KONGRE İLANI
MİMARSİNAN KÜLTÜR VE EĞİTİM DERNEĞİ YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞINDAN
Derneğimizin Olağan Genel Kurulu 01.01.2020 ÇARŞAMBA günü saat 19:00’da Mimarsinan Merkez Mahallesi Yıldırım Beyazıt Caddesi Bayar Sokak No:34 Büyükçekmece – İSTANBUL adresinde yapılacaktır. Çoğunluk sağlanamadığı takdirde ikinci toplantı 08.01.2019 ÇARŞAMBA günü aynı gündemle aynı yer aynı saatte yapılacaktır. Sayın üyelerimizin toplantıya katılmaları saygı ile rica olunur.
YÖNETİM KURULU
GÜNDEM:
1- Yoklama ve Açılış,
2- Divan Başkanlığı Seçimi,
3- Yönetim Kurulu Faaliyet, Muhasebe ve Denetleme Kurulu Raporları Okunması ve Müzakeresi,
4- Yönetim Kurulunun İbrası,
5- Yeni Yönetim ve Denetleme Kurulu Üyelerinin Seçimi,
6- Yeni Seçilecek Yönetim Kuruluna Borç Almak – Borç Vermek, Araç Alım – Satımı, Menkul ve Gayrı Menkul Alım – Satımı ve Tapuda Takrir Alıp Vermek Hususunda Derneği Tam ve Kamil Salahiyet ile Resmi Dairelerde Temsil Etmek Üzere Yetki Verilmesi,
7-Şirket Kurma, Mevcut Olan Şirketlerin Devir Alma İşlemleri Hususunda Yetki Verilmesi,
8- Tüzük Değişikliği,
9-Dilek ve Temenniler,
10- Kapanış.
NEZİR KARAYÜN / ÖZEL HABER / ADOM AJANS – Türkiye’nin dört bir yanında eğitim, ibadet ve kültür alanında sayısız hayır eserine imza atan, sadece iş dünyasında değil gönüllerde de taht kuran Hayırsever İş İnsanı Yaşar Acar,
HABER / (YEHA) YEREL HABER AJANSI / GÜLSEVİN KUZU / EDİRNE - Küçük kız, oyun oynarken sahipli bir köpeğin saldırısına uğradı. Ailesi polise başvurdu. Olay, “taksirle yaralama” suçu kapsamında değerlendirildi.
HABER / NEZİR KARAYÜN / ADOM AJANS – Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, tutukluluğunun 102. gününde acil ameliyata alınacak.
HABER / ADOM AJANS – İSTANBUL - Küçükçekmece’de yaşanan bir olay, basın camiasında tepkilere yol açtı.
HABER / NEZİR KARAYÜN / ADOM AJANS - Muş Eğitim ve Kalkındırma Vakfı heyeti, AK Parti Beylikdüzü İlçe Başkanı Mustafa Necati Işık’ı makamında ziyaret ederek yeni dönemde başarı temennilerini iletti.
AK Parti’nin açıklamasıyla gündeme oturan “PKK silah bırakıyor” iddiası sonrası uzmanlar konuştu. Güvenlik, siyaset ve kamuoyunun ortak beklentisi: Kalıcı barış ve toplumsal huzur.
HABER / NEZİR KARAYÜN / ADOM AJANS - Yaz aylarının gelmesiyle birlikte artan açık hava aktiviteleri, beraberinde önemli bir sağlık riskini de gündeme getiriyor:
HABER / NEZİR KARAYÜN – ADOM AJANS - AK Parti Beylikdüzü İlçe Başkanlığı’nda merakla beklenen değişim gerçekleşti. İlçe Başkanı Mustafa Necati Işık, yeni yürütme kurulu üyelerini ve görev dağılımlarını kamuoyuyla paylaştı.
HABER / NEZİR KARAYÜN / ADOM AJANS - 2024 yılı içinde elde edilen gelirlere ilişkin Gelir Vergisi 2’nci taksit ödeme dönemi başladı. Mükellefler, 31 Temmuz 2025 tarihine kadar ödemelerini gerçekleştirebilecek.
İstanbul'da düzenlenen operasyonda 1 ton kaçak et ele geçirildi. Etlerin mühürsüz ve sağlıksız koşullarda saklandığı tespit edilirken, uzmanlar halk sağlığına dair kritik uyarılarda bulundu.
HABER / AHMET KARAYÜN / ADOM AJANS - Sabancı Holding ve Heidelberg Materials ortaklığıyla faaliyet gösteren Akçansa, 2024 yılına ait Entegre Faaliyet Raporu’nu engelsiz biçimde yayımladı.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, 25 farklı kanser hastalığında kullanılan 5 akıllı ilacın SGK kapsamına alındığını duyurdu. Bu adım, 48 bin hastanın hayatına doğrudan katkı sağlayacak.
HABER / (YEHA) YEREL HABER AJANSI / GÜLSEVİN KUZU / EDİRNE - Yesevi Hareketi Derneği Genel Başkanı Mahmut Cömert, Edirne'yi Balkanlar'a yönelik stratejilerinin merkez üssü olarak belirlediklerini duyurdu.
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.