Metal Yorgunluğuna Son Verelim

Yerel yönetim bir öncülük yaparak, çiftçilerimizin üretmiş olduğu mamullerin satışını yaptırarak vatandaşa istihdam sağlayabilir.

SİYASET 9.02.2021 17:14:28 3603 0
Metal Yorgunluğuna Son Verelim

Metal Yorgunluğuna Son Verelim

Bu program; Adom Medya Bünyesinde Yayın Hayatını Sürdüren Start Tv ve Start Türk Stüdyolarında Yayına Hazırlamıştır.

Adom Medya Bünyesinde Yayın Hayatını Sürdüren Start Tv ve Start Türk’te yayınlanan Nezir Karayün ile Hürbakış programının konuğu Yeniden Refah partisi Büyükçekmece ilçe başkanı Orhan Yiğit oldu.

 Heyecanını Kaybettiyse, Üretemiyorsa Bıraksın

Yeniden Refah partisi Büyükçekmece ilçe başkanı Orhan Yiğit; “Büyükçekmece yüz ölçümü olarak geniş ve güzel bir ziraat bölgesidir. Yerel yönetim bir öncülük yaparak, çiftçilerimizin üretmiş olduğu mamullerin satışını yaptırarak vatandaşa istihdam sağlayabilir. Belediye Başkanlığı için 30 yıl uzun bir süre Belediyecilik aşkla, şevkle yapılan bir iştir, uzun zaman olduğu için Dr. Hasan Akgün’ün aşkı bitmiş olabilir. Çalışmaları hususunda  Mimarsinan, Muratçeşme mahallesinde oturuyorum henüz bir çalışma göremedik, özellikle yollarımız olmak üzere bir çok eksiklerimiz bulunmakta. Heyecanını kaybettiyse, üretemiyorsa bıraksın. Biz Yeniden Refah partisi olarak Büyükçekmece yönetimine talibiz.”

Borç Alma Dönemine Son Verilmeli

19 yıldır yöneten idarenin bugün geldiği durum kötü. Bugün ekonomik olarak büyük sıkıntılarımız var, ister yerel ister genel yönetim olsun vatandaşımızı ekonomik olarak istediği yere getiremezler. Pandemi dolayısıyla ülkemiz zor durumda vatandaşlarımız fedakârlık yapıyor gerekli olduğu halde bizde yapmaya hazırız. fakat devletten bir fedakarlık göremiyoruz. Ekrem İmamoğlu Büyükşehir Belediye Başkanlığına geldiğinde dış kaynaklardan borç alımları başladı, biz kendi kaynaklarımızı kullanmalıyız, bunları hükümetin çözmesi lazım ve bu borç alma dönemine son verilmeli.

Milli Ekonomi Kitabımızı Çıkardık

Corona virüsü kapsamında sağlık bakanlığının yapması gereken çalışmaları yaptığını düşünüyorum. Bu zorlu süreçte temizlik, maske ve mesafe kuralına uymak şuan ki şartlarda pek mümkün değil, toplu ulaşım ile ilgili ciddi sıkıntılar var. Simülasyon ekiplerinin desteği alınarak yeni çözümler üretilebilir.

Yeniden Refah Partisi olarak genç birliğimizle yola çıktık. Kendi milli kaynaklarımızla kalkınma arzumuz var. Bu uğurda Milli Ekonomi kitabımızı çıkardık, en kısa sürede yayımlanması temennimiz. Hiçbir karşılık beklemeyen tek kuruluşuz, tek beklentimiz vatandaşın teveccühü ve destekleridir dedi.

Orhan Yiğit Kimdir?

Yeniden Refah Partisi Büyükçekmece ilçe başkanı Orhan Yiğit; “1956 Sivas Suşehri Akıncı köyü doğdu, ilkokulu Sivas’ta, liseyi İstanbul Davutpaşa lisesinde bitirdi. Bağcılar’ da ikamet ederken tekstil işine başlamış 40 yıl bu işi yapmıştır. 2000’li yıllarda Büyükçekmece’de ikamet etmeye başlamış, 2007 yılında Saadet Partisi’nde göreve başladı. 2009 yılında ilçe başkanı olmuş, Saadet Partisinden ayrılarak, Yeniden Refah Partisinin kurulmasıyla ilçe başkanlığı görevine getirildi ve halen ilçe başkanı olarak görev yapmakta.

