Tarih: 01.01.0001 00:00 3612

Dış Politikada Yanındayız!

Tebplast Plastik ve Kalıp Sanayi A.Ş Onursal Başkanı Abdullah Teber, Amerika ve Cumhurbaşkanı Erdoğan ile ilgili çok özel açıklamalarda bulundu.

Dış Politikada Yanındayız!

 “Amerika Dünyanın Başına Bela”

Tebplast  Plastik ve Kalıp Sanayi A.Ş Onursal Başkanı Abdullah Teber, Amerika ve Cumhurbaşkanı Erdoğan ile ilgili çok özel açıklamalarda bulundu.

Teber; “Her geçen gün Amerika’nın ne yaptığı belli olmuyor. Şu anda Güney Amerika’yı karıştırıyor. Dünyanın Jandarmasıyız diyor ama bir avuç petrol için komşu ülkemize yaptığı rezalettir! Libya ile Irak’ın ucuna kadar bakın, hepsini karıştırdı. Liderlerini yok etti. Şu anda idareden yoksun ve halk perişan durumda, elindeki silah’a güvenerek dünyayı tehdit ediyor!”

Lideri de Kendisi de Ahlaksız Bir Ülke

“Kısaca dünya’yı tehdit eden ahlaksız bir ülke Amerika, seçtiği liderler de ahlaksız. Trump bir Ülkenin Cumhurbaşkanına hakaret edebilecek kadar terbiyesiz. Bu davranış tüm ülkenin vatandaşına yapılmış bir hakarettir. Ben telaffuz etmeye utanıyorum.

Gençliğe çok büyük görevler düşüyor. Ekonomik, siyasi, ticaret her anlamda zenginleşmemiz lazım aksi halde bugün başımıza gelenler yarın da gelecek. Gelecek neslin bu sıkıntıları çekmemek için çok mücadele etmeleri gerekiyor.”

“Vergi Kaçakçısı Haindir”,

“Bu Ülke bu problemlerden arındığında kalkınabilir, yoksa saldırılar devam eder. Aklımıza başımıza toplamalıyız. Biz sanayiciler olağanüstü dikkatli çalışıp vergilerimizi ödemeliyiz. Vergi kaçakçılığına müsaade etmememiz lazım.”

Dış Politikada Yanındayız!

“Sn. Cumhurbaşkanımız çok sıkıntılı dönemler yaşıyor. Amerika Cumhurbaşkanımızın onurunu zedeledi ve buna rağmen Cum. Bşk. Erdoğan hala Amerika’ya gidebiliyor ise bu hiç de kolay bir şey değildir. Cumhurbaşkanımızın büyük bir fedakarlık yaptığını düşünüyorum. Ülke içerisinde muhalefet yapsak da dış politikada yanındayız. Sayın Erdoğan’ın ne kadar yıprandığı ortada Allah ülkemize zeval vermesin.” dedi.


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.