Mehmet Abdioğlu’ndan Regaip Kandili Mesajı
İYİ Parti Beylikdüzü İlçe Başkanı Mehmet Abdioğlu, Regaip Kandili dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Abdioğlu, bu mübarek gecenin gönüllerin arınmasına, birlik ve beraberliğin güçlenmesine vesile olması temennisinde bulundu.
"MANEVİYATIN VE UMUDUN GECESİ"
Mehmet Abdioğlu mesajında, Regaip Kandili’nin rahmet ve mağfiret kapılarının ardına kadar açıldığı müstesna gecelerden biri olduğunu belirterek, “Yüce Rabbimiz Kur’an-ı Kerim’de ‘Şüphesiz Allah, tövbeleri çokça kabul edendir, çok merhamet edendir’ buyurmaktadır. Bu gece, hatalarımızdan arınmak, kalplerimizi iyilikle doldurmak için önemli bir fırsattır” ifadelerini kullandı.
"BİRLİK VE KARDEŞLİĞE DAVET"
Beylikdüzü’nün dayanışma ruhuna vurgu yapan Abdioğlu, Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed’in ‘Müminler bir bedenin azaları gibidir’ hadis-i şerifini hatırlatarak, “Bu mübarek gecede kırgınlıkları geride bırakmalı, komşuluk ve kardeşlik bağlarımızı daha da kuvvetlendirmeliyiz. Dualarımızın ülkemize, milletimize ve tüm insanlığa hayırlar getirmesini diliyorum” dedi.
Mehmet Abdioğlu, tüm Beylikdüzülülerin ve İslam âleminin Regaip Kandili’ni tebrik ederek mesajını Regaip kandilimiz kutlu olsun sözleriyle tamamladı.
Anahtar kelimeler: Mehmet Abdioğlu, Regaip Kandili mesajı, İYİ Parti Beylikdüzü, Mehmet Abdioğlu Regaip Kandili, Beylikdüzü kandil mesajı,
EĞİTİMDEN HABERLER / HABER MERKEZİ / İSTANBUL - Eğitim dünyasının sahadaki güçlü isimleri, Eğitimden Haberler’in ev sahipliğinde İstanbul’da bir araya geldi.
HABER: NEZİR KARAYÜN/ ESENYURT- Esenyurt Belediyesi tarafından düzenlenen Mahalleler Arası Futbol Turnuvası tüm heyecanıyla devam ediyor.
HABER: MERAL ÇETİNER / ANTALYA - Alanya’da 2024 yerel seçimlerinin ardından bir süre sakinleşen siyasi hava, yaklaşan meslek odası seçimleriyle birlikte yeniden hareketlendi.
HABER / NEZİR KARAYÜN / EĞİTİMDEN HABERLER- Esenyurt İlçe Milli Eğitim Müdürü Tayfun Özyolcu, 2025 yılı boyunca ilçede hayata geçirilen eğitim yatırımları, projeler ve elde edilen başarıları anlattı.
Beylikdüzü Sivaslılar Derneği Başkanı Eyüp Günay, Regaip Kandili dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Günay, bu mübarek gecenin gönüllerin huzur bulmasına, birlik ve beraberliğin daha da pekişmesine vesile olmasını diledi.
İYİ Parti Beylikdüzü İlçe Başkanı Mehmet Abdioğlu, Regaip Kandili dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Abdioğlu, bu mübarek gecenin gönüllerin arınmasına, birlik ve beraberliğin güçlenmesine vesile olması temennisinde bulundu.
İstanbul Erzurumlular Derneği Başkanı, siyasetçi ve iş insanı Şerafettin Polat, Regaip Kandili dolayısıyla yayımladığı mesajında, bu mübarek gecenin milletimizin birlik ve kardeşliğini pekiştirmesini temenni etti.
Beylikdüzü Balıkçılar Derneği Başkanı Memiş Türcan, Regaip Kandili dolayısıyla yayımladığı mesajında, bu mübarek gecenin birlik, bereket ve kardeşlik duygularını güçlendirmesini temenni etti.
Hukuk & Danışmanlık Kurucu Avukat Başkanı Av. Ahmet Burak Yalçın, Regaip Kandili dolayısıyla yayımladığı mesajında, bu mübarek gecenin adalet, merhamet ve kardeşlik duygularını pekiştirmesi temennisinde bulundu.
AK Parti Esenyurt İlçe Başkan Yardımcısı ve STK Birim Başkanı Mustafa Gevrek, Regaip Kandili dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
AK Parti İstanbul Milletvekili Seyithan İzsiz, Regaip Kandili dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
MHP İstanbul İl Başkan Yardımcısı ve 3. Bölge Başkanı Ahmet Ali Aydın, Regaip Kandili dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
Siyasetçi ve işadamı Gürbüz Süleymanoğlu Regaip Kandili dolayısıyla yayımladığı mesajda, bu mübarek gecenin birlik, kardeşlik ve manevi dirilişe vesile olmasını temenni etti.
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.