Haber: Nevin CAN


KÖİ Projeleri, Kayıp Mı Kazanç Mı?

Kamu – Özel İşbirliği (KÖİ) modeli, hayata geçirdiği mega projelerle Türkiye’nin çehresini değiştirdi. Ülke kalkınırken projelere yönelik eleştiriler de vergi kaybının yanı sıra bütçe ve Hazine’ye verdiği yük, kamu borçlanması,

Ünlü Yazardan Almanca Barış Psikolojisi

Tüm dünyada büyük bir okur kitlesi tarafından gün geçtikçe daha da yakından takip edilen yazar, bu kitapta “Barış Psikolojisi” konusunu bütün detaylarıyla, kapsamlı bir biçimde ele alıyor. A.Z. Yayıncılıktan çıkan kitapta barış,

Genç Başkandan Mahalle Hizmet Seferberliği

Sabahın ilk saatlerinde göreve başlayan Avcılar Belediyesi ekipleri mahalleyi sokak sokak gezerek çalışmalarını gerçekleştirdi . Avcılar’ın genç ve dinamik başkanı Utku Caner Çaykara da çalışmaları yerinde takip etti.

MSB: Irak'ın kuzeyinde 32 terörist etkisiz!

MSB: Irak'ın kuzeyinde 32 terörist etkisiz!

Çocuklarda salyanın nedeni geniz eti büyümesi!

Çocuklarda salyanın nedeni geniz eti büyümesi!

Yıldırım'da okul sporları ilçe şenlikleri devam ediyor

Yıldırım'da okul sporları ilçe şenlikleri devam ediyor

İzmit'te kadınlar mikro kredi ile hayallerini gerçekleştiriyor

İzmit'te kadınlar mikro kredi ile hayallerini gerçekleştiriyor

Yeditepe Üniversitesi Dilek Ödülleri sahiplerini buldu

Yeditepe Üniversitesi Dilek Ödülleri sahiplerini buldu

Bakan Tekin Diyarbakır'da eğitimi değerlendirdi

Bakan Tekin Diyarbakır'da eğitimi değerlendirdi

Bursa Osmangazi'de 19 Mayıs coşkusu Haluk Levent konseri

Bursa Osmangazi'de 19 Mayıs coşkusu Haluk Levent konseri

Merkez'in sıkılaştırıcı adımların etkisi sürüyor

Merkez'in sıkılaştırıcı adımların etkisi sürüyor

Özer; Adil, kapsayıcı ve ulaşılabilir bir yönetim olacağız... (GÖRÜNTÜLÜ HABER)

Özer, “Demokrasinin işleyebilmesi için gece gündüz demeden halkın bilgi alma hakkını karşılayan basın emekçilerine gereken saygıyı ve ilgiyi göstereceğiz” dedi.

Özer; Sizler Benim İsimsiz Kahramanlarımsınız

1 Mayıs İşçi Bayramı dolayısıyla belediye personellerini görev yerlerinde ziyaret eden Esenyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. Ahmet Özer, ilçeye büyük bir özveriyle hizmet veren emekçilerin işçi bayramını kutladı.

Balcıoğlu, Saha Çalışmalarını Denetliyor

İncelemelerin ardından Balcıoğlu, sahil kesiminde vatandaşlarla bir araya gelerek, onların beklenti, talep ve önerilerini dinledi.

Dünya Dans Günü’nde farklı kültürler buluştu

Mimaroba Büyük Atatürk Parkı’nda düzenlenen etkinliğe ilgi ve katılım yoğun olurken farklı kültürlerden danslar öğrenen vatandaşlar hem Dünya Dans Günü’nü kutladı hem de unutulmaz bir gün yaşadı.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.