Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Soner Ilıki Dereköy Sınır Kapısı'nın modernizasyon çalışmalarının yakında başlayacağını duyurdu.
-Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası (Kırklareli TSO) Yönetim Kurulu Başkanı Soner Ilık, Kırklareli TSO Meclis Başkanı İsmail Hakkı Özsan, Kırklareli TSO Yönetim Kurulu Üyeleri ile Meclis Üyeleri,T.C. Ticaret Bakanı Prof. Dr. Ömer Bolat, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, Kırklareli Valisi Birol Ekici, Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Kırklareli Milletvekili Ahmet Gökhan Sarıçam ve beraberindeki heyet ile birlikte Dereköy Sınır Kapısı’nda incelemelerde bulundu.
Gerçekleştirilen ziyaret ile ilgili olarak açıklamada bulunan Kırklareli TSO Yönetim Kurulu Başkanı Soner Ilık, dış ticaretin yüzde 40’nın karayolu ile yapıldığının altını çizerek sınır kapılarının önemine vurgu yaptı. Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğimiz ile iş birliği içerisinde Dereköy Sınır Kapısı'nda yapılacak olan modernizasyon çalışmalarının yakında başlayacağının müjdesini aldıklarını belirten Başkan Ilık, “İnşallah 1 yıl gibi kısa bir sürede Kırklareli ilimiz Avrupa’ya çıkış noktası olan Bulgaristan sınırında çok modern, geniş ve hızlı işleyen ve Kırklareli'ne, ülkemize yakışır yeni bir gümrük kapısına kavuşmuş olacak. İnşallah Allah nasip ederse 1 yıl sonra bu güzel gümrük kapısını açmak bizlere nasip olur” diye konuştu. Yapılacak olan modernizasyon çalışması ile modern bir hale gelecek olan Dereköy Sınır Kapımızın ülkemize, ilimize ve bölgemize hayırlı olmasını temenni ediyorum" diye konuştu.
HABER / ZEYNEP ÇAĞLAR / ADOM MEDYA - Yeşilay Büyükçekmece Şube Başkanı Recep Çalışkan, 1–7 Mart Yeşilay Haftası dolayısıyla önemli mesajlar verdi.
HABER / NEZİR KARAYÜN / EĞİTİMDEN HABERLER - İstanbul Beylikdüzü’nde bulunan Büyükşehir Yücel Akkaş Ortaokulu’nda Ramazan ayının manevi atmosferi öğrenciler, öğretmenler ve velilerin katılımıyla yaşandı.
HABER / NEZİR KARAYÜN / EĞİTİMDEN HABERLER - Ordu’nun Aybastı ilçesinde bulunan Sefalık Şehit Sadık Kütük Ortaokulu’nda Ramazan ayının manevi atmosferi öğrenciler, öğretmenler ve velilerin katılımıyla yaşandı.
HABER / GÜLSEVİN KUZU / ADOM AJANS - Edirne’de 2026 yılı çeltik ekim sezonu için başvurular başladı. Dekar başına 40 TL ücret belirlenirken, damlama sulama yapan üreticilere indirim uygulanacak. Son başvuru tarihi 25 Mart 2026'da.
HABER / NEZİR KARAYÜN / EĞİTİMDEN HABERLER – İstanbul Kartal Selman Farisi Anadolu İmam Hatip Lisesi ailesi sporla güçlenen bağlarını mübarek Ramazan ayının bereketiyle taçlandırarak muazzam bir birliktelik tablosu sergiliyor.
HABER / NEZİR KARAYÜN / EĞİTİMDEN HABERLER - Büyükçekmece Atatürk Anadolu Lisesi, Maarifin Kalbinde Ramazan ayı etkinlikleri kapsamında öğrenci, öğretmen, okul idaresi ve okul aile birliği üyelerini aynı sofrada buluşturdu.
HABER / NEZİR KARAYÜN / ESENYURT - AK Parti İstanbul Milletvekili ve MKYK Üyesi Seyithan İzsiz, Esenyurt’ta düzenlediği Kadim Dostlar İftarı’nda buluştu.
HABER / NEZİR KARAYÜN / EĞİTİMDEN HABERLER - Memur-Sen ve Eğitim-Bir-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın, İstanbul Çekmeköy’de öğrencisi tarafından bıçaklanarak hayatını kaybeden öğretmen Fatma Nur Çelik için taziye ziyareti.
Eğitimden Haberler İmtiyaz Sahibi ve Genel Yayın Yönetmeni Nezir Karayün, İstanbul Beylikdüzü’nde bulunan Büyükşehir İlkokulu Müdürü Cevat Ağırbaş’ı ziyaret etti.
Eğitimden Haberler İmtiyaz Sahibi ve Genel Yayın Yönetmeni Nezir Karayün, Büyükçekmece Atatürk Anadolu Lisesi Müdürü Necmettin Sarıkaya’yı ziyaret etti.
Beylikdüzü Karadenizliler Derneği ve Beylikdüzü İl Dernekler Federasyonu Başkanı, Euro Moda ve Prenses Bijuteri Yönetim Kurulu Başkanı, siyasetçi iş insanı Halil İbrahim Türkgenç, geleneksel iftar programında dostlarını ağırladı.
HABER / NEZİR KARAYÜN - Bağlamasıyla yirmi yıldır sahnelerin yükünü taşıyan Bülent Genç, ilk tekli çalışması Oy Nazlım ile kendi hikâyesini anlatıyor. Güçlü yorumu ile tanınan Xecê Herdem’in eşliği, esere derin bir duygu katıyor.
HABER / NEZİR KARAYÜN / EĞİTİMDEN HABERLER - Özel eğitime ihtiyacı olan öğrencilerin günlük yaşamda daha bağımsız, daha güçlü ve daha özgüvenli bireyler olmalarını desteklemek amacıyla hazırlanan Yaşam Becerileri
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.