Tarih: 05.01.2018 15:30

İYİ Parti Yerel Basınla Buluştu

Facebook Twitter Linked-in

İyi Parti Görücüye Çıktı.!

İYİ Parti Büyükçekmece ilçe başkanı Gülay Ezibay ve yönetim kurulu üyeleri yerel basın ile bir toplantı düzenleyerek kendilerini tanıttılar.

İYİ Parti Büyükçekmece ilçe başkanı Gülay Ezibay; "Liderimiz Meral Akşener önderliğinde ülkenin umudu olmak için yola çıktık. Birçok farklı kültür ve yapıdan inanmış insanlara, bu ülkeye hizmet etmek için elimizi taşın altına koyduk. Bizler inanıyoruz ki ülke sınırlıları içinde yeniden adaleti, Cumhuriyeti ve demokrasi kazanımlarını inşa edeceğiz. İYİ Parti Türkiye'nin umutsuzluk ufkunda açan bir güneştir. Bizler bu güneşi her adımda daha fazla büyütmek için adımlar atacağız. Biliyoruz ki önümüze birçok engeller çıkaracaklar ama bizler yılmayacağız ve güçlü Türkiye davamızda sesimizi daha gür çıkaracağız.

 

Kapımız Açık Olacak

Yerel basının sorularını cevaplayan Ezibey; Büyükçekmece belediye çalışmaları ve Belediye Başkanı Hasan Akgün ile görüşleri sorulduğunda "Büyükçekmece belediye başkanımız Hasan Akgün beş dönemdir bu ilçeyi yönetiyor ve seçiliyorsa demek ki halk tarafında bir karşılığı var. Bu demek olmuyor ki yanlışlar ve hataları yok, tabii ki bizler hata gördüğümüz noktalarda çıkıp fikrimizi demokratik biçimde söyleyeceğiz ve gerekli olduğu alanlarda mücadelemizi de vereceğiz. İlçe teşkilatı kapımız ve benim kapım tüm gün açık olacak. Vatandaş bize en kolay ulaşacaktır dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —