Tarih: 01.01.0001 00:00 6265

BÜYGİAD Sessiz Kalmadı

24 Ocak Cuma Günü Elazığ’da meydana gelen ve merkez üssü Sivrice olan 6,8’lik depremin ardından Büyükçekmece Genç Girişimci İş Adamları Derneği, deprem bölgesinde mağdur olan vatandaşlar için sessiz kalmadı.

BÜYGİAD Sessiz Kalmadı

BÜYGİAD Sessiz Kalmadı

 

24 Ocak Cuma Günü Elazığ’da meydana gelen ve merkez üssü Sivrice olan 6,8’lik depremin ardından Büyükçekmece Genç Girişimci İş Adamları Derneği,  deprem bölgesinde mağdur olan vatandaşlar için sessiz kalmadı.

 

Büyükçekmece’de yaptığı yardımlarla ve etkinliklerle bilinen Büyükçekmece Genç Girişimci İş Adamları Derneği Başkanı Muhammed Mustafa Karayün, Elazığ’da meydana gelen depremde mağdur olan vatandaşlar için yardım seferberliği başlattı.  Büyükçekmece Genç Girişimci İş Adamları Derneği’nde toplanan yardım kampanyasına, vatandaşlar da sessiz kalmadı. Büyükçekmecelilerin desteğiyle depremzedelerin bir nebze de olsa yaralarını sarmak için; kışlık kazak, mont, bot, eldiven, atkı, bere ve battaniye toplandı. Toplanan yardımlar Büyükçekmece Kaymakamı Dr. Mehmet Özel öncülüğünde AFAD ekibine teslim edildi.

 

Hep Birlikte Güçlüyüz

 

Başkan Muhammed Mustafa Karayün toplanan bağışlardaki memnuniyetini şu sözlerle dile getirdi “ Bir çağrımızla telefonlarımızı kilitleyen, akın akın yardıma koşan yüce gönüllü Büyükçekmecelilere sonsuz teşekkür ediyorum. BÜYGİAD ailesi olarak depremde mağdur olan vatandaşlarımızı Türk, Kürt, Laz, Çerkez olarak ayırmadık. Biz hep birlikte Türkiye’yiz. Acının dili, dini, ırkı, rengi olmaz. Çanakkale'de omuz omuza vatanı müdafaa eden dedelerin torunları  birbirini ötekileştiremez. Deprem bölgesinde meydana gelebilecek her türlü ihtiyaçta yine elimizi taşın altına koymaya hazırız. Kampanya sürecinin nihayete etmesinde AFAD ile aramızda köprü oluşturan, Büyükçekmece Kaymakamız Mehmet Özel’e, BÜYGİAD aileme ve Büyükçekmece’mizin güzel yürekli insanlarına çok teşekkür ediyorum. Biz hep birlikte daha güçlüyüz” dedi.

 

 


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.