İyilik Yap Denize Atma..!

Ak Parti Beylikdüzü ilçe başkanı Mustafa Necati Işık'ın düzenlemiş olduğu 'İyilik Yap Denize Atma' Projesi kapsamında ünlü dalgıç Cem Karabay ile başkan Mustafa Necati Işık Gürpınar sahilinde denize dalarak, ilk temizlik kampanyasın

İSTANBUL 12.08.2018 18:41:46 10109 0
İyilik Yap Denize Atma..!

Her Şey Daha Yaşanılır Bir Beylikdüzü İçin..

Ak Parti Beylikdüzü ilçe başkanı Mustafa Necati Işık'ın düzenlemiş olduğu "İyilik Yap Denize Atma" Projesi kapsamında ünlü dalgıç Cem Karabay ile başkan Mustafa Necati Işık Gürpınar sahilinde denize dalarak, ilk temizlik kampanyasını başlattı.

Ak Parti Beylikdüzü ilçe başkanı Mustafa Necati Işık; Beylikdüzü Gürpınar sahilinde İyilik yap denize atma sloganı ile başlatmış olduğu denizi temizleme projesi tanıtım toplantısında, Beylikdüzü İlçe Başkanlığımızın bir bilinçlendirme ve gönüllülük esasıyla yapmış olduğu bu çalışmamıza destek veren tüm gönüllü dostlarımıza teşekkür ediyorum dedi.

“Daha Temiz Deniz İçin Başladık”

Işık; Bizler özellikle denizlerin hem karadan, hem de insan aktiviteleriyle 80 oranında kirlendiğini düşünüyoruz. Bu sebeple bu duruma bir dikkat çekmek istedik ‘’ İyilik Yap Denize Atma ‘’ sloganıyla bir kampanya düzenledik ve Beylikdüzü Sahili’ni temizleme çalışmalarına bugün itibariyle başladık. Belli periyotlarla bu aktiviteye devam edeceğiz. Tabi denizlerin temizlenmesi noktasında İstanbul’da genel bir çalışma var fakat Beylikdüzü’nde her şeyi İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nden beklemek doğru değil. Yine de bizler yerel belediyeye karşı çalışmaların daha da hızlanması adına böyle bir çalışma başlattık. İnşallah denizlerimizin daha temiz olduğu deniz altındaki canlılarında bu tehlikeli atıklardan zarar görmemesi adına bu bilinçli çalışmayı daha sürekli bir hale getirmek için arkadaşlarımızla birlikte devam ettireceğiz “Her Şey Daha Yaşanılır Ve Tertemiz Bir Beylikdüzü İçin” dedi.

“Dünyada Küresel Bir Isınma Var”

Dünya rekortmeni Beylikdüzü sualtı sporları kulübü başkanı Cem Karabay; AK Parti Beylikdüzü ilçe başkanı Mustafa Necati Işık ile yaptığı açıklamada, Dünyada küresel bir ısınma var ve bu küresel ısınmanın ana sebebi biliyorsunuz ki alglerin ölümü. Algler dediğimizde aklımıza denizdeki yosunlar geliyor. O bizim gördüğümüzde irkildiğimiz yosunlar aslında oksijen sağlayıcı, dünyanın oksijeninin 70’ini sağlayıcı bitkiler ama onların ölümü maalesef ama maalesef küresel ısınmanın hızlanmasını sağlıyor. Peki algler niye ölüyor sorusuna cevap bulmak istersek buda doğrudan doğruya kentsel atıklar yani insanların oluşturduğu atıklar ciddi derecede alglerin ölümüne neden oluyor.

“Siyaset Değil, Spor Yapıyoruz”

Karabay; Biz aslında burada ciddi bir sosyal sorumluluk projesine imza atıyoruz. Bununla beraber su altında kentsel atıkları toplayıp milyonlarca yıl orada duracak olan suyu ve canlıları zehirleyecek olan atıklardan kurtaracağız. Bu gün burada siyaset değil spor yaparak denizlerimizi ve canlıları kurtaracak operasyon yapıyoruz. AK Parti ilçe başkanımız Mustafa Necati Işık ile ciddi bir kampanya başlattık. Bu çalışmayı düzenli periyotlar ile gerçekleştirmeye devam edeceğiz.  Mustafa Necati Işık başkanımın burada bulunma sebebi masa başında siyaset değil, Beylikdüzü ve yaşayan insanlarımızın daha iyi koşullarda yaşamalarını sağlamak için buradadır. Bu sosyal sorumluluk projesini başlattığı için teşekkür ediyor, her koşulda desteklerimizi devam ettireceğiz dedi.

