Fırınlarda Hijyen Ve Gramaj Denetimi
HABER / AHMET KARAYÜN - Esenyurt Belediyesi zabıta ekipleri, ilçe genelindeki ekmek fırınları ve unlu mamul üretim yerlerinde hijyen ve gramaj denetimi gerçekleştirdi. Denetimler sırasında işletmelerin temizlik koşulları, çalışanların kişisel hijyen kurallarına uyumu ve ürünlerin gramajları dikkatle incelendi.
HİJYEN KOŞULLARI TEK TEK KONTROL EDİLDİ
Zabıta ekipleri, denetimler esnasında fırınların genel temizliğinden çalışanların hijyen standartlarına kadar pek çok detayı gözden geçirdi. İşletmelerde kullanılan malzemelerin sağlık standartlarına uygunluğu ve saklama koşulları da denetim kapsamına alındı. Eksiklik tespit edilen işletmelere gerekli uyarılar yapılarak iyileştirme için süre verildi.
GRAMAJ DENETİMLERİ HASSASİYETLE GERÇEKLEŞTİRİLDİ
Esenyurt Belediyesi ekipleri, fırınlarda üretilen ekmek, pide ve diğer unlu mamullerin gramajlarını titizlikle kontrol etti. Tüketicilere sunulan ürünlerin, belirlenen standartlara uygun olup olmadığı denetlendi. Standartların altında gramajlı ürün sunan işletmelere yasal uyarılarda bulunuldu.
KURALLARA UYAN İŞLETMELERE TEŞEKKÜR
Denetimlerin ardından kurallara uyan ve hijyen standartlarını eksiksiz yerine getiren işletmelere teşekkür edildi. Belediye yetkilileri, bu tür işletmelerin halk sağlığına verdiği önemden ötürü örnek teşkil ettiğini belirtti.
DENETİMLER DEVAM EDECEK
Esenyurt Belediyesi, halkın güvenli ve sağlıklı gıda tüketimi yapabilmesi için denetimlerin düzenli olarak sürdürüleceğini açıkladı. Ekipler, ilçe genelinde unlu mamuller üreten tüm işletmelerin sağlık ve kalite standartlarına uygun hizmet vermesi için periyodik kontrollerin devam edeceğini vurguladı.
HABER /NEZİR KARAYÜN/ ADOM AJANS –Cumhurbaşkanı Erdoğan, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nde işçi ve işveren temsilcileriyle bir araya geldi. “Çalışanlarımızın haklarını korumak hep önceliğimiz oldu” dedi.
HABER / DUYGU CANKO / ADOMAJANS - Edirne’de düzenlenen Balkan Ülkeleri Sağlık-İş Forumu’nun ikinci gününde, sağlık turizminin geleceğine ışık tutan önemli bir panel gerçekleştirildi.
HABER / NEZİR KARAYÜN / ADOM AJANS - Kahramanmaraş’ta Milliyetçi Hareket Partisi Dulkadiroğlu İlçe Başkanı Muhammet Paçacı, İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu’a ver yansın etti.
HABER /NİLÜFER ALBAYRAK/ ADOM AJANS –Millî Eğitim Bakanlığı, çocukların talebiyle hazırlanan Maarif Çocuk Dergisi’nin ilk sayısını 23 Nisan’da yayımladı.
HABER /NİLÜFER ALBAYRAK/ ADOM AJANS –Bölgesel Lig’i namağlup tamamlayan Esenler Belediyespor Voleybol A Takımı, muhteşem bir geri dönüşle şampiyon oldu ve 2. Lig biletini kaptı.
HABER /NİLÜFER ALBAYRAK/ ADOM AJANS –Muhasebe alanında kariyer hedefleyenler için büyük fırsat: Beylikdüzü Belediyesi öncülüğünde gerçekleşen eğitim programı sona erdi.
HABER /NİLÜFER ALBAYRAK/ ADOM AJANS –Eğitimde, medyada ve toplumsal bilinçte ortak mücadele çağrısı.
Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan tahminlere göre, yurdun büyük bölümünde sağanak yağış ve gök gürültülü sağanak etkisini gösterecek.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kur'an-ı Kerim'i Güzel Okuma Yarışması'nda yaptığı konuşmada İslam coğrafyasının iki asırdır böl-parçala-yönet anlayışıyla kuşatıldığını belirterek, birlik ve kardeşlik vurgusu yaptı.
HABER / (YEHA) YEREL HABER AJANSI / GÜLSEVİN KUZU / EDİRNE - Edirne Valisi Yunus Sezer, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nde alın teriyle çalışan tüm emekçileri kutladı.
HABER /NİLÜFER ALBAYRAK/ ADOM AJANS –6 yıldır atıl durumdaki tesis, yenilenen yüzüyle Haziran ayında vatandaşla buluşuyor.
HABER /NİLÜFER ALBAYRAK/ ADOM AJANS – Öğrenciler, Millî Eğitim Bakanlığı öncülüğünde düzenlenecek yarışmalarla 15 Temmuz’un anlam ve önemini afişlerle, şiirlerle, filmlerle ve ezgilerle anlatacak.
HABER /NİLÜFER ALBAYRAK/ ADOM AJANS –Cumhurbaşkanı Erdoğan, İstanbul başta olmak üzere tüm Türkiye'de depreme karşı kapsamlı çalışmalar yürüttüklerini belirtti. Son 23 yılda milyonlarca konut dönüştürüldü.
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.