Tarih: 01.01.0001 00:00 6113

Eğitimde Geleceğe Yönelik İlki Gerçekleştirdi...!

Kurulduğu günden itibaren eğitim sektöründe gerçekleştirdiği teknoloji yatırımları ve eğitim yaklaşımlarıyla dikkat çeken Mektebim, bir ilki gerçekleştirerek AR-GE Merkezi kurdu.

Eğitimde Geleceğe Yönelik İlki Gerçekleştirdi...!

Eğitimde Geleceğe Yönelik İlki Gerçekleştirdi...!

 

Kurulduğu günden itibaren eğitim sektöründe gerçekleştirdiği teknoloji yatırımları ve eğitim yaklaşımlarıyla dikkat çeken Mektebim, bir ilki gerçekleştirerek AR-GE Merkezi kurdu. 4. Sanayi Devrimi olarak adlandırılan Endüstri 4.0’ın gerekliliklerini ve 21. yy becerilerini eğitim sistemine dahil eden Mektebim, kurduğu AR-GE Merkezi ile eğitim öğretim faaliyetlerini araştırma konularıyla destekleyecek. Bilim, Sanayi ve Ticaret Bakanlığı tarafından onaylanan ve gerçekleştirilecek projelerin Bilim, Sanayi ve Ticaret Bakanlığının görevlendirdiği hakem heyetlerinden tam not aldığı AR-GE Merkezi, geleceğe yönelik  inovatif çözümler üreterek eğitim sektöründe daha önce yapılmamış ürünler ortaya koyacak.

 

AR-GE Merkezi ile ülkemizde ve tüm dünyada özellikle eğitim alanında kullanılabilecek yerli ve milli ürün oluşturmayı hedefleyen Mektebim, uluslararası projelerle de çalışmalarını sürdürecek.

 

 

 


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.