Hatay Büyükşehir Belediyesi, Hatay’ın 15 ilçesinde yeni yol, bakım ve onarım ile birlikte yağmursuyu hattı döşeme çalışmalarını sürdürüyor.
HATAY (İGFA) - Vatandaşların ulaşımını rahatlatmak ve güvenli hale getirmek amacıyla çalışmalarını hızlandıran Hatay Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı ekipleri, yıpranan ve deforme olan yollarda beton asfalt çalışmaları gerçekleştiriyor.
Yenileme çalışmaları kapsamında Payas ilçesine bağlı Karacamii Mahallesi Ahi Evran Bulvarı, Arsuz ilçesine bağlı Hacıahmetli Mahallesi 70.Sokak ve Erzin ilçesinde Hanifi Soylu Bulvarı’nda beton asfalt serimi devam ediyor.

Ekipler ayrıca olumsuz hava koşullarında tıkanıklıkları ve riskleri önlemek amacıyla Defne ilçesine bağlı Bostancık Mahallesinde bulunan Defne Devlet Hastanesi yolunda yağmursuyu hattı (büz döşeme ) çalışması gerçekleştiriyor.
SOBE Vakfı’ndan Türkiye’de ilk... Otizm eğitimine dijital platform SOBEP
Ücretli çalışan sayısı yıllık yüzde 1,1 arttı... İnşaat sektörü güçlü artış gösterdi
Konya Veledromu’nda Torku rüzgar! Madalyalar peş peşe
Kandilli’den Marmara için kritik adım! Deprem Erken Uyarı Sistemi ilk sınavı başarıyla verdi
MÜSİAD Tekstil, Deri ve Hazır Giyim Sektör Kurulu Bursa’da buluştu
Tarım-ÜFE yıllık yüzde 45,40 arttı! Tek yıllık bitkisel ürünlerde sert fiyat artışı
HABER / NEZİR KARAYÜN / ADOM AJANS - 13 Kasım 2025 tarihli Resmi Gazete’de yayımlanan Cumhurbaşkanı Kararı ile gecikme zammı oranında önemli bir değişiklik yapıldı.
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.