Silivri’de Festival Var

Silivri Belediyesi tarafından düzenlenen 59. Yoğurt Festivali’nin etkinlik takvimine göre; festivalde ünlü sanatçılar konser verecek ve başpehlivanlar er meydanında boy gösterecek.

TURİZM 28.08.2021 09:38:44 0
Silivri’de Festival Var

Silivri’de Festival Var

Silivri Belediyesi tarafından düzenlenen 59. Yoğurt Festivali’nin etkinlik takvimine göre; festivalde ünlü sanatçılar konser verecek ve başpehlivanlar er meydanında boy gösterecek.

Silivri Belediyesi tarafından düzenlenen 59. Yoğurt Festivali’nde heyecan başladı. 28-29-30 Ağustos tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan festivalin etkinlik takvimine göre; festivalde ödüllü turnuvalar ve spor aktiviteleri, geleneksel yoğurt yeme ve yoğurt mayalama yarışmaları, çocuk şenliği, sergiler ve yöresel halk oyunları gösterileri düzenlenecek. Festivalin sahne programlarında ise ünlü sanatçılar Hadise, Koray Avcı ve Turgay Başyayla şarkılarıyla Silivrililer ile buluşacak. Ayrıca festivalin son gününe denk gelen 30 Ağustos Zafer Bayramı’nda “Zafer Yürüyüşü” düzenlenecek. Festival kapsamında gerçekleştirilecek 16. Kavaklı Yenici Mehmet Yağlı Güreşleri’nde ise aralarında 660. Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri’nin bu yılki altın kemer sahibi Ali Gürbüz, Recep Kara ve Şaban Yılmaz’ın da yer aldığı 24 başpehlivan ve yaklaşık 350 sporcu er meydanında boy gösterecek. 

Festivalin Etkinlik Takvimi

Üç gün boyunca Silivrilileri eğlenceye doyuracak 59. Yoğurt Festivali’nin etkinlik programı şu şekilde: 

1) 28 Ağustos 2021 Saat: 11.00-18.00 / Plaj Voleybolu Turnuvası - Silivri Plajı Kumluk Mevkii

2) 29 Ağustos 2021 Saat: 10.00-18.00 / Plaj Futbolu Turnuvası - Silivri Plajı Kumluk Mevkii

3) 28-29-30 Ağustos 2021 Saat: 11.00-19.00 / Satranç Turnuvası - Alibey Spor Salonu

4) 28-29 Ağustos 2021 Saat: 12.00-18.00 / Tavla Turnuvası - Atatürk Meydanı Zabıta Noktası Yanı

5) 27-28-29 Ağustos 2021 Saat: 17.30-22.30 / Basketbol Turnuvası - Aydan Siyavuş Basketbol Sahası

6) 28 Ağustos 2021 Saat: 18.00 / Karaoke Yarışması - Sahil Boğluca Deresi Yanı Amfitiyatro

7) 28 Ağustos 2021 Saat: 19.30 / Festival Açılış Korteji - Belediye Binası Önü

8) 28-29 Ağustos 2021 Saat: 20.00 / Kültür Merkezi Festival Sergisi - Silivri Sahili

9) 28-29 Ağustos 2021 Saat: 20.00 / Mahalle Evi Festival Sergisi - Silivri Sahili

10) 28-29 Ağustos 2021 Saat: 20.00 / Engelli ve Yaşlı Koordinasyon Merkezi Festival Servisi - Silivri Sahili

11) 28 Ağustos 2021 Saat: 20.30 / Hadise Konseri - Silivri Sahili

12) 29 Ağustos 2021 Saat: 15.00-20.00 / Çocuk Şenliği - Mimar Sinan Köprüsü Sahil Koridoru

13) 29 Ağustos 2021 Saat: 18.00 / Yoğurt Mayalama Yarışması - Sahil Boğluca Deresi Yanı Amfitiyatro

14) 29 Ağustos 2021 Saat: 20.30 / Koray Avcı Konseri - Silivri Sahili

15) 30 Ağustos 2021 Saat: 10.00 / 16. Kavaklı Yenici Mehmet Yağlı Güreşleri - Kavaklı Stadı

16) 29-30 Ağustos 2021 Saat: 12.00 / Bir Zaferin Hikâyesi ve Atatürk Sergisi - Oğuz Aral Sergi Salonu

17) 30 Ağustos 2021 Saat: 19.30 / Zafer Yürüyüşü - Belediye Binası Önü

18) 30 Ağustos 2021 Saat: 20.30 / Turgay Başyayla Konseri - Silivri Sahili

48 Bin Kanser Hastasına Umut

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 25 farklı kanser hastalığında kullanılan 5 akıllı ilacın SGK kapsamına alındığını duyurdu. Bu adım, 48 bin hastanın hayatına doğrudan katkı sağlayacak.

