Tarih: 17.09.2018 13:29

Güçlü Toplum Sağlam Yapı..!

Facebook Twitter Linked-in

 

Güçlü Toplum Sağlam Yapı..!

Ak Parti Büyükçekmece Belediye Meclis Üyesi, Grup Başkanvekili ve İstanbul Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Recep Erol; 2018-2019 eğitim-öğretim yılıyla ilgili sosyal medya hesabından bir mesaj yayınladı.

“İnsanı Merkez Almalıyız”

Ak Parti Büyükçekmece Belediye Meclis Üyesi, Grup Başkanvekili ve İstanbul Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Recep Erol; sosyal medya hesabından yaptığı açıklamasında, “ ekonomisi güçlü, toplum yapısı sağlam, dünyaya öncülük eden ülkelerin vasıflarının başında kaliteli, insanı merkeze alan bir eğitim-öğretim sistemine sahip olmaları gelmektedir. Ülkemizde de son yıllarda bu alanda önemli gelişmeler kaydedilmiştir ve eğitim seviyemizin çok daha üst seviyeye çıkacağı günler yakındır” dedi.

“Bilinçli Bireyler Yetiştiriyoruz”

Başkan Erol, 2018-2019 eğitim öğretim yılında; “ Okul müdürlerimize, öğretmenlerimize, öğrencilerimize, velilerimize, kantin ve temizlik personellerimize kadar tutunda okulun daima gelişmesi için canını dişine takarak gece gündüz çalışan, çocuklarımızın geleceğini şekillendiren, ülkemize sağlıklı, bilinçli bireyler yetiştiren tüm eğitim camiamıza Rabbim'den başarılar dilerim” diyerek sözlerini noktaladı.

Haber: Ebru AYHAN

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —