HABER / (YEHA) YEREL HABER AJANSI / GÜLSEVİN KUZU / EDİRNE -
Edirne'de gece alkollü olarak evine dönen bir kişinin tuvalette baygın halde bulunarak hastanede hayatını kaybetmesi, ailesini ve yakınlarını yasa boğdu. Olay, Selimiye Polis Merkezi Amirliği'ne "Şüpheli Ölüm" olarak intikal etti.
OLAYIN OLUŞ ŞEKLİ
31 Mayıs 2025 tarihinde saat 23.00 sularında meydana gelen olayda, FP isimli şahıs, iddiaya göre alkollüyken evinin önünde bulunan bir düğünden bira aldıktan sonra lavaboya gitmek üzere ikametine döndü. Bir süre sonra yakınları tarafından tuvalette baygın halde bulunan FP, hemen hastaneye kaldırıldı.
HASTANEDE HAYATINI KAYBETTİ
Hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen FP, maalesef hayatını kaybetti. Yetkililer, olayı "şüpheli ölüm" olarak değerlendirirken, kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için detaylı inceleme başlatıldı.
POLİS SORUŞTURMASI BAŞLATILDI
Selimiye Polis Merkezi Amirliği tarafından olayla ilgili geniş çaplı bir soruşturma başlatıldı. Kimlik tespiti yapılan FP'nin ölümüyle ilgili tüm ihtimallerin değerlendirildiği ve olayla ilgili detaylı incelemelerin sürdüğü bildirildi.
HABER / (YEHA) YEREL HABER AJANSI / GÜLSEVİN KUZU / EDİRNE - Dalış Turizminde Dev Hamle! Edirne Valiliği öncülüğünde, 3 Haziran 2025'te Saros Körfezi'ndeki Su Altı Tarih Müzesi'ne bir M62 T model tank batırıldı.
"Kurban Bayramı; merhametin, yardımlaşmanın ve paylaşmanın en güzel örneklerinin yaşandığı, gönüllerin bir olduğu, umutların tazelendiği mübarek bir zaman dilimidir.
"Kurban Bayramı, inancımızın, kardeşliğimizin ve dayanışma kültürümüzün en güçlü şekilde tezahür ettiği mübarek zamanlardandır.
"Kurban Bayramı, bizleri bir araya getiren, kardeşlik bağlarımızı güçlendiren, sevgi ve hoşgörü iklimini yüreklerde hissettiren mübarek bir zamandır.
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.