Tarih: 28.08.2019 11:34

Maşa ile Koca Ayı Beylikdüzü Migros AVM’de

Facebook Twitter Linked-in

Maşa ile Koca Ayı Beylikdüzü Migros AVM’de Çocuklarla Buluşuyor

 

 

Beylikdüzü Migros AVM, “Okula dönüş” etkinlikleri çerçevesinde miniklere sınırsız eğlence sunmaya devam ediyor. Beylikdüzü Migros AVM, bu kez çocukları Maşa ve Koca Ayı ile buluşturacak. 31 Ağustos - 8 Eylül tarihleri arasında düzenlenen etkinlik çerçevesinde çocuklar çok sevdikleri Maşa ve Koca Ayı ile bir araya gelerek fotoğraf çektirip keyifli anlar yaşayacak. Fotoğraf etkinliği her gün 13.00, 15.00 ve 17.00 saatlerinde olmak üzere üç seans olarak yapılacak.
 

Etkinlikler bununla sınırlı kalmayacak. Çizgi film gösterimlerinden interaktif atölyelere birçok farklı aktivite ile çocuklar eğlenceye doyacak.
 

12.00-19.00 saatleri arasında gerçekleştirilecek interaktif atölyelerde çocuklar eğlenirken öğrenmeye de devam edecek. Koca Ayı’nın evinde çizgi film gösterisi, Maşa’nın evinde kıyafet sergisi, boyama atölyesi, meyve toplama ve balık tutma aktivitelerine katılan tüm çocuklar çok eğlenecek. Beylikdüzü Migros AVM, tüm çocukları ücretsiz olarak düzenlenecek bu keyifli etkinliğe davet ediyor.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —