Minikler Atatürk'ü Özlem ve Minnetle Andı
Manisa Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı bünyesindeki Çocuk Eğitim Merkezleri, her yıl olduğu gibi bu yıl da 10 Kasım’da Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ü anmak için bir araya geldi. Uncubozköy, Atatürk Kent Parkı, Akgedik ve Adnan Menderes Çocuk Eğitim Merkezlerinde düzenlenen etkinliklerde minik öğrenciler, öğretmenlerinin rehberliğinde Atatürk’ün anısına özel bir tören hazırladı.
ATATÜRK BASKILI TİŞÖRTLERLE KATILDILAR
Etkinliklerde, minikler Atatürk baskılı tişörtleriyle dikkat çekti. Öğretmenlerinin eşliğinde hazırladıkları şiirleri okuyan çocuklar, Atatürk’e duydukları sevgi ve minneti tüm kalpleriyle ifade etti. Tören boyunca miniklerin heyecanı gözlerinden okunurken, katılımcılar duygusal anlar yaşadı.
ŞİİRLERLE DUYGU DOLU ANLAR YAŞANDI
Anma programı kapsamında çocuklar, Atatürk’e olan sevgilerini ve özlemlerini okudukları şiirlerle dile getirdi. Bu özel etkinlik, çocuklara Atatürk’ün mirasını ve Cumhuriyet değerlerini öğretmenin yanı sıra milli birlik ve beraberlik duygularını güçlendirmeyi hedefledi.
Haber: Mehmet Ünal
HABER / NEZİR KARAYÜN - İstanbul Aksaray’daki merkezinde geleneksel iftar programını bu yıl da yoğun katılımla gerçekleştiren Manisa Vakfı, hemşerilerini aynı sofrada buluşturdu.
HABER / NEZİR KARAYÜN / BEYLİKDÜZÜ - Türkiye Karate Yıldızlar Ligi’nde önemli dereceler elde eden Beylikdüzü Diyanet Gençler Spor Kulübü sporcuları, antrenörleriyle birlikte Beylikdüzü İlçe Müftüsü Selami Sayın’ı makamında ziyaret
HABER / NEZİR KARAYÜN / EĞİTİMDEN HABERLER - Beylikdüzü İlçe Milli Eğitim Müdürü Zekeriya Postacı, Ramazan etkinlikleri kapsamında Kavaklı Ortaokulu’nu ziyaret ederek öğretmen ve öğrencilerle buluştu.
HABER / NEZİR KARAYÜN / ESENYURT - Seyithan İzsiz, Esenyurt’ta düzenlenen “STK Temsilcilerimiz ile Büyük Aile Sofrası” iftar programında sivil toplum kuruluşlarının temsilcileriyle bir araya geldi.
HABER / GÜLSEVİN KUZU / ADOM AJANS - İYİ Parti Edirne Milletvekili Mehmet Akalın, İsrail ordusunda görev aldığı öne sürülen vatandaşlara ilişkin iddiaların incelenmesi gerektiğini vurguladı.
ÖZEL HABER / NEZİR KARAYÜN - Türkiye’nin en eski idari yapılarından biri olan muhtarlık kurumu, dijital çağın gölgesinde en sert tartışmalardan birini yaşıyor.
ÖZEL HABER / NEZİR KARAYÜN - Geleceğimizin teminatı olan yavrularımızın milli ve manevi değerlerle iç içe büyümesi, bir toplumun köklerine sadık kalarak yükselmesinin en temel şartıdır.
HABER / NEZİR KARAYÜN / EĞİTİMDEN HABERLER - İstanbul’un Beylikdüzü ilçesinde faaliyet gösteren Beylikdüzü Halk Eğitimi Merkezi, eğitim alanında tarihi bir başarıya imza attı.
HABER / NEZİR KARAYÜN / ADOM AJANS - Ticaretin bereketi, dürüstlük ve kurallara riayetle çoğalır.
HABER / NEZİR KARAYÜN / BEYLİKDÜZÜ - Türkiye Deniz Canlıları Müzesi Kurucusu ve İstanbul’un tanınmış balıkçılarından Balıkçı Kenan Balcı, Ramazan ayında iftar sofralarında balık tüketilmesini önerdi.
Resmi Gazete’de yayımlanan yeni düzenleme ile Basın İlan Kurumu Yönetmeliği’nde mali yapıya ilişkin önemli değişiklikler yapıldı.
HABER / NEZİR KARAYÜN – Hâkimler ve Savcılar Kurulu Genel Kurulu, İstanbul’daki ticaret mahkemelerinin yapısında önemli bir değişikliğe gitti.
HABER / NEZİR KARAYÜN / BEYLİKDÜZÜ - Beylikdüzü Belediyesi, Ramazan ayını manevi atmosferi güçlendiren sanat, kültür ve sağlık temalı etkinliklerle karşılamaya hazırlanıyor.
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.