Kulisler Hareketlendi, Yeni Dönemin Ayak Sesleri Geliyor!
HABER / NEZİR KARAYÜN / ADOM AJANS - Beylikdüzü’nde siyaset yeniden şekilleniyor. AK Parti İlçe Başkanı Ömer Çolak’ın diploması olmadığı gerekçesiyle görevden alınmasının ardından, partide gözler yeni isme çevrildi. İstanbul İl Başkanlığı'nın geçtiğimiz günlerde yaptığı ön görüşmeler, ilçede heyecanlı bir bekleyişe neden oldu. Kulislerde birçok isim konuşuluyor, her gün yeni bir gelişme yaşanıyor.
"YENİ İLÇE BAŞKANI KİM OLACAK"
AK Parti İstanbul İl Başkanlığı, Beylikdüzü için yeni ilçe başkanını belirlemek üzere partinin önde gelen isimleriyle birebir görüşmeler yaptı. Bu kapsamda bazı isimler, İstanbul İl Başkanlığı’na davet edilerek mülakata alındı. Görüşmelerde değerlendirilen isimler arasında hem daha önce partide çeşitli görevlerde bulunmuş kişiler hem de yerelde tanınan, toplumla güçlü bağları olan isimler yer alıyor.
"İSİMLER NETLEŞMEYE BAŞLADI"
Yeni ilçe başkanı olmak için ismi geçenler arasında Tahir Abuş, Rukiye Doğruyol, Yafes Bakırcı, Vahdettin Kış, İbrahim Doğan, Yakup Çebi, Mustafa Günaydın, Oğuzhan Karahan, Hüseyin Kaya, Mücahit Şirin, Ekrem Kap, Erdal Aksoy gibi birçok isim dikkat çekiyor. Adaylar arasında hem tecrübeli siyasetçiler hem de genç ve dinamik adaylar bulunuyor.
"GÖZLER İSTANBUL İL BAŞKANLIĞI'NDA"
Tüm gözler artık İstanbul İl Başkanlığı’ndan gelecek açıklamaya çevrilmiş durumda. Parti tabanı, ilçe teşkilatları ve Beylikdüzü halkı merakla yeni ilçe başkanının kim olacağını bekliyor. Bu süreçte verilecek kararın sadece partinin iç yapısını değil, aynı zamanda Beylikdüzü’nde AK Parti’nin gelecekteki stratejilerini de etkileyeceği düşünülüyor.
"YENİ BAŞKAN BEYLİKDÜZÜ’NDE DENGELERİ DEĞİŞTİREBİLİR"
AK Parti’nin yeni ilçe başkanı, Beylikdüzü’nde hem parti içi birlikteliği sağlamlaştırmak hem de 2029 yerel seçimlerine güçlü bir kadro ile hazırlanmak adına kritik bir rol üstlenecek. Bu yüzden belirlenecek isim, sadece görev değil, aynı zamanda büyük bir sorumluluk da üstlenecek. İlçe halkı ve teşkilat mensupları, sürecin kısa sürede sonuçlanmasını ve partide yeni bir dönemin başlamasını bekliyor.
HABER / GÜLSEVİN KUZU / ADOM AJANS - Edirne’de masaj salonlarına yönelik düzenlenen eş zamanlı operasyonda, fuhuş yapıldığı ve aracılık edildiği iddiasıyla 5 işletmeye baskın yapıldı, 15 şüpheli gözaltına alındı.
HABER / GÜLSEVİN KUZU / ADOM AJANS - Edirne’de Meriç Nehri’nden Çakmak Barajı’na su verilmeye başlandı; 164 bin 530 dekar tarım arazisi modern sulama ile buluşacak.
Mardin’in 100’ü” Kitabı Küçükçekmece’de Tanıtıldı Tanış: “Bu eser, Mardin’in barışsever ruhuna armağanımdır”
HABER / GÜLSEVİN KUZU / ADOM AJANS - Edirne'nin Keşan İlçesi'nde üç ev arkadaşı, marketten aldıkları kıymayı tükettikten sonra karın ağrısı yaşadı. Olay polise intikal etti.
HABER / GÜLSEVİN KUZU / ADOM AJANS - Edirne’de hakkında 41 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan firari hükümlü, polisten kaçamayacağını anlayınca intihara kalkıştı; ekipler firariyi ve onu saklayan şahsı gözaltına aldı.
HABER - ERCAN KUTLU / Niğtaş A.Ş.’ye yöneltilen çevre iddiaları, devlet kurumlarının mühürlü analiz raporlarıyla geçersiz kaldı. Üretim süreçleri çevre dostu olduğunu yeniden kanıtladı.
Türkiye Yerel Basın Birliği Derneği Antalya Şube Başkanı ve Alanya Medya Televizyon A.Ş. Kurucu Yönetim Kurulu Başkanı Meral Çetiner, Mega TV ekibiyle birlikte Alanya Turistik İşletmeciler Derneği Başkanı Cem Özcan’ı ziyaret
HABER / NEZİR KARAYÜN / EĞİTİMDEN HABERLER - Büyükçekmece 19 Mayıs Ortaokulu’nda öğrenciler arasında saygı, anlayış, empati ve sağlıklı iletişimi güçlendirmeyi hedefleyen geniş kapsamlı bir “Akran Nezaketi” çalışması uygulandı.
HABER / GÜLSEVİN KUZU / ADOM AJANS - Edirne’de genç avukat, Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekanlığında mesai saatleri içinde 2. kattan düşerek yaşamını yitirdi.
HABER / NEZİR KARAYÜN / BÜYÜKÇEKMECE - Son günlerde sosyal medyada yayılan kimlik kartı, ehliyet ve pasaport ücretlerine yüzde yüz zam yapılacağı,
HABER / NEZİR KARAYÜN / EĞİTİMDEN HABERLER - 3 Aralık Dünya Engelliler Günü kapsamında Türkiye Deniz Canlıları Müzesi, özel çocukları ağırladı.
Alanya Servis Esnafları Kooperatifi Başkanı Hasan Lök, Mega TV aracılığıyla ihtiyaç sahibi öğrencilere destek olma kararı aldı. Lök, Ocak, Şubat ve Mart aylarını kapsayan dönemde iki öğrenciye servis bursu sağlanacağını duyurdu.
HABER / MERAL ÇETİNER / ANTALYA - CHP 39. Büyük Kurultayı sonrası ortaya çıkan bilgilere göre, CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in Antalya için hazırladığı anahtar listede dikkat çeken üç isim öne çıktı:
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.