Eğitim Dendiği Zaman Akan Su Durur..!

Türk milli eğitimine bugüne kadar 30’un üzerinde okul kazandırarak eğitime büyük katkılar sağlayan ve “Okulcu Hasan” olarak tanınan Başkan Akgün, her fırsatta ilçedeki okulları ziyaret ederek okul yönetimi ve öğretmenlerle bir ara

GÜNCEL 12.04.2018 15:48:46 4711 0
Eğitim Dendiği Zaman Akan Su Durur..!

 

        Başkan Akgün: Söz Konusu Eğitim İse Akan Sular Durur 

 

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, Münevver – Kemal Özver Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ni ziyaret ederek, okulun eksiklikleri ve sorunları hakkında bilgi aldı.

 

Okulların sorunlarına neşter atıyor

 

Türk milli eğitimine bugüne kadar 30’un üzerinde okul kazandırarak eğitime büyük katkılar sağlayan ve “Okulcu Hasan” olarak tanınan Başkan Akgün, her fırsatta ilçedeki okulları ziyaret ederek okul yönetimi ve öğretmenlerle bir araya geliyor.

Okullar yılsonu tatiline girinceye kadar okul ziyaretlerine devam edeceğini belirten Başkan Akgün; “Okulların sorunlarını, eksikliklerini yerinde görmek ve duymak için okullar kapanana kadar ziyaretlerimiz devam edecek. Bu süreçte okulların ihtiyaçlarını yerinde görüp tatilin başlamasıyla birlikte de bu eksiklikleri giderme yoluna gideceğiz” dedi.

 

“Önceliğimiz eğitime hizmettir”

Münevver – Kemal Özver Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi okul yönetimi ve öğretmenleriyle bir araya gelen Başkan Akgün, eğitim adına yapılacak hizmetlere her zaman öncelik verdiğini belirterek;  “Eğitim hizmetleri belediyelerin asli görevleri arasında olmamasına rağmen çocuklarımızın eğitimi, Büyükçekmece Belediyesi için büyük önem taşımaktadır. Eğitim ve okul söz konusu ise benim ve ekibim için akan sular durur. Bu anlayış çerçevesinde her eğitim öğretim dönemi içinde ilçemizdeki bütün okulları ziyaret ederek eksikliklerini ve sorunlarını tespit ediyoruz. Okul yönetimlerinden gelen talepleri de değerlendirerek, okulların tatile girmesiyle birlikte okulların sorunlarını çözüyoruz” ifadesini kullandı.

 

Teknik ekibine talimat verdi


Başkan Akgün daha sonra okul yönetimi ve öğretmenlerden okulun durumu hakkında bilgi alarak, sorun ve eksikliklerin giderilmesi için ilgili birim müdürlüklerine talimat verdi. Başkan Akgün’e Belediye Başkan Danışmanı Bayram Ali Üner ve Büyükçekmece Belediyesi’nin teknik ekibi de eşlik etti.
 

 

                  

 

      

 


Balıkçı Kenan’da balık fiyatları dibe vurdu

Balık tezgahlarında bereket devam ediyor. En verimli sezonlardan birini geçirdik diyen Türkiye Deniz Canlıları Müzesi kurucu Balıkçı Kenan Balcı, istavrit, sardalya, tirsi ve sarpa balıklarının kilosunun 100 liraya düştü.

Öğretmen Hareketliliği Düzenlendi

Gürpınar 75.Yıl Cumhuriyet İlk Okulu, ‘’İngilizce’ye Adım At’’ projesi kapsamında Belçika Genk Şehri’ne Erasmus kapsamında bir öğretmen hareketliliği düzenlendi.

ÇEVİÇELLE'den Sıfır Atık Ödül Töreni

.

Cem Yılmaz’dan arabeskin kralına 30 bin dolarlık hediye

Sibel Arna’nın youtube programı “Ne Olursan Ol Rahat Ol”a konuk oldu. Stüdyosundaki iki büyük profesyonel kayıt aletini Cem Yılmaz’ın hediye ettiğini söyleyen Bayar, tanesi 15-16 bin dolar olan cihazlar için Yılmaz’a teşekkür etti

TÜBİTAK’ın Özel Çağrısına DEÜ Damgası

Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu (TÜBİTAK) 1001 – ‘Cumhuriyetimizin 100. Yılı Özel Çağrısı’na yapılan başvurular neticesinde destek almaya hak kazanan projeler belli oldu.

İSKİ hijyenik su için kapasite artırıyor...

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin köklü kuruluşu İSKİ, şehrin Avrupa yakasındaki olası su kesintilerinin önüne geçecek tesisin temelini attı

Atık Yönetimini Bilinçlendiriyorlar

Çalık, “Gelecek nesillerin çevre konusundaki farkındalığının artması ve sürdürülebilir bir gelecek için atılan bu tür adımlar, toplumun çevre konusundaki bilinç seviyesini yükseltmeye yardımcı olacaktır” dedi.

Atel İnşaattan 23 Nisan Kutlaması

.

Bayramı gönüllerince kutladılar

104 yıl önce Türk milletinin iradesini temsil eden Birinci Büyük Millet Meclisi’nin açılışı ve Türk halkının tüm dünyaya egemenliği ilan ettiği gün olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı her yılda kutlandı.

Güzel, Makamı Çocuklara Teslim Etti

Çatalca Belediye Başkanı Erhan Güzel, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda başkanlık makamını çocuklara teslim etti.

Çölyak Hastalarını Yalnız Bırakmıyor..!

Esenyurt Belediyesi, glüten içeren besinlere alerjisi olan çölyak hastalarına, beslenme şekline uygun ürünlerin yer aldığı gıda paketi yardımında bulunarak onların sağlıklı yaşamasına katkı sunmaya devam ediyor.

Beylikdüzü Belediyesi 23 Nisan’da Hatay’da

Renkli görüntülere sahne olan etkinliklerdeki gösteriler büyük beğeni kazanırken, çocukların neşesine velilerde eşlik etti.

ÇOCUKLAR UNUTULMAZ BİR GÜN YAŞADI

23 NİSAN’DA 10 BİN BALIK EKMEK ÜCRETSİZ DAĞITILDI

Eğitimcilerden Başkan Erdoğan'a açık mektup:

Bilim ve Eğitim Camiasından Başkan Erdoğan'a Müfredat Açık Mektubu

Çocuklar Belediye Başkanlığı Koltuğunu Devraldı

Balcıoğlu, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında başkanlık koltuğunu bir günlüğüne Silivri'nin farklı okullarından gelen çocuklara devretti.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.