Tarih: 01.01.0001 00:00 5017

Kılıçdaroğlu'ndan Mevlüt Aslanoğlu'na Vefa...

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Mevlüt Aslanoğlu'nun mezarını ziyaret etti.

 Kılıçdaroğlu

 Kılıçdaroğlu’ndan, Mevlüt Aslanoğlu'na vefa 

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu,  Mevlüt Aslanoğlu'nun mezarını ziyaret etti. Kılıçdaroğlu'na mezar ziyaretinde Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, İstanbul eski Milletvekili Süleyman Çelebi ve Mevlüt Aslanoğlu’nun oğlu Erdem Aslanoğlu da eşlik etti.   

22 ve 23. Dönem Malatya, 24. Dönem İstanbul Milletvekili olan Ferit Mevlüt Aslanoğlu'nun Büyükçekmece Mezarlığında bulunan kabrine çiçek koyan CHP Lideri Kılıçdaroğlu, Aslanoğlu için okunan Kuran'ı dinledi ve Fatiha okudu.    

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, "Mevlüt ağabey, çalışkanlığı, dürüstlüğü ve mütevazi kişiliğiyle örnek bir siyasetçiydi. Dur durak bilmeden çalışan tam bir halk adamıydı. Bölgemize yaptığı  hizmetler asla unutulmayacaktır. Saygı ve özlemle anıyor, yüce Allah’tan rahmet diliyorum. Sayın Genel Başkanım Kılıçdaroğlu ve heyetimizle mezarı başında Mevlüt ağabeyi andık " dedi.


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.