Mahmut Cömert: "Edirne Teşkilatımız Stratejik Önemde"

HABER / (YEHA) YEREL HABER AJANSI / GÜLSEVİN KUZU / EDİRNE - Yesevi Hareketi Derneği Genel Başkanı Mahmut Cömert, Edirne'yi Balkanlar'a yönelik stratejilerinin merkez üssü olarak belirlediklerini duyurdu.

Güzel’den Yeni Kaymakam’a Ziyaret

HABER / NEZİR KARAYÜN / ADOM AJANS - Çatalca Belediye Başkanı Erhan Güzel, 28 Mayıs 2025 tarihli Resmi Gazete’de yayımlanan Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile Çatalca’ya atanan Kaymakam Yasin Öztürk’ü makamında ziyaret etti.

Hayri Erçağ, Son Yolculuğuna Uğurlandı

HABER / NEZİR KARAYÜN / ADOM AJANS - Türk siyasetinde iz bırakan isimlerden biri olan Eski Kumburgaz Belediye Başkanı Hayri Erçağ, dualarla ve gözyaşlarıyla ebediyete uğurlandı.

Dağ; Esenyurt’un Geleceğine Sahip Çıkacağız…

HABER / NEZİR KARAYÜN / ADOM AJANS - Esenyurt Kent Konseyi Başkanı Tuncer Dağ, ilçenin sorunlarını tüm yönleriyle ortaya koyan kapsamlı raporun ardından önemli açıklamalarda bulundu.

Yangın Hayatı Felç Etti

Yangınlar doğayı ve hayatı tehdit ediyor. Tarım arazileri küle döndü, uçuşlar iptal edildi, vatandaşlar zor durumda. Saha röportajlarıyla olayın gerçek yüzü haberimizde.

Geçmişe Yolculuk Festivaline Büyük İlgi

HABER / NEZİR KARAYÜN / ADOM AJANS - Küçükçekmece Belediyesi, klasik otomobil meraklılarını aynı çatı altında buluşturdu.

Enerji Piyasasında Petrol ve Gaz Fiyatları Nereye Gidiyor?

HABER / NEZİR KARAYÜN / ADOM AJANS - Dünya enerji piyasalarında hareketli günler yaşanıyor. İsrail’in 13 Haziran’da İran’a başlattığı saldırıların ardından yükselen petrol ve doğal gaz fiyatları, nereye gidiyor.

Gaz Fiyatları Neden Düşüşe Geçti?

HABER / NEZİR KARAYÜN / ADOM AJANS -  Avrupa’da doğal gaz fiyatlarında dikkat çekici bir düşüş yaşandı. Bu gelişme, ABD Başkanı Donald Trump’ın İsrail ile İran arasında ateşkes ilan edildiğini açıklamasının hemen ardından geldi.

Türk Kızılayı’ndan Öğrencilere Moral Dolu Destek

Geçici okulda eğitim gören çocuklar için düzenlenen etkinlikte, Türk Kızılayı gönülleri fethetti. Başkan Mehmet Salih Ün’ün duyarlı yaklaşımı öğrencilere umut, ailelere moral oldu.

kü Ocakları'ndan "Ormanlarımız Yanmasın" Çağrısı…

HABER / NEZİR KARAYÜN / ADOM AJANS -  Yaz mevsiminin gelmesiyle birlikte artan orman yangınları tehlikesine dikkat çeken Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım, yayınladı.

Işık, İlçe Yönetimini Açıkladı!

HABER / NEZİR KARAYÜN - Beylikdüzü, İstanbul – Uzun bir bekleyişin ardından, AK Parti Beylikdüzü İlçe Başkanlığı'nda taşlar yerine oturdu.

Belediye Personeline Promosyon

HABER / (YEHA) YEREL HABER AJANSI / GÜLSEVİN KUZU / EDİRNE - Keşan Belediyesi’nde promosyon ihalesi tamamlandı. 152 personele kişi başı 75 bin TL ödenecek.

Hekimliğe İlk Adım, Valinin Elinden

HABER / (YEHA) YEREL HABER AJANSI / GÜLSEVİN KUZU / EDİRNE - Trakya Üniversitesi’nde 230 doktor mezun oldu. Vali Yunus Sezer, genç hekimlere mezuniyet belgelerini takdim etti.

Eğitimde Kimlik Arayışı

Beklenen sonuç raporu düzenlenen bir basın toplantısıyla kamuoyuyla paylaşıldı. Bu önemli çalıştayın basın bültenini siz okuyucularımız ile paylaşıyoruz.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.