ÇALIK: “OKU-YORUM BEYLİKDÜZÜ PROJESİYLE İLK ADIMI ATTI...

HABER / NEZİR KARAYÜN - Zehra Evin Çalık, “Oku-yorum Beylikdüzü” projesi kapsamında ilk etkinliğini gerçekleştirdi.

BEYLİKDÜZÜ GAZETESİ 20.12.2024 22:17:00 1
ÇALIK: “OKU-YORUM BEYLİKDÜZÜ PROJESİYLE İLK ADIMI ATTI...

ÇALIK: “OKU-YORUM BEYLİKDÜZÜ PROJESİYLE İLK ADIMI ATTIK”

HABER / NEZİR KARAYÜN - Küçük Kara Balık’ın İlham Veren Hikayesiyle İlk Etkinlik Gerçekleşti.

Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık’ın eşi Zehra Evin Çalık, “Oku-yorum Beylikdüzü” projesi kapsamında ilk etkinliğini gerçekleştirdi.
Beylikdüzü halkını kitap okuma alışkanlığıyla buluşturmayı amaçlayan proje, katılımcılara yeni farkındalıklar kazandırmayı hedefliyor.

Zehra Evin Çalık liderliğinde düzenlenen bu etkinlikte, Samed Behrengi’nin "Küçük Kara Balık" adlı eseri ele alındı. Çocuklar ve ebeveynlerle bir araya gelinen bu anlamlı günde, hikayenin mesajları üzerine interaktif bir paylaşım yapıldı.

"PROJENİN AMACI VE FARKINDALIKLAR"

Etkinlik boyunca çocuklara hikayenin detayları anlatılırken, "Küçük Kara Balık"ın hayalleri, cesareti ve keşfetme arzusu üzerine sohbet edildi. Zehra Evin Çalık, kitabın bireylerde sorgulama, hayal gücü ve cesaret duygularını artırdığını vurguladı. Çocuklarla oynanan eğitici oyunlar ve yapılan paylaşımlar günün unutulmaz anları arasında yer aldı.

“Oku-yorum Beylikdüzü” projesiyle, çocukların ve yetişkinlerin kitaplarla daha fazla zaman geçirmesi, okuma alışkanlığı kazanması ve sosyal dayanışmanın artırılması hedefleniyor. Zehra Evin Çalık, bu projeyle sadece bireysel gelişim değil, aynı zamanda toplumsal dayanışmanın güçleneceğini ifade etti.

"TEŞEKKÜR VE DEVAM MESAJI"

Zehra Evin Çalık, etkinlik sonunda yaptığı açıklamada şunları söyledi:
“Projeye destek olan tüm katılımcılara ve bizi yalnız bırakmayan Beylikdüzü halkına teşekkür ediyorum. Ayrıca, projeyi hayata geçirme sürecinde bana her zaman destek olan kıymetli eşim Mehmet Murat Çalık’a teşekkürlerimi sunuyorum. Koçluk yolculuğumuzla ve yeni projelerimizle Beylikdüzü halkına hizmet etmeye devam edeceğiz.”

Zehra Evin Çalık, bu etkinliğin bir başlangıç olduğunu, gelecekte daha fazla etkinlik ve farkındalık projesi ile toplumla buluşmaya devam edeceklerini de belirtti.

"PROJENİN GELECEK ADIMLARI"

“Oku-yorum Beylikdüzü” projesi kapsamında düzenlenecek olan yeni etkinliklerin, sadece çocukları değil, tüm Beylikdüzü halkını kapsaması planlanıyor. Zehra Evin Çalık, eğitim odaklı etkinliklerin devam edeceğini ve kitapların toplumda bir köprü görevi göreceğini ifade etti.

 

xvusafmemmmnduxGP
22.12.2024 13:00:22
Libraries of the Carolingian era). IN

Bilgiç: Eğitim Çıtamızı Yükseltmeye Devam Edeceğiz

egitimdenhaberler.net imtiyaz sahibi ve genel yayın yönetmeni Nezir Karayün, Koç Ortaokulu Müdürü Şaban Bilgiç’i ziyaret ederek yeni görevinde başarılar diledi.

Nehir Yatağında Bir Kişi Ölü Bulundu

HABER / GÜLSEVİN KUZU / ADOM AJANS - Edirne’nin Keşan ilçesinde bir kişi nehir yatağında ölü bulundu. Kimlik tespiti ve olayın meydana gelişine ilişkin soruşturma sürüyor.

Erten, Amacımız Sendikal Çalışmaların Gücünü Artırmak

HABER / NEZİR KARAYÜN / EĞİTİMDEN HABERLER - Türk Eğitim-Sen İstanbul 11 Nolu Şube Başkanlığı, sendikal çalışmaların gücünü artırmak ve bölgesel iş birliğini pekiştirmek amacıyla Silivri İlçe Teşkilatı ile bir araya geldi.

27 İlde FETÖ'ye 71 gözaltı!

27 ilde FETÖ'ye 71 gözaltı!

SOBE Vakfı’ndan Türkiye’de ilk...

SOBE Vakfı’ndan Türkiye’de ilk... Otizm eğitimine dijital platform SOBEP

Ücretli çalışan sayısı yıllık yüzde kaç arttı..

Ücretli çalışan sayısı yıllık yüzde 1,1 arttı... İnşaat sektörü güçlü artış gösterdi

Veledromu’nda Torku rüzgarı! Madalyalar peş peşe

Konya Veledromu’nda Torku rüzgar! Madalyalar peş peşe

Trabzon’da Balkan Harbi şehitleri anılacak

Trabzon’da Balkan Harbi şehitleri anılacak

Bilgi ve iletişim sektörü revaçta

Hizmet üretiminde bilgi ve iletişim sektörü revaçta

Dijital çağın kalbi Kocaeli’de atacak

Dijital çağın kalbi Kocaeli’de atacak

Kandilli’den Marmara için kritik adım!

Kandilli’den Marmara için kritik adım! Deprem Erken Uyarı Sistemi ilk sınavı başarıyla verdi

MÜSİAD Tekstil, Deri ve Hazır Giyim Sektör Kurulu buluştu

MÜSİAD Tekstil, Deri ve Hazır Giyim Sektör Kurulu Bursa’da buluştu

Meram’da çocuklar doğa için yarışacak

Konya Meram’da çocuklar doğa için yarışacak

Raket şampiyonluk kürsüsüne oturdu

Bursa Osmangazili raket şampiyonluk kürsüsüne oturdu

Tarım-ÜFE yıllık yüzde 45,40 arttı!

Tarım-ÜFE yıllık yüzde 45,40 arttı! Tek yıllık bitkisel ürünlerde sert fiyat artışı

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.