Tarih: 01.01.0001 00:00 4518

“Karalamayla Bir Yere Varılmaz”

CHP Beylikdüzü Belediye Başkan Adayı Mehmet Murat Çalık, Fufa İce Cream Kafe de Kayserilerle bir araya geldi. Programa Beylikdüzü Belediye Başkan Vekili Ömer Şatır ve çok sayıda vatandaş katıldı.

“Karalamayla Bir Yere Varılmaz”

CHP Beylikdüzü Belediye Başkan Adayı Mehmet Murat Çalık, “Farklı bir dille yerel siyasetini yapmak mümkün. Genel siyasetinde dilinin değişmesi gerekir. Şuan memleketin buna çok ihtiyacı var. Siyasetin dilinin de, renginin de, duygusunun da değişmesi lazım çünkü sürdürülebilir bir durum olmaktan çıktı. Yukarda yaptığımız kavgaların hiç kimseye faydası yok. Biz eğer yarışacaksak yapacaklarımızla yarışalım. Vatandaşın hayatını nasıl kolaylaştırırız bunları anlatarak yarışalım birbirimizi karalayarak yarışmayalım. Karalama siyaseti yaptığımız sürece bir yere varamayız. Çocuklarımızın geleceği için mücadele ediyorum koltuk makam derdinde değilim. Bunlar gelip geçici şeyler” şeklinde konuştu.

Emeğe Saygı

Başkan Adayı Çalık, “Kimsenin emeğine saygısızlık yapmayın, çöpe atmayın çünkü biz o kadar zengin bir memleket değiliz. Bizim kaynaklarımız sınırlı bu kaynakları heba etmeyelim. Birbirimizin afişlerine pankartlarına lütfen kimse müdahale etmesin. Astığımız pankartların çoğu aynı gece yırtılıyor, çöpe atılıyor. Bu emeğe saygısızlıktır. 2 aydır arkadaşlarıma verdiğim talimatım; kimsenin emeğini heba etmeyin” dedi.

Mehmet Murat Çalık

Aslen Trabzonlu olan Mehmet Murat Çalık, İstanbul Teknik Üniversitesi mezunudur. Şehir planlayıcısı olan Çalık, Şehir Plancılar Odası'nda 3 dönem başkan yardımcılığı ve yöneticilik yaptı. Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun danışmanlığını da yapan Çalık, CHP'nin İstanbul'da açıkladığı ilk ilçe belediye başkan adayı oldu. Mehmet Murat Çalık evli ve 2 çocuk babasıdır.


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.