Manisa Büyükşehir Belediyesi, Ön Lisans Kamu Personeli Seçme Sınavı’na (KPSS) giren Manisalı vatandaşları yalnız bırakmadı. Büyükşehir ekipleri, sınava yetişemeyecek durumda olan adayları araçlarıyla sınav noktalarına taşıdı.
MANİSA (İGFA) - Tüm yurtta olduğu gibi Manisa’da da binlerce vatandaşı Ön Lisan KPSS heyecanı sardı. Kamu personeli olmak için ter döken vatandaşlar ve onları heyecanla bekleyen ailelerini Manisa Büyükşehir Belediyesi ekipleri yalnız bırakmadı. Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı okullarda su, limonata, çay ve kahve ikramında bulundu.
Ulaşım Daire Başkanlığı ekipleri ise caddelerde devriye gezerek, yolcu yoğunluğu olan durakları kooperatiflere bildirirdi, otobüslerin koordinasyonu sağladı.

Trafik Zabıtası ekipleri, geç kalma ihtimali bulunan vatandaşların da taleplerini yerine getirerek sınava girecekleri okullara yetiştirdi. Sınava girecek adayları da düşünen ekipler, gerek trafikte gerek dış alanlarda yapılan gürültüye karşı da vatandaşları uyararak, sınav süresi boyunca sessiz olmaları yönünde uyarılarda bulundu. Manisa Büyükşehir Belediyesi ekipleri, görev yaptıkları alanlarda ve yardımcı oldukları tüm vatandaşlara sınavlarında başarılar diledi.
ÖZEL HABER / NEZİR KARAYÜN - 2025 takvim yılında ücret geliri elde eden gerçek kişilerin vergilendirilmesine yönelik hazırlanan “Ücret Geliri Elde Edenler İçin Vergi Rehberi” güncellenerek kamuoyunun kullanımına sunuldu.
HABER / NEZİR KARAYÜN - İstanbul Aksaray’daki merkezinde geleneksel iftar programını bu yıl da yoğun katılımla gerçekleştiren Manisa Vakfı, hemşerilerini aynı sofrada buluşturdu.
HABER / NEZİR KARAYÜN / BEYLİKDÜZÜ - Türkiye Karate Yıldızlar Ligi’nde önemli dereceler elde eden Beylikdüzü Diyanet Gençler Spor Kulübü sporcuları, antrenörleriyle birlikte Beylikdüzü İlçe Müftüsü Selami Sayın’ı makamında ziyaret
HABER / NEZİR KARAYÜN / EĞİTİMDEN HABERLER - Beylikdüzü İlçe Milli Eğitim Müdürü Zekeriya Postacı, Ramazan etkinlikleri kapsamında Kavaklı Ortaokulu’nu ziyaret ederek öğretmen ve öğrencilerle buluştu.
HABER / NEZİR KARAYÜN / ESENYURT - Seyithan İzsiz, Esenyurt’ta düzenlenen “STK Temsilcilerimiz ile Büyük Aile Sofrası” iftar programında sivil toplum kuruluşlarının temsilcileriyle bir araya geldi.
HABER / GÜLSEVİN KUZU / ADOM AJANS - İYİ Parti Edirne Milletvekili Mehmet Akalın, İsrail ordusunda görev aldığı öne sürülen vatandaşlara ilişkin iddiaların incelenmesi gerektiğini vurguladı.
ÖZEL HABER / NEZİR KARAYÜN - Türkiye’nin en eski idari yapılarından biri olan muhtarlık kurumu, dijital çağın gölgesinde en sert tartışmalardan birini yaşıyor.
ÖZEL HABER / NEZİR KARAYÜN - Geleceğimizin teminatı olan yavrularımızın milli ve manevi değerlerle iç içe büyümesi, bir toplumun köklerine sadık kalarak yükselmesinin en temel şartıdır.
HABER / NEZİR KARAYÜN / EĞİTİMDEN HABERLER - İstanbul’un Beylikdüzü ilçesinde faaliyet gösteren Beylikdüzü Halk Eğitimi Merkezi, eğitim alanında tarihi bir başarıya imza attı.
HABER / NEZİR KARAYÜN / ADOM AJANS - Ticaretin bereketi, dürüstlük ve kurallara riayetle çoğalır.
HABER / NEZİR KARAYÜN / BEYLİKDÜZÜ - Türkiye Deniz Canlıları Müzesi Kurucusu ve İstanbul’un tanınmış balıkçılarından Balıkçı Kenan Balcı, Ramazan ayında iftar sofralarında balık tüketilmesini önerdi.
Resmi Gazete’de yayımlanan yeni düzenleme ile Basın İlan Kurumu Yönetmeliği’nde mali yapıya ilişkin önemli değişiklikler yapıldı.
HABER / NEZİR KARAYÜN – Hâkimler ve Savcılar Kurulu Genel Kurulu, İstanbul’daki ticaret mahkemelerinin yapısında önemli bir değişikliğe gitti.
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.