Kadir Abi, Akgün'den Dokuz Sözü Aldı

İstanbul eski Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün’ü ziyaret etti.

İSTANBUL 26.11.2019 11:24:17 2674 0
Kadir Abi, Akgün

Kadir Topbaş: Hasan Akgün gerçekten başarılı bir belediye başkanı!

 

İstanbul eski Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün’ü ziyaret etti.

 

Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, belediye başkan yardımcıları ve birim müdürleri tarafından karşılanan Topbaş, Büyükçekmece belediyesi hizmet binasını gezerek belediye personeli ve vatandaşlar ile sohbet etti.

 

“Kadir abi bizim için, İstanbul halkı için özel bir kişidir”

 

Kadir Topbaş’ı makamında ağırlayan Başkan Akgün, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek; “Bugün benim için anlamlı bir gün. İstanbul Belediyesi’nin kurulduğu günden bugüne kadar ilk defa 3 kez üst üste belediye başkanı seçilen Sayın Kadir Topbaş’ı, Kadir abimizi Büyükçekmece Belediyesi’nde ağırlamaktan duyduğum memnuniyeti ifade etmek isterim. Kadir abi bizim için, İstanbul halkı için özel bir kişidir. Siyasi bir tavır ortaya koymadan bizlere abilik yapmıştır. Siyaset bazen insanlara istediklerini yaptırtmayabilir ama Kadir abinin o sıcak davranışı, bizlere eşit yaklaşımı her zaman gönlümüzde yer etmiştir. 3 dönemlik hizmet döneminde bizlere göstermiş olduğu ilgi ve alakadan ötürü çok teşekkür ediyorum. İstanbul halkına yapmış olduğu hizmetlerden ötürü çok teşekkür ediyorum. Kendisini artık Büyükçekmece’de ağırlamıyoruz çünkü birkaç yıl önce Güzelce mahallemize yerleşti. Aynı zamanda bizim seçmenimizdi. Dolayısıyla Kadir abi de artık bizim kadar Büyükçekmecelidir. Büyükçekmece’ye vermiş olduğu emeklerden, hizmetlerden ötürü de kendisine çok teşekkür ediyorum.”

 

“Herhalde 9 dönemi tamamlayacak”

Kadir Topbaş, Başkan Akgün ile dostluklarının uzun yıllara dayandığını belirterek şöyle konuştu; “Hasan Akgün kardeşim hem insan olarak hem de yönetici olarak gerçekten başarılı ve iyi bir dost. Gerçekten başarılı bir belediye başkanı. Yıllardan beri bu hizmeti vermekte ve işi gayet iyi bilen duayen bir isim. Sadece Türkiye’de değil yurtdışında da bilinen bir insan. Kendisiyle hem Büyükşehir Belediye Başkanlığı döneminde mesai arkadaşlığı yaptık hem de Türkiye ve Marmara Belediyeler Birliği’nde, Dünya Belediyeler Birliği’nde en yakın mesai arkadaşımdı. Büyükçekmece’ye güzel hizmetler verdi. İlçe belediyelerinin imkanları çok geniş değil. Düşünceniz, vizyonunuz varsa bir şeyler ortaya koyabiliyorsunuz. Kendisi bunları ortaya koydu. Dünyada gelişmiş ülkelerin en önemli gelişme unsurları yerel yönetimlerdir. Yerel halka temas edilen noktalarda başarılı olunursa halk güzel hizmetler alırsa devlete olan güveni artar ve kalkınma gelişir. Hem istihdam açısından hem ekonomik açıdan bunları kendi bölgesinde başaran bir insandır. Bugün kendisine nezaket icabıyla bir ziyarette bulundum. Sağ olsun o dostluğunu, sıcaklığını ve kardeşliğini görmekteyim. Kendisine ve ekibine başarılar diliyorum. İnanıyorum ki bu hizmet aşkı ilk gün başladığı gibi devam etmektedir. İnsana olan sevdası var. Herhalde 9 dönemi tamamlayacak öyle görünüyor.”


KÖİ Projeleri, Kayıp Mı Kazanç Mı?

Kamu – Özel İşbirliği (KÖİ) modeli, hayata geçirdiği mega projelerle Türkiye’nin çehresini değiştirdi. Ülke kalkınırken projelere yönelik eleştiriler de vergi kaybının yanı sıra bütçe ve Hazine’ye verdiği yük, kamu borçlanması,

Ünlü Yazardan Almanca Barış Psikolojisi

Tüm dünyada büyük bir okur kitlesi tarafından gün geçtikçe daha da yakından takip edilen yazar, bu kitapta “Barış Psikolojisi” konusunu bütün detaylarıyla, kapsamlı bir biçimde ele alıyor. A.Z. Yayıncılıktan çıkan kitapta barış,

Genç Başkandan Mahalle Hizmet Seferberliği

Sabahın ilk saatlerinde göreve başlayan Avcılar Belediyesi ekipleri mahalleyi sokak sokak gezerek çalışmalarını gerçekleştirdi . Avcılar’ın genç ve dinamik başkanı Utku Caner Çaykara da çalışmaları yerinde takip etti.

MSB: Irak'ın kuzeyinde 32 terörist etkisiz!

MSB: Irak'ın kuzeyinde 32 terörist etkisiz!

Çocuklarda salyanın nedeni geniz eti büyümesi!

Çocuklarda salyanın nedeni geniz eti büyümesi!

Yıldırım'da okul sporları ilçe şenlikleri devam ediyor

Yıldırım'da okul sporları ilçe şenlikleri devam ediyor

İzmit'te kadınlar mikro kredi ile hayallerini gerçekleştiriyor

İzmit'te kadınlar mikro kredi ile hayallerini gerçekleştiriyor

Yeditepe Üniversitesi Dilek Ödülleri sahiplerini buldu

Yeditepe Üniversitesi Dilek Ödülleri sahiplerini buldu

Bakan Tekin Diyarbakır'da eğitimi değerlendirdi

Bakan Tekin Diyarbakır'da eğitimi değerlendirdi

Bursa Osmangazi'de 19 Mayıs coşkusu Haluk Levent konseri

Bursa Osmangazi'de 19 Mayıs coşkusu Haluk Levent konseri

Merkez'in sıkılaştırıcı adımların etkisi sürüyor

Merkez'in sıkılaştırıcı adımların etkisi sürüyor

Özer; Adil, kapsayıcı ve ulaşılabilir bir yönetim olacağız... (GÖRÜNTÜLÜ HABER)

Özer, “Demokrasinin işleyebilmesi için gece gündüz demeden halkın bilgi alma hakkını karşılayan basın emekçilerine gereken saygıyı ve ilgiyi göstereceğiz” dedi.

Özer; Sizler Benim İsimsiz Kahramanlarımsınız

1 Mayıs İşçi Bayramı dolayısıyla belediye personellerini görev yerlerinde ziyaret eden Esenyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. Ahmet Özer, ilçeye büyük bir özveriyle hizmet veren emekçilerin işçi bayramını kutladı.

Balcıoğlu, Saha Çalışmalarını Denetliyor

İncelemelerin ardından Balcıoğlu, sahil kesiminde vatandaşlarla bir araya gelerek, onların beklenti, talep ve önerilerini dinledi.

Dünya Dans Günü’nde farklı kültürler buluştu

Mimaroba Büyük Atatürk Parkı’nda düzenlenen etkinliğe ilgi ve katılım yoğun olurken farklı kültürlerden danslar öğrenen vatandaşlar hem Dünya Dans Günü’nü kutladı hem de unutulmaz bir gün yaşadı.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.