Çocuklar 23 Nisan İçin Koştu
HABER/ ZEYNEP ÇAĞLAR/ ADOM AJANS
Küçükçekmece Belediyesi, Kaymakamlık ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü iş birliğiyle düzenlenen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Koşusu, büyük bir coşkuya sahne oldu. Göl kenarında gerçekleşen yarışta 242 öğrenci 23 Nisan’ın anlamına yakışır bir mücadele sergiledi.
“Koşu 6 Farklı Kategoride Gerçekleşti”
Küçükçekmece genelindeki ilkokul, ortaokul ve lise öğrencilerinin katıldığı yarışta küçük kızlar, küçük erkekler, yıldız kızlar, yıldız erkekler, genç kızlar ve genç erkekler olmak üzere 6 ayrı kategori yer aldı. Renkli görüntülere sahne olan etkinlikte öğrenciler hem spor yaptı hem de bayram sevincini doyasıya yaşadı.
“Sporla Bayram Bir Arada Kutlandı”
Koşu sonunda dereceye giren öğrencilere ödüllerini Küçükçekmece Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürü Sedat Gazi ile Başkan Danışmanı Abdullah Kaya takdim etti. Organizasyon, hem sporun hem de milli bayramların çocukların gelişimindeki önemini bir kez daha ortaya koydu.
“İşte Dereceye Giren Öğrenciler”
Küçük Kızlar:
Küçük Erkekler:
Yıldız Kızlar:
Yıldız Erkekler:
Genç Kızlar:
Genç Erkekler:
“Geleceğin Sporcuları Küçükçekmece’de Yetişiyor”
Etkinliğe katılan öğrenciler, hem fiziksel olarak kendilerini geliştirme fırsatı buldu hem de milli bir bayramın ruhunu birlikte yaşamanın mutluluğunu tattı. Velilerin de ilgi gösterdiği organizasyon, hem spora teşvik etti hem de çocukların özgüvenlerini artırdı.
Hakimler ve Savcılar Kurulu yetkilileri, adalet teşkilatının beklediği müjdeli haberi paylaştı.
NK Projeler ve projenin mimarı Nurcan Karaca, binbir emekle ilmek ilmek işledikleri Hande Bizi Sezen’e Götür! Senfonik projesinin kendilerinden habersiz şekilde kopyalanmasına isyan ederek hukuk mücadelesi başlattıklarını duyurdu.
Bornova Belediyesi, ilçenin parklarını, refüjlerini ve yeşil alanlarını daha canlı ve daha estetik hale getirmek için önemli bir çalışmayı kendi imkanlarıyla sürdürüyor.
Kütahya Belediye Başkan Yardımcısı Haşim Ertekin, şehrin geleceği olan çocuklarla bir araya gelmenin mutluluğunu yaşadığını belirterek evlatlarımızın doğayı koruma bilinciyle büyümesi için canla başla çalıştıklarını dile getirdi.
Beylikdüzü Belediyesi olarak toplum sağlığını her şeyin üzerinde görüyoruz.
Yerli ve Milli Parti Genel Başkanı Teoman Mutlu, DEM’li kadınların ve milletvekillerinin örgülü saç üzerinden yaptığı eyleme çok net sözlerle tepki gösterdi.
10 Ocak çalışan gazeteciler günü, münasebetiyle, Yeşilay Büyükçekmece ilçe başkan organize ettiği, Büyükçekmece Kaymakamı Ali İkram Tuna Ve ilçe kurum müdürler ’ininde katıldığı kahvaltılı basın toplantısı.
10 Ocak çalışan gazeteciler günü, münasebetiyle, Yeşilay Büyükçekmece ilçe başkan organize ettiği, Büyükçekmece Kaymakamı Ali İkram Tuna Ve ilçe kurum müdürler ’ininde katıldığı kahvaltılı basın toplantısı.
Sakarya Valiliği, Sakarya Büyükşehir Belediyesi ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Türkiye’de bir ilki gerçekleştirerek “Maarif Modeli Destekleme Projesi” kapsamında Çocuk Edebiyatı Fuarı’nda güçlerini birleştiriyor.
2025-2026 Eğitim-Öğretim Yılı’nın ikinci dönemine güven ve huzur içinde başlanması için önemli bir toplantı gerçekleştirildi.
Deniz Feneri Derneği Genel Başkanı Mehmet Cengiz, ateşkes söylemlerine rağmen Gazze’de hayatın en ağır şartlarda devam ettiğini söyledi.
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.