 

 

 

 

 


Genç Başkandan Mahalle Hizmet Seferberliği

Sabahın ilk saatlerinde göreve başlayan Avcılar Belediyesi ekipleri mahalleyi sokak sokak gezerek çalışmalarını gerçekleştirdi . Avcılar’ın genç ve dinamik başkanı Utku Caner Çaykara da çalışmaları yerinde takip etti.

MSB: Irak'ın kuzeyinde 32 terörist etkisiz!

MSB: Irak'ın kuzeyinde 32 terörist etkisiz!

Çocuklarda salyanın nedeni geniz eti büyümesi!

Çocuklarda salyanın nedeni geniz eti büyümesi!

Yıldırım'da okul sporları ilçe şenlikleri devam ediyor

Yıldırım'da okul sporları ilçe şenlikleri devam ediyor

İzmit'te kadınlar mikro kredi ile hayallerini gerçekleştiriyor

İzmit'te kadınlar mikro kredi ile hayallerini gerçekleştiriyor

Yeditepe Üniversitesi Dilek Ödülleri sahiplerini buldu

Yeditepe Üniversitesi Dilek Ödülleri sahiplerini buldu

Bakan Tekin Diyarbakır'da eğitimi değerlendirdi

Bakan Tekin Diyarbakır'da eğitimi değerlendirdi

Bursa Osmangazi'de 19 Mayıs coşkusu Haluk Levent konseri

Bursa Osmangazi'de 19 Mayıs coşkusu Haluk Levent konseri

Merkez'in sıkılaştırıcı adımların etkisi sürüyor

Merkez'in sıkılaştırıcı adımların etkisi sürüyor

Özer; Adil, kapsayıcı ve ulaşılabilir bir yönetim olacağız... (GÖRÜNTÜLÜ HABER)

Özer, “Demokrasinin işleyebilmesi için gece gündüz demeden halkın bilgi alma hakkını karşılayan basın emekçilerine gereken saygıyı ve ilgiyi göstereceğiz” dedi.

Özer; Sizler Benim İsimsiz Kahramanlarımsınız

1 Mayıs İşçi Bayramı dolayısıyla belediye personellerini görev yerlerinde ziyaret eden Esenyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. Ahmet Özer, ilçeye büyük bir özveriyle hizmet veren emekçilerin işçi bayramını kutladı.

Balcıoğlu, Saha Çalışmalarını Denetliyor

İncelemelerin ardından Balcıoğlu, sahil kesiminde vatandaşlarla bir araya gelerek, onların beklenti, talep ve önerilerini dinledi.

Dünya Dans Günü’nde farklı kültürler buluştu

Mimaroba Büyük Atatürk Parkı’nda düzenlenen etkinliğe ilgi ve katılım yoğun olurken farklı kültürlerden danslar öğrenen vatandaşlar hem Dünya Dans Günü’nü kutladı hem de unutulmaz bir gün yaşadı.

Nisan ayı üretici market fiyat değişimi Aylık ve yıllık girdi fiyatlarındaki değişim

Türkiye Ziraat Odaları Birliği (TZOB) Genel Başkanı Şemsi Bayraktar, Nisan ayı üretici ile market arasındaki fiyat değişimlerini, aylık ve yıllık girdi fiyatlarındaki değişimlerini yaptığı görüntülü basın açıklamasıyla değerlendir

Travmaları Aşmanın Yolları..!

Beylikdüzü Atatürk Kültür ve Sanat Merkezi’nde “Dünde kalsın travmalar, biz bugünü yaşayalım” adlı bir seminer düzenlendi. Travma tedavisinin ele alındığı seminerde uzman psikolog Gül Çolak, EMDR tedavi sürecinin üzerinde durdu.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.