Konya'da Selçuklu Belediyesi Yaz Spor Okulları’nda eğitimler tamamlandı. 5-15 yaş aralığındaki çocuklar için düzenlenen Yaz Spor Okullarında, 15 branşta; 13 bin 103 öğrenci eğitim aldı.
KONYA (İGFA) - Sporun merkezi olan Selçuklu’da yoğun talep gören yaz spor okulları sona erdi. 24 Haziran tarihinde başlayan dersler, 1 Eylül 2024 tarihinde tamamlandı.
38 tesis ve 55 spor salonunda gerçekleştirilen eğitimlerde 175 antrenör görev yaptı. Yaz Spor Okullarında antrenörler tarafından yetenekleri keşfedilen öğrenciler branşlarında lisanslı müsabık sporcu haline geliyor. Selçuklu Belediyespor Kulübü bünyesinde çeşitli branşlarda ülkemizi başarıyla temsil eden birçok milli sporcu, spor okullarından yetişerek önemli başarılara imza attı. 2024-2025 Kış Spor Okulu kayıtları ise 11/09/2024 tarihinde başlayacak.
Yaz Spor Okullarında; Yüzme, Tenis, Basketbol, Futbol, Voleybol, Cimnastik, Tekvando, Wushu, Kick-Boks, Okçuluk, Karate, Satranç, Masa Tenisi, Judo ve Güreş olmak üzere toplam 15 branşta eğitim verildi.

BAŞKAN PEKYATIRMACI: “SPORUN MERKEZİ OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ”
Selçuklu Belediyesi Yaz Spor Okullarını değerlendiren Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, “Çocuklarımıza spor alışkanlığının küçük yaşlarda kazandırılması çok önemli. Bu nedenle çocuklarımıza Yaz ve Kış dönemlerinde Spor Okullarımızda yıl boyu spor yapma imkanı sunuyoruz. Selçuklu’da her yıl binlerce çocuğumuz spor okullarımıza kayıt yaptırıyor. Yaz Spor Okullarımız da bu dönemde ailelerimiz tarafından büyük ilgi gördü ve 15 farklı branşta 13 bin 103 öğrencimiz 2 ay boyunca modern tesislerimizde spor yapma imkanı buldu. Bu heyecan ve gayretle spora dair yatırımlarımız devam edeceğiz ve sporun merkezi olma özelliğimizi koruyacağız. Spor okullarımıza katılan çocuklarımızı tebrik ediyorum. Bizlere güvenerek çocuklarını emanet ailelerimize de teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.
Selçuklu Belediyesi Yaz Spor Okulları’na katılan öğrenciler de yaz dönemlerini dolu dolu ve eğlenceli bir şekilde geçirdiklerini ifade ederek bu imkanları sağladıkları için Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı ’ya teşekkürlerini ifade ettiler.
HABER / GÜLSEVİN KUZU / ADOM AJANS - Edirne'nin Keşan İlçesi'nde üç ev arkadaşı, marketten aldıkları kıymayı tükettikten sonra karın ağrısı yaşadı. Olay polise intikal etti.
HABER / ABDÜLHAMİT DEMİR - Bahçekent’teki Abdülhamid Han Ortaokulu hakkında velilerden art arda şikâyetler geliyor. İddiaların kamuoyunda soru işaretleri yaratması üzerine yetkililerden açıklama bekleniyor.
HABER / GÜLSEVİN KUZU / ADOM AJANS - Edirne’de hakkında 41 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan firari hükümlü, polisten kaçamayacağını anlayınca intihara kalkıştı; ekipler firariyi ve onu saklayan şahsı gözaltına aldı.
HABER - ERCAN KUTLU / Niğtaş A.Ş.’ye yöneltilen çevre iddiaları, devlet kurumlarının mühürlü analiz raporlarıyla geçersiz kaldı. Üretim süreçleri çevre dostu olduğunu yeniden kanıtladı.
Türkiye Yerel Basın Birliği Derneği Antalya Şube Başkanı ve Alanya Medya Televizyon A.Ş. Kurucu Yönetim Kurulu Başkanı Meral Çetiner, Mega TV ekibiyle birlikte Alanya Turistik İşletmeciler Derneği Başkanı Cem Özcan’ı ziyaret
HABER / NEZİR KARAYÜN / EĞİTİMDEN HABERLER - Büyükçekmece 19 Mayıs Ortaokulu’nda öğrenciler arasında saygı, anlayış, empati ve sağlıklı iletişimi güçlendirmeyi hedefleyen geniş kapsamlı bir “Akran Nezaketi” çalışması uygulandı.
HABER / GÜLSEVİN KUZU / ADOM AJANS - Edirne’de genç avukat, Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekanlığında mesai saatleri içinde 2. kattan düşerek yaşamını yitirdi.
HABER / NEZİR KARAYÜN / BÜYÜKÇEKMECE - Son günlerde sosyal medyada yayılan kimlik kartı, ehliyet ve pasaport ücretlerine yüzde yüz zam yapılacağı,
HABER / NEZİR KARAYÜN / EĞİTİMDEN HABERLER - 3 Aralık Dünya Engelliler Günü kapsamında Türkiye Deniz Canlıları Müzesi, özel çocukları ağırladı.
Alanya Servis Esnafları Kooperatifi Başkanı Hasan Lök, Mega TV aracılığıyla ihtiyaç sahibi öğrencilere destek olma kararı aldı. Lök, Ocak, Şubat ve Mart aylarını kapsayan dönemde iki öğrenciye servis bursu sağlanacağını duyurdu.
HABER / MERAL ÇETİNER / ANTALYA - CHP 39. Büyük Kurultayı sonrası ortaya çıkan bilgilere göre, CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in Antalya için hazırladığı anahtar listede dikkat çeken üç isim öne çıktı:
HABER / NEZİR KARAYÜN / EĞİTİMDEN HABERLER - İzmir’in Kınık ilçesinde, Kınık Anadolu İmam Hatip Lisesi tarafından düzenlenen anlamlı bir ziyaretle şehit Halil Balye’nin ailesi, Cumalı Mahallesi’ndeki evlerinde ziyaret edildi.
HABER / NEZİR KARAYÜN / EĞİTİMDEN HABERLER - Büyükçekmece Rehberlik ve Araştırma Merkezi ( RAM) Müdürü Hayrullah Can, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla anlamlı bir mesaj yayımladı.
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.