Esencan 2000 Çocuğu Sünnet Etti
Özel Esencan Hastanesi sosyal, kültürel ve toplumsal etkinliklerde yer almaya devam ediyor.
Bu amaçla Esenyurt Belediyesi tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen toplu sünnet şöleni, pandeminin ardından Esenyurt ilçesinde bulunan Özel Esencan Hastanesinin ev sahipliğinde yeniden düzenlendi.

Profesyonel kadrosu ile Özel Esencan Hastanesinde hijyenik ve konforlu ortamda uzman hekim ve dinamik ekip kadrosuyla gerçekleştirilen sünnet organizasyonunda yaklaşık 2000 Esenyurtlu çocuğun sünnet işlemi gerçekleştirilecek.
BOZKURT, "MİNİKLERİMİZE SAĞLIKLI YAŞAM DİLİYORUM"
Sünnet olan minikleri ziyaret eden Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt;
"Çocuklarımıza sağlıklı bir gelecek sunmak ve ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza destek olmak için geleneksel olarak düzenlediğimiz programda, yüzlerce çocuğumuzun sünnetlerini modern cerrahi yöntemlerle gerçekleştiriyoruz. Miniklerimize sağlıklı ve huzurlu yaşam diliyorum" dedi.

ÖZKAN, "ÇOCUKLARIMIZA VE AİLELERİNE HAYIRLI OLSUN"
Çocuklar ve aileleriyle tek tek sohbet ederek hatıra fotoğrafı çekilen hastanenin Genel Müdürü Atakan Özkan; ‘’Özel Esencan Hastanesi olarak çocuklarımızın bu önemli gününde onlarla birlikte olmaktan çok mutluyuz. 3 hafta sürecek etkinlikte 2000 çocuğun sünnet işlemini hastanemizde gerçekleştireceğiz. Hem çocuklarımıza hem ailelere hayırlı ve uğurlu olsun’’ dedi.
Şölen kapsamında sünnet edilen çocuklar kendileri için hazırlanan çeşitli armağanlar ve ikramlar eşliğinde keyifli anlar yaşayıp acılarını unuttular.

AK Parti Beylikdüzü İlçe Başkanı Mustafa Necati Işık, Regaip Kandili dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
Özkan Acar Camii Yaptırma ve Yaşatma Derneği Başkanı Adem Demirtaş, Regaip Kandili dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
Ensar Vakfı Beylikdüzü İlçe Başkanı Zeki Koçinkağ, Regaip Kandili dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
AK Parti MKYK Üyesi ve Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Temel Başalan, Regaip Kandili dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
ÖNDER Sanayiciler ve İş İnsanları Derneği Genel Başkanı Ekrem Kap, Regaip Kandili dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
AREV Vakıf ve AREV Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı Vehbi Orakçı, Regaip Kandili dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
AK Parti Beylikdüzü Belediye Meclis Üyesi Tuncay Altaylı, Regaip Kandili dolayısıyla yayımladığı mesajda, bu mübarek gecenin taşıdığı derin manevi anlamlara dikkat çekti.
CHP Beylikdüzü Belediye Meclis Üyesi İlyas Yılmaz, Regaip Kandili dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Yılmaz, bu mübarek gecenin manevi iklimine dikkat çekerek birlik, beraberlik ve kardeşlik vurgusu yaptı.
CHP Beylikdüzü İlçe Başkanı Mülayim Demirtaş, Regaip Kandili dolayısıyla bir mesaj yayınladı.
AK Parti Kabataş Belediye Meclis Üyesi Cafer Belen, Regaip Kandili dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Belen, bu mübarek gecenin gönüllerin arınmasına ve toplumsal dayanışmanın güçlenmesine vesile olmasını diledi.
Siyasetçi ve işadamı Veysel Karatay, Regaip Kandili dolayısıyla bir mesaj yayımlayarak, bu mübarek gecenin tüm İslam âlemi için hayırlara vesile olmasını temenni etti.
Siyasetçi ve iş insanı Mahmut Yusuf, Regaip Kandili dolayısıyla bir mesaj yayınladı.
AK Parti İstanbul İl Yönetim Kurulu Üyesi İlker Gürbüz, Regaip Kandili dolayısıyla anlam yüklü bir mesaj yayınladı.
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.