HABER / MEHMET ÜNAL- Esenyurt Belediyesi, “Adam Olacak Çocuk Üniversite Kapısından mı Geçmeli?” konulu bir söyleşi düzenledi.
Gençler İçin Üniversiteye Hazırlık Söyleşisi
HABER / MEHMET ÜNAL- Esenyurt Belediyesi, gençlerin üniversiteye dair merak ettiği sorulara yanıt bulması ve bilinçli bir şekilde kariyer planlaması yapabilmesi amacıyla “Adam Olacak Çocuk Üniversite Kapısından mı Geçmeli?” konulu bir söyleşi düzenledi. Sürekli Eğitim Merkezinde gerçekleştirilen etkinliğe gençlerin ilgisi büyük oldu.
UZMANLAR GENÇLERİN SORULARINI YANITLADI
Söyleşinin konuşmacıları İstanbul Aydın Üniversitesi Periodontoloji Ana Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. İbrahim Hasan Meriç ve İstanbul Aydın Üniversitesi Biofizik Ana Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Mustafa Tunaya Kalkan oldu. Uzman akademisyenler, öğrencilerin üniversite seçimi ve bölüm tercihlerine ilişkin önerilerde bulunarak yükseköğretimin kişisel gelişim ve meslek seçimi üzerindeki etkisine dikkat çekti.
DOĞRU HEDEFLER VE ETKİLİ ÇALIŞMA PLANI VURGUSU
Akademisyenler, öğrencilerin hangi bölümleri istediklerine karar verirken gelecekteki kariyer hedeflerini göz önünde bulundurmalarının önemini vurguladı. Doğru hedefler belirlemenin yanı sıra bu hedeflere ulaşmak için planlı ve disiplinli bir çalışma sürecinin gerekliliğini dile getiren uzmanlar, öğrencilere bu süreçte motivasyonlarını yüksek tutmaları için önerilerde bulundu.
GENÇLERİN MERAK ETTİĞİ SORULAR YANIT BULDU
Söyleşi, gençlerin sorularını yöneltmesiyle sona erdi. Üniversite yaşamına ve bölümlere dair pek çok konuda bilgi alan gençler, etkinlikten memnun ayrıldı. Esenyurt Belediyesi, bu tür organizasyonlarla gençlerin eğitim süreçlerini desteklemeye devam edeceklerini belirtti.
HABER / NEZİR KARAYÜN / ADOM AJANS- Beylikdüzü Kavaklı Ortaokulu şampiyon oldu.
HABER / GÜLSEVİN KUZU- Edirne'de AFAD tarafından gazetecilere yönelik kapsamlı arama kurtarma eğitimi düzenlendi.
ANTALYA Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı Alanya ekipleri, ilçedeki kırsal mahalle yollarında çalışmalarını sürdürüyor.
HABER / H. ALİ YILMAZ - Eğitimden Haberler Genel Yayın Yönetmeni gazeteci Nezir Karayün, Bera VIP Eğitim Kurumları Genel Müdürü olarak göreve başlayan eğitimci-yazar Ulaş Salih Özdemir’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
HABER / DUYGU CANKO - Büyükçekmece Yeni Mahalle Muhtarı Şenol Yeşilırmak, Adom Medya Yönetim Kurulu Başkanı ve İktidar Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Nezir Karayün’ü ziyaret etti.
HABER / MEHMET ÜNAL - Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 6 Şubat depremlerinin ikinci yıl dönümünde önemli açıklamalarda bulundu.
HABER / GÜLSEVİN KUZU / EDİRNE-Edirne’nin Uzunköprü ilçesinde, boşanma sürecindeki E.Ç., eşi Y.Ç.’nin, velayetinde bulunan çocuklarını evde yalnız bırakarak evi terk ettiğini beyan ederek, şikayette bulundu.
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Yaralar tam iyileşene kadar ödün vermeyeceğiz
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.