Tarih: 06.08.2019 19:27

Kurban Bayramı Günahların Bağışlanması İçin Bir Fırsat Mı

Facebook Twitter Linked-in

Kurban Bayramı Günahların Bağışlanması İçin Bir Fırsat Mı

KURBAN'LA GÜNAHLARIMIZ BAĞIŞLANIR MI? Sevgili Hocam-Cuma Sohbetinde-Diyorsun Ki! Kestiğiniz-Kurbanın İlk Damla Kanı Yere Düştüğü Anda,İşlemiş Olduğunuz Bütün Günahlarınız Af Olunur;Ananızdan Doğduğunuz Gibi/Ak Ve Park Olursunuz..
A Be Güzel Hocam!
Buna Dair Bir Delilin Var Mı Ki;O Kadar Kendinden Emin Konuşuyorsun?
Yanı!
Bari,"Af Olunur" Sözünün Önüne-Allah'tan Umulur Ki-İbaresini De Ekleyerek;Allah Adına(Haşa) Karar Vermiş Olmaktan Da,Şirke Düşmek Gafletinden De Kurtar Kendini..
Yahu Sevgili Hocam!
Mürşidi Ekbermiz-Yüce Peygamberimiz(Ass)Bile Asla Hiç Bir Kimsenin-Günahının Affı Mağfiretine Kefil Olmamışken;Sen-Güzel Hocam,Üstelik Her Zâlim Ve Gaddar İnsanın Da Yapabileceği Tek Bir Kurban İbadetiyle-Af Olunacağına Nasıl,Neden Ve Hangi Hakla Kefil Oluyor Ve Bu Kadar Kendinden Emin Konuşabiliyorsun.. 
Yani/Demem O Ki!
Günahtan Kurtulmak Bu Kadar/Bir Kurban'ı/ Kesip Yoksunlara Dağıtacak Kadar Kolay Mı?
Eğer Böyleyse!
-Dünyayı Kasıp Kavurarak-Mazlum Ve Masum Milletleri Perişan Eden;Emperyalistlere, -Ulusal Ve Uluslararası-Mafya Babalarına,
-Milletinden Aldiğı Gücu Kendine Ve Yandaşina Peşkeş Çekmek Üzere-Kötüye Küllanarak,Halkin Beyt-Ul Malinı Gaspeden Zâlim Hükümdarlarla Bilumum Arsız,Hırsız Ve Kap/Kaççi Güruha Gün Doğdu Demektir;Basarlar-Haram Parayi,Keserler "4/5 Kurbanlik" Birden;Kurtulurlar Günahından, Ancak Ya Masum Ve Mazlumlara Karşı Yapilan Günah Bedellerini Yani-Amme Ve Kamu Cürmu Günahıni Kim Ödeyecek Ve De Kim Af Edecek?
Bari..
"Bunu Da Desen De;Rahatlasak..
Tabi Bunun Bir De "Haç Ve Hacilarin" Af Edilmesi Boyutu Var,Çunkü;Sana Göre Onlar Da Hemencik Af Ediverilecek..
Yani..
Bir Kaç Bin-Dolar Karşılığinda;Hacı Olmakla..
Onun Detayına Girmiyorum,Çünkü;Onun Bir De Başka Bir Boyutu "Şeytan Taşlama" Ritüeli Vâr,Zira Ben Şimdilik Sadece Allah'ta Kalmak Ve Sadece Onunla Halleşmek İstiyorum,Yani Şeytanlarla Uğraşacak Zamanım Yok, Kusuruma Bakmayın.. 
Evet..
O Halde Sa'dete Gelelim..
Etkili,Coşturucu,Büyüleyici Vaaz Ne Nasihatler De Olmalı Ancak-Bunun Da;Allah'ın Dinine/Kuranına Ve Mürşid-Ekber Ve Ekmel Hak Peygamberinin Sünnetine(Ahlâk Ve Ameline) De Uygun Olması Gerekmez Mi? 
NOT;
Yıne De Senin Halis,Saf Ve İyi Niyetinden Şüphe Etmiyorum Da-Sevgili Hocam,Çünkü Sen;Ancak Sana-Söyleneni Söylüyorsun!
Bu Da Bana Göre;
Ya Bilmezliğe-Eksik İlme, Ya Da Bilmekle Beraber Aksini Soylemeye-Yani;Münafıklığa Girer, Ki Onu Da Ben Değil, Ancak-Rabbim Bilir..
Çünkü!
"O, Şanı Yüce Ve Kudreti Sonsuz Olan Zat;Herşeyi Bilir.."
Kurban Ve Hac İbadetini Ancak,Eli Hiç Kimsenin Canına, Kanına Ve Emeğine Asla Değmeyen, Yani; Kimseyi Kendine-Kurban Etmemiş-Hak Dostları Eda Etmeyi Hak Ederler..
Diğerleri Mi?
Onlar Günahlarına Girdikleri İnsanlarla Buluşup Halleşmeden Ve Onlarla Helaleşmeden-İstedigi Kadar Kurban Kessinler Ya Da Hac Etsinler;Bana Göre-Doğrusunu Allah Bilir Elbet-Ancak Pek Bir Önemi Yoktur..
SON/SÖZ;
Müminin,Her Anı Oruç,Her Anı Kadir,Her Anı Dua Ve Namaz,Her Anı Miraç,Her Anı Mevlit,Her Anı Kurban Ve İnfak,Her Anı Hac Ve Bayramdır;Bu Beratin Magfireti Müminlere  Mutlu,Umutlu Ve Mübarek Olsun..
Hepsi Bu!
Sevgilerimle..
Ayşe Ebru Bayram




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —