MÜLAYİM DEMİRTAŞ

"KURBAN BAYRAMI DAYANIŞMA VE KARDEŞLİĞİN EN GÜZEL İFADESİDİR"

İLANLAR 31.05.2025 11:03:00 0
MÜLAYİM DEMİRTAŞ

“KURBAN BAYRAMI DAYANIŞMA VE KARDEŞLİĞİN EN GÜZEL İFADESİDİR”

Cumhuriyet Halk Partisi Beylikdüzü İlçe Başkanı Mülayim Demirtaş, Kurban Bayramı vesilesiyle yayımladığı mesajında, bayramların toplumsal dayanışmayı güçlendiren en anlamlı günler olduğunu vurguladı. Demirtaş, mesajında şunları kaydetti:

“Kurban Bayramı, paylaşmanın, sevginin ve kardeşliğin en güçlü şekilde yaşandığı, toplumumuzun birlik ve beraberliğini pekiştiren kutsal bir zamandır. Bu özel günlerde aramızdaki tüm kırgınlıkları geride bırakmalı, kalplerimizi hoşgörü ve sevgiyle doldurmalıyız. Bayramlar, sadece birer gelenek değil, aynı zamanda toplum olarak birbirimize olan bağlılığımızın göstergesidir.

Beylikdüzü’müzde yaşayan hemşehrilerim başta olmak üzere, tüm vatandaşlarımızın Kurban Bayramı’nı en içten dileklerimle kutluyorum. Bayramın, ülkemize sağlık, huzur ve refah getirmesini temenni ediyor; daha güzel ve dayanışma dolu yarınlar için hep birlikte çalışmaya devam edeceğimizi belirtmek istiyorum.

Bu mübarek günlerde yardımlaşmanın, paylaşmanın ve sevginin çoğalması; kardeşlik bağlarımızın güçlenmesi dileğiyle, tüm halkımıza hayırlı ve bereketli bir Kurban Bayramı diliyorum.”

 

Yeşilay’dan Dikkat Çeken İptal Kararı

HABER / NEZİR KARAYÜN / ADOM AJANS - Yeşilay Beylikdüzü Şubesi, toplumda sağlıklı yaşam bilincini artırmak amacıyla önemli bir etkinlik için hazırlık yapıyordu.

Vali Yunus Sezer Orman Yangını Bölgesinde

HABER / (YEHA) YEREL HABER AJANSI / GÜLSEVİN KUZU / EDİRNE - Edirne Valisi Yunus Sezer, Keşan Mahmutköy’deki orman yangını bölgesine giderek ekiplerden bilgi aldı. Yaralıları ziyaret etti.

Miniklerden Jandarmaya Ziyaret

HABER / (YEHA) YEREL HABER AJANSI / GÜLSEVİN KUZU / EDİRNE - Edirne İl Jandarma Komutanlığı, okul öncesi öğrencilerini ağırlayarak teşkilatın tanıtımını yaptı; minikler araçları ve köpek timlerini ilgiyle izledi.

Bakan Yusuf Tekin'den Müjde

HABER / (YEHA) YEREL HABER AJANSI / GÜLSEVİN KUZU / EDİRNE - Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, Edirne'de düzenlenen İl Eğitim Değerlendirme Toplantısı'na katıldı. LGS sonuçlarının yarın açıklanacağını duyurdu.

Mağdur Çocuk Yurda Yerleşmek İstiyor

HABER / (YEHA) YEREL HABER AJANSI / GÜLSEVİN KUZU / EDİRNE - Keşan’da bir çocuk, ailesi tarafından evden kovulduğunu ifade ederek yurda yerleşme talebinde bulundu.

Kuraklığa Karşı Sulama Planı

HABER / (YEHA) YEREL HABER AJANSI / GÜLSEVİN KUZU / EDİRNE - Edirne Valiliği, kuraklık nedeniyle tarımsal sulamada kademeli kesinti uygulanacağını ve Meriç Nehri’ne santralden su salındığını açıkladı.

Köpek Saldırısında Bir Kişi Yaralandı

HABER / (YEHA) YEREL HABER AJANSI / GÜLSEVİN KUZU / EDİRNE - Edirne'nin Karaağaç Mahallesi’nde, bir kafeye girmek isterken köpek saldırısına uğrayan vatandaş yaralandı.

Başpehlivan Orhan Okulu Oldu

HABER / (YEHA) YEREL HABER AJANSI / GÜLSEVİN KUZU / EDİRNE - 664. Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri'nde Orhan Okulu, finalde Feyzullah Aktürk'ü yenerek başpehlivan oldu ve altın kemeri kazandı.

Ufuk Özünlü Yeniden Kırkpınar Ağası Oldu

HABER / (YEHA) YEREL HABER AJANSI / GÜLSEVİN KUZU / EDİRNE - Ufuk Özünlü, 665. Kırkpınar ağalık ihalesini 40 milyon 664 bin 665 TL ile kazandı. 122 koçu ihtiyaç sahiplerine bağışlayacağını duyurdu.

Vali Sezer'den Kırkpınar Mesajı: 664 Yıllık Miras Vurgusu

HABER / (YEHA) YEREL HABER AJANSI / GÜLSEVİN KUZU / EDİRNE - Edirne Valisi Yunus Sezer, Kırkpınar'ı 664 yıllık kültürel köprü ve Türk kimliğinin önemli bir değeri olarak vurguladı.

Üç Büyükşehir Belediye Başkanı Gözaltına Alındı

HABER / NEZİR KARAYÜN / ADOM AJANS - İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen suç örgütü soruşturması kapsamında üç büyükşehir belediye başkanı gözaltına alındı.

Prof. Dr. Osman Çakmak ile Röportaj

RÖPORTAJ / ERCAN KUTLU - Sınav merkezli eğitim sistemine eleştirel bakış: Prof. Dr. Osman Çakmak ile yaptığımız bu özel söyleşide, Türkiye'nin eğitim vizyonuna dair çarpıcı tespitler ve çözüm önerileri yer alıyor.

Aksoy; Bizim Görevimiz Yönetmek Değil, Çözüm Üretmek (GÖRÜNTÜLÜ HABER )

HABER / NEZİR KARAYÜN / ADOM AJANS - Avcılar’da AK Parti İlçe Başkanı Av. Gürkan Aksoy, ilçe teşkilatıyla birlikte yerel basın mensuplarını kahvaltılı toplantıda ağırladı.

Üst Kattan Çocuğa Kimyasal Sıçradı

HABER / (YEHA) YEREL HABER AJANSI / GÜLSEVİN KUZU / EDİRNE - Keşan'da, üst komşusunun tıkanan balkon giderini açmak için döktüğü lavabo açıcı, alt katta balkonda oynayan bir çocuğun üzerine sıçrayarak yaralanmasına neden oldu.

İmam-Hatip Adem Demirtaş’tan Duygu Yüklü Başsağlığı Mesajı

HABER / NEZİR KARAYÜN / ADOM AJANS - İmam-Hatip ve aynı zamanda Beylikdüzü Özkan Acar Camii Yaptırma ve Yaşatma Derneği Başkanı Adem Demirtaş'ın taziye mesajı.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.