Çocuk Oyunları Festivali Coşkuyla Kutlandı
HABER / DUYGU CANKO / ADOM AJANS – Şanlıurfa’nın Harran ilçesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında düzenlenen Geleneksel Çocuk Oyunları Festivali’ne ev sahipliği yaptı. Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi öncülüğünde, Harran Kaymakamlığı, Harran Belediyesi ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün iş birliğiyle gerçekleştirilen festival, renkli görüntülere sahne oldu.
“İLÇE STADYUMU BAYRAM YERİNE DÖNÜŞTÜ”
Harran İlçe Stadyumu’nda düzenlenen etkinliğe yüzlerce çocuk katıldı. Palyaço gösterileri, geleneksel çocuk oyunları ve eğlenceli aktivitelerle dolu festivalde hem çocuklar hem de aileleri unutulmaz bir gün geçirdi. Festivalin açılışında okçuluk etkinliği büyük ilgi gördü. Çocuklar ata sporuyla tanışmanın heyecanını yaşarken, ilk oklarını hedefe göndermenin mutluluğunu paylaştı.
“DART, ÇUVAL YARIŞI VE BOYA SAVAŞI RENK KATTI”
Festival kapsamında düzenlenen dart oyunu, çuval yarışı ve boya savaşı gibi etkinlikler çocuklara keyifli anlar yaşattı. Alanı dolduran minikler, yarışmaların ardından canlı müzik eşliğinde dans edip eğlendi. Aileler ise çocuklarının mutluluğunu izleyerek bu güzel organizasyon için yetkililere teşekkür etti.
“BİLİM MERKEZİNE YOĞUN İLGİ”
Şanlıurfa Bilim Merkezi’nin festival alanında kurduğu stant da büyük ilgi gördü. Çocuklar robot köpek gösterisini izledi, robotik kodlama uygulamalarıyla tanıştı ve daha önce tasarlanan robotları yakından inceleme fırsatı buldu. Teknolojiye ilgi duyan öğrenciler, bilimle eğlenceyi bir araya getiren bu etkinlikte doyasıya vakit geçirdi.
“TEŞEKKÜRLER ŞANLIURFA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ”
Festivale katılan çocuklar, doyasıya eğlendiklerini ve unutulmaz bir gün geçirdiklerini dile getirerek Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür ettiler. Etkinlik sonunda konuşan yetkililer, bu tür organizasyonların çocukların hem sosyal hem de fiziksel gelişimine büyük katkı sunduğunu belirterek, benzer projelerin devam edeceğini ifade etti.
HABER: NEZİR KARAYÜN / EĞİTİMDEN HABERLER - Büyükçekmece’nin sosyal ve kültürel dokusunu güçlendirmek, ilçeye daha parlak bir gelecek inşa etmek amacıyla sivil toplum kuruluşları dev bir buluşmaya imza attı.
HABER / NEZİR KARAYÜN / BEYLİKDÜZÜ - Beylikdüzü Belediyesi olarak Ramazan ayında komşularımızın sağlığını korumayı çok önemsiyoruz. Bu mübarek ayda beslenme düzeni değişiyor, uzun süre aç ve susuz kalıyoruz.
HABER: NEZİR KARAYÜN / ADOM AJANS - Bağcılar Belediyesi, rahmet ve mağfiret ayı olan Ramazan’ın manevi iklimini tüm ilçeye yaymak için hazırlıklarını tamamladı.
HABER: NEZİR KARAYÜN / BEYLİKDÜZÜ - Beylikdüzü Belediyesi tarafından ilçe halkının toprakla olan bağını kuvvetlendirmek ve komşuluk hukukunu canlandırmak adına hayata geçirilen Hobi Bahçeleri’nde 7. dönem kura heyecanı yaşandı.
HABER / GÜLSEVİN KUZU / ADOM AJANS - Edirne'de Mimar Sinan’ın ustalık eseri Selimiye Camii, restorasyonun ardından arafe günü ikindi namazıyla yeniden ibadete açıldı; vatandaşlar hasretle camiye akın etti.
HABER / NEZİR KARAYÜN / ADOM AJANS - Türkiye Ziraat Odaları Birliği Genel Başkanı Şemsi Bayraktar olarak Ramazan ayı öncesinde temel gıda ürünlerindeki fiyat hareketlerini yakından inceledik.
HABER / NEZİR KARAYÜN / ADOM AJANS - Manisa Vakfı Başkanı Ercan Oğuz, Başkan Vekili Önder Güzelarslan ve beraberindeki vakıf yöneticileri, Esenyurt’ta görev yapan Manisalı Fatih Çobanoğlu’nu makamında ziyaret etti.
Eğitimden Haberler İmtiyaz Sahibi ve Genel Yayın Yönetmeni Nezir Karayün, okul ziyaretleri kapsamında Beylikdüzü Ahmet Beyaz İmam Hatip Ortaokulu Müdürü Fatma Kanmaz’ı makamında ziyaret etti.
HABER / NEZİR KARAYÜN / ADOM AJANS - Marmara Nakliyecileri Derneği yönetim kurulu üyeleri ve başkan yardımcıları, sektörün geleceğine yön verecek önemli bir toplantıda bir araya geldi.
Eğitimden Haberler İmtiyaz Sahibi ve Genel Yayın Yönetmeni Nezir Karayün, okul ziyaretleri kapsamında Beylikdüzü Ahmet Beyaz İmam Hatip Ortaokulu Müdürü Fatma Kanmaz’ı makamında ziyaret etti.
HABER / NEZİR KARAYÜN / ADOM AJANS - Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Dergisi’nin şubat sayısı bağımlılıkla mücadele konusuna ayrıldı.
HABER / NEZİR KARAYÜN / BEYLİKDÜZÜ - Beylikdüzü Belediyesi, 14 Şubat Sevgililer Günü dolayısıyla ilçe genelinde düzenlediği etkinliklerle vatandaşlara sevgi dolu anlar yaşattı.
HABER / GÜLSEVİN KUZU / ADOM AJANS - Edirne Valisi Yunus Sezer, Selimiye Meydanı’nda kurulan Ramazan Sokağı’nın Ramazan boyunca kültürel ve manevi etkinliklere ev sahipliği yapacağını açıkladı.
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.