNAL/ ADOM AJANS –İstanbul Valiliği, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü kapsamında kent genelinde geniş güvenlik önlemleri alındığını, izinsiz gösterilerde 384 kişinin gözaltına alındığını açıkladı.
HABER /MUHAMMED MUSTAFA KARAYÜN/ ADOM AJANS –Cumhurbaşkanı Erdoğan, bugün Beştepe’de düzenlenen törende beş ülkenin yeni büyükelçilerini kabul etti. Büyükelçiler güven mektuplarını takdim ederek görevlerine resmen başladı.
HABER /HACI ALİ YILMAZ/ ADOM AJANS –CHP Genel Başkanı Özgür Özel, 1 Mayıs’ta hem emekçilerin hem de İstanbul’un geleceği için net konuştu: “Meydanlar yasaklanmaz, halkın iradesi yok sayılmaz.”
HABER /ZEYNEP ÇAĞLAR/ ADOM AJANS –İktidar cephesinden gelen açıklamalarla Kanal İstanbul projesi tekrar konuşulmaya başlandı. Projeye karşı çıkan çevrelerse kaygılarını yüksek sesle dile getiriyor.
ÖZEL HABER/NİLÜFER ALBAYRAK/ ADOM AJANS –Ekrem İmamoğlu'na yönelik suç duyurusunun CHP içinden gelmesi dikkat çekti. Kulislerde tek bir soru konuşuluyor; İkinci turda ipi göğüsleyecek isim Mansur Yavaş mı?
HABER / (YEHA) YEREL HABER AJANSI / GÜLSEVİN KUZU / EDİRNE - Edirne merkezde aşırı yüklü kamyon, trafik güvenliğini tehlikeye atarak risk oluşturdu. Yükler, sürücüler ve yayalar için tehlike arz etti.
HABER /NEZİR KARAYÜN/ ADOM AJANS –Cumhurbaşkanı Erdoğan, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nde işçi ve işveren temsilcileriyle bir araya geldi. “Çalışanlarımızın haklarını korumak hep önceliğimiz oldu” dedi.
HABER / DUYGU CANKO / ADOMAJANS - Edirne’de düzenlenen Balkan Ülkeleri Sağlık-İş Forumu’nun ikinci gününde, sağlık turizminin geleceğine ışık tutan önemli bir panel gerçekleştirildi.
HABER / NEZİR KARAYÜN / ADOM AJANS - Kahramanmaraş’ta Milliyetçi Hareket Partisi Dulkadiroğlu İlçe Başkanı Muhammet Paçacı, İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu’a ver yansın etti.
HABER /NİLÜFER ALBAYRAK/ ADOM AJANS –Millî Eğitim Bakanlığı, çocukların talebiyle hazırlanan Maarif Çocuk Dergisi’nin ilk sayısını 23 Nisan’da yayımladı.
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.