DATÇA ALTIN BADEM ÖDÜLLERİ 4. KEZ SAHİPLERİNİ BULDU
Balı, bademi ve balığıyla ünlü, Ege’nin eşsiz turizm beldesi Datça’da, her yıl geleneksel olarak dağıtılan Altın Badem Ödülleri, Saygın Medya – Saygın Kurt tarafından organize edilen törenle, bu yıl 4. kez sahipleriyle buluştu.
Yoğun geçen turizm sezonunun ardından düzenlenen ödül töreni, Adaburnu Gölmar Otel Ana Sponsorluğunda gerçekleşti ve törene katılım bir hayli yoğun oldu.
Şenol İpek ve Merve Akıncı ana sahneyi sunarken, kırmızı halı röportajlarında, son dönemde başarılı sunumlarıyla dikkat çeken Gamze Balım vardı.
NEBİL ÖZGENTÜR’TEN NARİN İÇİN YARIM DAKİKALIK SAYGI DURUŞU
Geceye damga vuran olay, katledilen Narin için durulan otuz saniyelik saygı duruşu oldu. Gecede ödül alan gazeteci, yönetmen ve yazar Nebil Özgentürk, törene katılan tüm davetlileri Narin için yarım dakikalık (30 saniye) saygı duruşuna davet etti ve tüm salon Narin için saygı duruşunda bulundu.
BİRBİRİNDEN ÜNLÜ İSİMLER DATÇA’DA ÖDÜLLENDİRİLDİ.
Sinema, tiyatro, müzik ve sosyal medya alanlarından isimlerin de hazır bulunduğu törende; Çiğdem Tunç, Ruhi Sarı, Orçun Kaptan, Sedef Şahin, Ümit Efekan, Selma Sonat, İntizar, Sibel Taşçıoğlu, Mihriban Er, Ümit Okur, Ahmet Baran gibi isimler sahne alırken, yazları Bodrum’da yaşayan sosyal medya fenomeni Berna Arıcı, sosyal medya alanında yılın ikonu ödülüne layık görüldü.
YILIN İŞ KADINI ÖDÜLÜNE LAYIK GÖRÜLEN SEZGİ BİLGE; ‘BODRUM KABUK DEĞİŞTİRİYOR’
Törende Yılın İş Kadını Ödülü’ne layık görülen ve hem İstanbul, hem de Bodrum’da emlak sektörünün önde gelen isimlerinden olan Century 21 Trio Bodrum CEO’su Sezgi Bilge, İstanbul’daki yoğun faaliyetlerini, Bodrum’a da taşımanın vermiş olduğu mutluluğu dile getirirken, Bodrum’un geleceğiyle ilgili de önemli açıklamalarda bulundu. Sezgi Bilge, şunları söyledi; Bodrum artık asla eski Bodrum olmayacak. Dünya jet sosyetesinin yeni gözdesi Bodrum. Dünyada kabul görecek şekilde Bodrum’un marka şehir olması ile ilgili gerekli adımlar, uluslararası düzeyde atılıyor. Özellikle emlak sektörünün de desteğiyle, önümüzdeki 5 yıl içinde Bodrum’u, Bodrum’da yaşayanlar bile tanıyamayacak. Konut alanında Bodrum’a yatırım yapan global şirketlerin, yerel idare ve mülki idareyle koordineli şekilde yürüttükleri altyapı çalışmalarının tamamlanmasının ardından, Bodrum’u yakın gelecekte çok parlak günler bekliyor. Bodrum artık sadece yazları tatilcilerin rağbet ettiği bir tatil beldesi olmaktan çıkacak ve yılın 12 ayı, uluslararası organizasyonlara ve çeşitli kültür-sanat faaliyetlerine ev sahipliği yapacak. Biz de uluslararası bağlantılarımızı kullanarak, dünyaca ünlü isimlerin Bodrum’da konut edinmeleriyle ilgili ciddi faaliyetler yürütüyor ve çeşitli girişimlerde bulunuyoruz.
CEMİL İPEKÇİ, ÖDÜLÜNÜ DATÇA’NIN EN GENÇ MODA TASARIMCISININ ELİNDEN ALDI.
