"Survivor'da Beklenmedik Veda"
HABER/ZEYNEP ÇAĞLAR / ADOM AJANS - TV8 ekranlarında yayınlanan Survivor All Star 2025’in 2 Haziran tarihli bölümünde izleyicileri şaşırtan bir ayrılık yaşandı. Yarışmanın iddialı isimlerinden Hikmet Tuğsuz, kişisel sebeplerle yarışmaya veda etti. Murat Ceylan, konsey sırasında yaptığı açıklamada Hikmet’in artık Survivor’da yer almayacağını duyurdu. Açıklamaya göre Hikmet, ailesiyle yaptığı görüşme sonrasında yarışmadan ayrılma kararı aldı ve arkadaşlarıyla vedalaşmadan adadan ayrıldı.
"MURAT CEYLAN AÇIKLADI: ÖZEL SEBEPLERDEN DOLAYI AYRILDI"
Konseyde konuşan sunucu Murat Ceylan, “Hikmet’in ailesi bizimle iletişime geçti. Görüşme sonucunda özel sebeplerle yarışmaya devam edemeyeceği kararlaştırıldı. Sakatlık durumu yok ancak ailevi ve kişisel nedenler nedeniyle ayrılma isteği oldu. Biz de bu duruma anlayışla yaklaştık” dedi. Bu gelişme sonrası Hikmet’in Survivor’daki macerası ani bir şekilde sona erdi.
"HİKMET TUTUKLANMAMAK İÇİN Mİ GİTTİ"
Hikmet Tuğsuz’un yarışmadan çekilmesi kamuoyunda farklı iddiaları da gündeme taşıdı. Daha önce lüks villa dolandırıcılığı ve silahla yaralama suçlamalarıyla anılan Tuğsuz’un, bu suçlamalar nedeniyle gözaltı kararı olduğu ileri sürüldü. Yarışmanın ardından Türkiye’ye dönmesi halinde tutuklanacağı yönünde söylentiler sosyal medyada dolaşırken, ne Hikmet’ten ne de yetkililerden bu konularla ilgili resmi bir açıklama geldi.
"TÜRKİYE OYUNUNDAKİ TAVRI TEPKİ ÇEKMİŞTİ"
Survivor 2025’in dikkat çeken bölümlerinden biri olan Türkiye’ye dönüş oyununda da Hikmet’in tavırları çok konuşulmuştu. Oyunu bilerek kaybettiği iddiaları sosyal medyada yayılırken, bu durumun ayrılık kararıyla bağlantılı olabileceği düşünülmeye başlandı.
"HİKMET’İN LONDRA’YA GİTTİĞİ ORTAYA ÇIKTI"
Hikmet’in yarışmadan ayrıldıktan sonra nereye gittiği de sosyal medya paylaşımlarıyla ortaya çıktı. Yarışmadan ayrılır ayrılmaz Londra’ya gittiği görülen Hikmet, burada bir arkadaşının yanında olduğunu duyurdu. Sosyal medyada paylaşılan görüntülerde, “Evet arkadaşlar yarışmadan sonra ayağımın tozuyla Londra’ya, değerli kardeşim Hüseyin’in yanına geldim. Beş aydır üzerimden çıkarmadığım formayı Hüseyin’e hediye ediyorum” dedi. Bu paylaşım, iddiaların gölgesinde yaptığı yurtdışı çıkışını da belgelemiş oldu.
Eğitimden Haberler İmtiyaz Sahibi ve Genel Yayın Yönetmeni Nezir Karayün, okul ziyaretleri kapsamında Beylikdüzü Ahmet Beyaz İmam Hatip Ortaokulu Müdürü Fatma Kanmaz’ı makamında ziyaret etti.
Eğitimden Haberler İmtiyaz Sahibi ve Genel Yayın Yönetmeni Nezir Karayün, okul ziyaretleri kapsamında Beylikdüzü Ahmet Beyaz İmam Hatip Ortaokulu Müdürü Fatma Kanmaz’ı makamında ziyaret etti.
HABER / NEZİR KARAYÜN / ADOM AJANS - Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Dergisi’nin şubat sayısı bağımlılıkla mücadele konusuna ayrıldı.
HABER / NEZİR KARAYÜN / BEYLİKDÜZÜ - Beylikdüzü Belediyesi, 14 Şubat Sevgililer Günü dolayısıyla ilçe genelinde düzenlediği etkinliklerle vatandaşlara sevgi dolu anlar yaşattı.
HABER / GÜLSEVİN KUZU / ADOM AJANS - Edirne Valisi Yunus Sezer, Selimiye Meydanı’nda kurulan Ramazan Sokağı’nın Ramazan boyunca kültürel ve manevi etkinliklere ev sahipliği yapacağını açıkladı.
HABER / GÜLSEVİN KUZU / ADOM AJANS - Edirne’de sağanak ve fırtına etkili oldu. Selimiye Camii yakınlarında devrilen ağaç, park halindeki bir aracın üzerine düştü. Olayda yaralanan olmazken araçta maddi hasar meydana geldi.
HABER / NEZİR KARAYÜN / EĞİTİMDEN HABERLER- Kartal’da sporun ve aile bağlarının güçlendiği anlamlı bir etkinliğe imza atıldı.
Beylikdüzü Belediyesi, afetlere karşı bilinçli ve hazırlıklı bir toplum oluşturmak için afet farkındalık eğitimlerini ilçe genelinde yaygınlaştırarak sürdürüyor.
HABER / NEZİR KARAYÜN / BEYLİKDÜZÜ - Esenyurt Belediyesi, iş arayan engelli vatandaşları işverenlerle buluşturmak için önemli bir adım attı.
HABER/ M. MUSTAFA KARAYÜN / ESENLER - Esenler Belediyesi tarafından bu yıl beşincisi düzenlenen Sabri Ugan Esenler Sokak Ligi finali büyük bir coşkuya sahne oldu.
HABER / AHMET KARAYÜN / BEYLİKDÜZÜ - İstanbul’da balık tezgahları bu sezon adeta bereketle doldu.
HABER / MERAL ÇETİNER / ANTALYA - Alanya’da turizm tesislerine yönelik yangın güvenliği uygulamaları, sektör temsilcileri ve kamuoyunda geniş tartışmalara yol açtı.
ABER / MERAL ÇETİNER / ANTALYA - Alanya’nın Oba Mahallesi’nde bulunan bir ortaokulda yaşandığı iddia edilen olay ilçede geniş yankı uyandırdı.
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.