Maarif Model Değerlendirildi
HABER / NEZİR KARAYÜN - Büyükçekmece İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, eğitim kalitesini artırmak ve geleceğin teminatı olan öğrenciler için daha iyi hizmet sunma hedefiyle çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda, Büyükçekmece İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Şube Müdürü İpek Hatice Sucu, Recep Güngör Anadolu Lisesi, Mimarsinan Ortaokulu ve Şehit Batuhan Ergin Anadolu Lisesi’ni ziyaret ederek Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli’nin uygulanma sürecini değerlendirdi.
EĞİTİM KURUMLARINDA SÜREÇLER GÖZDEN GEÇİRİLDİ
Şube Müdürü İpek Hatice Sucu, ziyaret ettiği okullarda idareciler ve öğretmenlerle toplantılar gerçekleştirdi. Toplantılarda, Maarif Modeli'nin uygulanma süreci detaylı bir şekilde ele alınarak mevcut durum gözden geçirildi. Ayrıca uygulamaların daha verimli hale getirilmesi için fikir alışverişinde bulunuldu. Bu görüşmelerde alınan geri bildirimlerin, Büyükçekmece’deki eğitim kurumlarının ihtiyaçlarının belirlenmesi ve modelin etkin bir şekilde uygulanması için önemli katkılar sağlayacağı ifade edildi.
MAARİF MODELİ’NİN HEDEFLERİNE ULAŞMASI İÇİN BİRLİK VURGUSU
Büyükçekmece İlçe Milli Eğitim Müdürü Zekeriya Artar, ziyaretler sonrasında bir açıklama yaparak sürecin önemine dikkat çekti. Artar, “Büyükçekmece İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü olarak, okullarımızda eğitim kalitesini artırmak ve öğrencilerimize en iyi şekilde hizmet sunmak adına çalışmalarımıza hız kesmeden devam ediyoruz. Şube Müdürümüzün gerçekleştirdiği bu değerlendirme ziyaretleri, eğitimde daha ileriye gitmek adına önemli bir adımdır” ifadelerini kullandı.
Maarif Modeli’nin ancak tüm eğitim paydaşlarının uyum içinde çalışmasıyla hedeflerine ulaşabileceğini belirten Artar, “İdarecilerimizin ve öğretmenlerimizin gayretleri bizler için büyük bir değer taşıyor. Bu süreci hep birlikte başarıyla yürüterek öğrencilerimizin akademik, sosyal ve kültürel gelişimlerine katkıda bulunmaya devam edeceğiz” dedi.
GELECEK İÇİN ÇAĞDAŞ VİZYON
Büyükçekmece İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Bakanlığın hedeflediği çağdaş eğitim vizyonunu benimseyerek, öğrenciler için en yüksek standartlarda eğitim sunmayı amaçlıyor. Şube Müdürü İpek Hatice Sucu’nun gerçekleştirdiği görüşmelerde ortaya çıkan fikirler, bu hedef doğrultusunda atılacak adımlara ışık tutacak.
HABER / MERAL ÇETİNER / ANTALYA - Milliyetçi Hareket Partisi Antalya teşkilatı, geçtiğimiz gün Ankara’ya kalabalık bir heyetle ziyaret gerçekleştirdi. Ancak Alanya kamuoyunda dikkat çeken bir detay vardı.
Gaziantep’te buluşan bilim insanları, kâinatın işleyişine dair disiplinler arası çalışmaların Kur’an’ın gösterdiği hakikatle dikkat çekici bir uyum taşıdığını vurguladı.
HABER / MERAL ÇETİNER / ANTALYA - Alanya Turistik İşletmeciler Derneği (ALTİD) için heyecanla beklenen seçimler, Alanya Kültür Merkezi'nde turizmcilerin yoğun katılımıyla tamamlandı
HABER / MERAL ÇETİNER / ANTALYA - Alanya'da bir iş insanının lüks otomobilinin, kendisine "daha üst segment bir araç sağlanacağı" vaadiyle alınmasına rağmen ne vaat edilen aracın teslim edildiği,
Eğitimden Haberler internet sitesinin imtiyaz sahibi ve Genel Yayın Yönetmeni Nezir Karayün, okul ziyaretleri kapsamında Esenyurt Namık Kemal İlkokulu Müdürü Murat Kızılkaya ile bir araya geldi.
HABER / NEZİR KARAYÜN / EĞİTİMDEN HABERLER – Beylikdüzü Atatürk Kültür Merkezi’nde düzenlenen 24 Kasım Öğretmenler Günü programı, ilçede görev yapan öğretmenleri bir araya getirdi.
Eğitimden Haberler internet sitesinin imtiyaz sahibi ve Genel Yayın Yönetmeni Nezir Karayün, okul ziyaretleri kapsamında Esenyurt Borsa İstanbul Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Serkan Ertem ile bir araya geldi.
Büyükçekmece Mimaroba Ortaokulu Müdürü Gürkan Bayoğlu, 24 Kasım Öğretmenler Günü için bir kutlama mesajı yayınladı.
Beylikdüzü Atatürk Öğretmen Evi Müdürü Muhammed Lütfullah Güvenç, 24 Kasım Öğretmenler Günü için bir kutlama mesajı yayınladı.
Beylikdüzü Vali Muammer Güler Sosyal Bilimler Lisesi Müdürü Yunus Emre Kakı, 24 Kasım Öğretmenler Günü için bir kutlama mesajı yayınladı.
İstanbul ve Esenyurt’un tanınmış siyasetçi ve iş insanlarından Engin Doğru, 24 Kasım Öğretmenler Günü için bir kutlama mesajı yayınladı.
AK Parti Büyükçekmece eski ilçe başkanlarından, belediye başkan adayı, siyasetçi, iş insanı ve mali müşavir Recep Erol, 24 Kasım Öğretmenler Günü için bir kutlama mesajı yayınladı
AK Parti İstanbul İl Yönetim Kurulu Üyesi ve Esenyurt Bölge Sorumlusu İlker Gürbüz, 24 Kasım Öğretmenler Günü için bir kutlama mesajı yayınladı.
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.