Yılların modacısı Cemil İpekçi ödülünü aslında Datça’nın ilk terzilerinden olan bir hanımefendinin elinden alacaktı. Ancak Cemil Bey ödülünü, Datça’nın ilk terzisinin İtalya’da modacılık eğitimi alan ve Türkiye’de kendi markasını yaratan torununun elinden almak istediğini söyledi. Datça’nın en genç modacısı Alara Taş, Cemil İpekçi’nin davetiyle sahneye geldi ve Datça’nın en genç modacısı olarak Cemil İpekçi’ye yaşam boyu onur ödülünü takdim etti.
Haber: Nezir KARAYÜN
HABER / GÜLSEVİN KUZU / ADOM AJANS - Edirne Valiliği ve Trakya Üniversitesi iş birliğiyle başlatılan "Sıcak Yuvam" projesiyle, 10 bin engelli hanesindeki sorunlar 6 ay içinde çözülecek.
HABER / NEZİR KARAYÜN / EĞİTİMDEN HABERLER - Beylikdüzü Yücel Akkaş Ortaokulu, ilçe protokolünün gerçekleştirdiği anlamlı ziyaretle eğitimde birlik ve dayanışmanın güzel bir örneğine sahne oldu.
HABER: NEZİR KARAYÜN/ ADOM AJANS - İstanbul Maltepe Belediyesi, çocuklardan yetişkinlere kadar her yaştan vatandaşı kültür ve sanatla buluşturuyor.
Türk Halk Müziğinin sevilen isimlerinden, Ordu’nun yetiştirdiği değerli sanatçı Aydın Beyoğlu, Beylikdüzü Tüm Ordulular Derneği Başkanı Nezir Karayün’ü dernek merkezinde ziyaret etti.
HABER: NEZİR KARAYÜN/ ADOM AJANS- Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, 2026 yılının gelişi dolayısıyla yayımladığı mesajında, geride bırakılan yılın muhasebesini yaparak yeni yıla dair umut ve hedeflerini paylaştı.
HABER: NEZİR KARAYÜN/ ADOM AJANS - İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, terörle mücadelede yürütülen kararlı çalışmaların son operasyonla bir kez daha sonuç verdiğini söyledi.
HABER: M. MUSTAFA KARAYÜN/ ADOM AJANS- Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yeni yıl dolayısıyla yayımladığı videolu mesajında 2025 yılını değerlendirerek 2026’ya dair hedef ve beklentilerini milletle paylaştı.
HABER: NEZİR KARAYÜN/ BEYLİKDÜZÜ- Beylikdüzü’nde yeni yıl öncesi yürekleri ısıtan anlamlı bir buluşma yaşandı.
HABER / GÜLSEVİN KUZU / ADOM AJANS -Edirne Sultan 1. Murat Devlet Hastanesi’nde saat 14.00’te çalan alarm sonrası kırmızı kod tatbikatı yapıldı. Habersiz gerçekleştirilen tatbikatta, personelin acil duruma müdahale süresi ölçüldü.
Beylikdüzü Kurucu Belediye Başkanı, siyasetçi ve iş insanı Orhan Tıraşoğlu, yeni yıl dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Tıraşoğlu, 2026 yılının Beylikdüzü’ne, İstanbul’a ve ülkemize hayırlar getirmesi temennisinde bulundu.
İstanbul ve Esenyurt’un tanınmış siyasetçi ve iş insanı Engin Doğru, yeni yıl dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Doğru, 2026 yılının demokrasi, adalet ve sosyal dayanışmanın güçlendiği bir yıl olması temennisinde bulundu.
Esenyurt Kent Konseyi Başkanı Tuncer Dağ, yeni yıl dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Dağ, 2026 yılının Esenyurt’a, ülkemize ve tüm insanlığa hayırlar getirmesi temennisinde bulundu.
BİAD Büyükçekmece İşadamları Derneği ve İKAP İktisadi ve Kültürel Kalkınma Platformu Genel Başkanı Muhammed Mustafa Karayün, yeni yıl dolayısıyla bir mesaj yayınladı.
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.