Konya'da Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, Selçuklu Belediyespor Kulübü’nde Tekvando branşında eğitim gören sporcuların kuşak heyecanına ortak oldu.
KONYA (İGFA) - Selçuklu Belediyespor Kulübü Taekwondo branşında eğitim gören sporcular kuşak heyecanı yaşadı.
Selçuklu Belediyesi Uluslararası Spor Salonunda gerçekleşen törene yaklaşık 400 sporcu katılım sağladı. Antrenörler ve ailelerin de yer aldığı kuşak sınavı büyük heyecana sahne olurken Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı’da başarılı olan sporculara yeni kuşaklarını takdim etti.
Programda konuşan ve sporcularla her daim gurur duyduğunu söyleyen Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı; 15 farklı branşla 15 bin lisanslı sporcusuyla 200'ün üzerindeki milli sporcusuyla ve hem ulusal yarışmalarda hem de uluslararası yarışmalarda elde ettikleri yüzlerce madalyalarla Selçuklu Belediyesi Spor Kulübü'nün, Konya ve Türkiye'nin gururu ve gururu olmaya da devam ettiklerini söyledi.
Konya'da Selçuklu’nun sporun merkezi olmaya bundan sonra da devam edeceğini söyleyen Pekyatırmacı, “Şu anda Türkiye'deki en büyük sporcu seçme ve yetiştirme merkezinin yapımını devam ettiriyoruz.40 bin metrekarelik alanda, 20 bin metrekare üzerindeki kapalı alanıyla birlikte yine aynı anda 15 branşta çocuklarımızın spor yapabileceği yüzmeden tutun basketbola, tekvandoya, judoya, masa tenisine, güreşe, futbola, jimnastiğe, atletizme varıncaya kadar 15 farklı branşta aynı anda çocuklarımızın spor yapabileceği Türkiye'nin en büyük sporcu merkezini inşa ediyoruz. İnşallah önümüzdeki yıl bu merkezimizi gençlerimizin, çocuklarımızın, sporcularımızın hizmetine kazandırmış olacağız. Konya'mızda hedefimiz olimpiyatlara sporcu yetiştirmek. İnşallah bu hedef doğrulsun da hep birlikte kulübümüzle, antrenörlerimizle, spor müdürlüğümüzle, gençlerimizle ve ailelerimizle el ele vererek federasyonlarımızla birlikte Konya'mızdan olimpiyatlara da inşallah sporcularımızı yetiştireceğiz diyorum” diye konuştu.
HABER / NEZİR KARAYÜN / ADOM AJANS - Milli Eğitim Bakanlığı tarafından başlatılan 15 bin sözleşmeli öğretmen alımı süreci büyük bir ilgiyle karşılandı.
HABER /DUYGU CANKO/ ADOM AJANS –İstanbul'da, Gazze'den gelen öğrenciler ve aileleri için düzenlenen "Kardeşlik Buluşması" programı, eğitimciler ve misafirlerin katılımıyla duygu dolu anlara sahne oldu.
HABER /MUHAMMED MUSTAFA KARAYÜN/ ADOM AJANS –Fatih Karahan, Türkiye ekonomisinin nabzını TBMM’de tutacak. Merkez Bankası Başkanı, milletvekillerine enflasyon ve para politikası üzerine kapsamlı bir sunum gerçekleştirecek.
HABER /NEZİR KARAYÜN/ ADOM AJANS –Cumhurbaşkanı Erdoğan ve TBMM Başkanı Kurtulmuş, bugün saat 14.00'te Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde düzenlenecek 10. Anadolu Medya Ödülleri Töreni'ne katılacak.
HABER / NEZİR KARAYÜN / ADOM AJANS - Beykoz Üniversitesi, Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu tarafından Antalya’da düzenlenen 1. Lig Finalleri’nde hem basketbol hem de voleybol alanında şampiyonluğa ulaştı.
HABER / (YEHA) YEREL HABER AJANSI / GÜLSEVİN KUZU / EDİRNE - Edirne’de baharın ve umudun bayramı Kakava-Hıdırellez, kültürel zenginliği ve Roman geleneğini yansıtan renkli görüntülere sahne oldu.
HABER /MUHAMMED MUSTAFA KARAYÜN/ ADOM AJANS –Brent petrol fiyatlarının düşmesi ve dövizdeki dalgalanmaların etkisiyle otogazda ciddi bir indirim geldi. LPG kullanıcıları bu sabah pompada daha az ödedi.
Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün son tahminlerine göre, Türkiye’nin iç ve doğu kesimlerinde sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlar etkili olacak.
HABER / (YEHA) YEREL HABER AJANSI / GÜLSEVİN KUZU / EDİRNE - Edirne Valisi Yunus Sezer’in öncülüğünde, Çinli-Türk ortaklığı Tiron A.Ş. dahil üç firmayla Uzunköprü OSB’de,1 firmayla da İpsala OSB' de yatırım sözleşmesi imzalandı.
HABER /NİLÜFER ALBAYRAK/ ADOM AJANS –Marmara ve Ege’de sabah saatlerinden bu yana yer yer sarsıntılar hissedildi. Özellikle Kütahya çevresindeki deprem vatandaşları endişelendirdi.
HABER /MEHMET ÜNAL/ ADOM AJANS –05.05.2025 tarihinde evlenmek isteyen çiftler Bağcılar’da nikah salonuna akın etti. Günlük ortalamanın neredeyse iki katı nikah kıyıldı.
HABER /MEHMET ÜNAL/ ADOM AJANS –Esenyurt Belediyesi’nin düzenlediği Akıl ve Zekâ Oyunları Turnuvası’nda çocuklar kıyasıya mücadele etti, eğlenerek öğrendi.
HABER /MEHMET ÜNAL/ ADOM AJANS –Esenyurt Belediyesi, yetim ve öksüz çocukları at çiftliğiyle buluşturdu. Çocuklar hem doğayla iç içe bir gün geçirdi hem de atlarla tanışarak unutulmaz anlar yaşadı.
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.