Tarih: 24.03.2018 18:24

Cumhuriyetin Çocuklarından Muhteşem Sergi

Facebook Twitter Linked-in

Cumhuriyetin Çocuklarından Muhteşem Sergi

 

Büyükçekmece Çakmaklı Cumhuriyet İlk ve Ortaokulu müdürü Hülya Camcı; muhteşem bir Çanakkale Şehitleri anma etkinliği düzenledi.

Büyükçekmece Çakmaklı Cumhuriyet İlk ve Ortaokulu müdürü Hülya Camcı’nın düzenlediği Çanakkale Şehitleri anma etkinliğine ilgi yoğun oldu. Büyükçekmece protokolünün de hazır bulunduğu etkinlikte konuşan okul müdürü Hülya Camcı; Metrekareye 6000 merminin düştüğü yerdir Çanakkale. Nice yiğitlerin, nice ana kuzularının gülerek şahadete erdiği  yerdir  Çanakkale.  

“Çanakkale’yi Çanakkale Yapan Asil Ruhtur”

Camcı; Çanakkale’yi Çanakkale yapan asil ruhtur. O ruh sayesinde çelik  ve barut, inanç, iman ve azmin karşısında mağlup olmuştur. Millet olarak yokluk içindeyken bile “Çanakkale Geçilmez” dedirten sağlam bir inancın, sarsılmaz bir ruhun mirasçılarıyız. Çanakkale ruhu 15 Temmuzda da yaşamış, ülkemize, birlik ve beraberliğimize kast etmeye çalışan hainlere gününü göstermiştir.

“Öğretmen Öğrenci Ve Veli İşbirliği”

Öğretmen öğrenci ve veli işbirliğiyle günlerce süren hazırlıkların neticesinde Çanakkale Zaferine yakışır bir program düzenledik. Katılımlarından dolayı İlçe Kaymakamımız  Dr. Mehmet Özel’e, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Hasan Uygun’a, İlçe Müftümüz İrfan Üstündağ’a siyasi parti temsilcilerimize, okul müdürlerimize ve değerli velilerimize sonsuz teşekkürlerimizi sunarız” dedi.

Haber: Nezir KARAYÜN

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —