Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Meram Atatürk Kız Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Konya Türk Telekom Sosyal Bilimler Lisesi ile Hacıveyiszade Fen ve Sosyal Bilimler Anadolu İmam Hatip Lisesi’ni ziyaret ederek, öğrenci ve öğretmenlerle buluştu.
KONYA (İGFA) - Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, okul ziyaretlerinde öğrencilerle buluşmayı sürdürüyor.
Meram Atatürk Kız Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Konya Türk Telekom Sosyal Bilimler Lisesi ile Hacıveyiszade Fen ve Sosyal Bilimler Anadolu İmam Hatip Lisesi’ni ziyaret eden Başkan Altay, lise yıllarının insan hayatındaki en güzel dönemlerden biri olduğunu belirterek, gençlere bu zamanların değerini bilmesi tavsiyesinde bulundu.
Başkan Altay, Hacıveyiszade Fen ve Sosyal Bilimler Anadolu İmam Hatip Lisesi’nde yaptığı konuşmada öğrencilere hedeflerine ulaşmaları için pes etmeden azimle çalışmanın çok önemli olduğunu ifade ederek, “Dünyanın en başarılı insanları en iyi üniversiteyi bitirenler değil. Mutlaka iyi bir üniversiteyi bitirmek öne geçmek için çok önemli, çok kıymetli ama tek yeter şart değil. Onun için siz elinizden geleni yapın. Sonrası takdiri ilahî. Gençlerimizin azmi ve öğretmenlerimizin özverisi geleceğimiz adına bizlere umut veriyor. Her birine canı gönülden başarılar diliyorum” dedi.
HABER: MERAL ÇETİNER / ANTALYA - Antalya’nın Alanya ilçesinde eğitime değer katan anlamlı bir yatırım daha hayata geçti.
HABER: NEZİR KARAYÜN / EĞİTİMDEN HABERLER - Ordu’nun Aybastı ilçesine bağlı Sefalık Mahallesi’nde bulunan Şehit Sadık Kütük Ortaokulu öğrencileri, İstanbul’dan uzanan anlamlı bir dayanışma eliyle kışa sıcacık girdi.
HABER: MERAL ÇETİNER / ANTALYA - Antalya’nın Alanya ilçesinde eğitime değer katan anlamlı bir yatırım daha hayata geçti.
AK Parti Beylikdüzü STK’lardan Sorumlu İlçe Başkan Yardımcısı Durbey Duran ile Mali İşlerden Sorumlu İlçe Başkan Yardımcısı Mehmet Fatih Yıldırım, Türkiye Yerel Basın Birliği Genel Merkezini ziyaret etti.
Türkiye Yerel Basın Birliği Genel Başkanı Nezir Karayün, yerel medyanın varlık mücadelesinde gelinen son noktayı büyük bir kararlılıkla paylaştı.
HABER / GÜLSEVİN KUZU / ADOM AJANS - CHP Edirne İl Başkanı Yücel Balkanlı, AK Parti Milletvekili Fatma Aksal’ın “97 bin TL” açıklamasına tepki göstererek yoksulluğun sorumlusunun iktidar olduğunu söyledi.
HABER / GÜLSEVİN KUZU / ADOM AJANS -Fatma Aksal, Selimiye Camii’nin Ramazan’da tamamen açılacağını müjdeledi. Belediyeyi eleştiren Aksal, "97 bin lira maaş vaat edenler, önce kendi belediyesinde bunu uygulasın." dedi.
HABER / GÜLSEVİN KUZU / ADOM AJANS - AK Parti Edirne İl yönetimi tarafından düzenlenen basın toplantısında, Edirne genelinde üye sayısının 48 bin 572’ye ulaştığı ve 4 bin 581 yeni katılımla rekor artış sağlandığı açıklandı.
HABER: NEZİR KARAYÜN / BEYLİKDÜZÜ - Beylikdüzü Belediyesi, 2026 yılının ilk meclis toplantısını Belediye Meclis Salonu’nda gerçekleştirdi.
HABER: AHMET KARAYÜN / ADOM AJANS - Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Türkiye’nin dış politikada hiçbir gücün etkisi altında kalmadan hareket ettiğini vurgulayarak, çizgilerinin net ve açık olduğunu dile getirdi.
HABER: M.MUSTAFA KARAYÜN / ADOM AJANS - İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, yurt genelinde etkisini artıran yoğun kar yağışına karşı devletin tüm imkânlarıyla sahada olduğunu vurguladı.
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.