Tarih: 23.05.2018 13:36

Bu Tesise Dikkat..!

Facebook Twitter Linked-in

 

Gürpınar Spor Tesissilerinin Farkında lığı.

Üzülme sen şehit anası, kavrulma sen şehit babası, boynunu bükme sen şehit evladı Senin şehidin benim de evladım, babam, ağabeyim, kardeşim.

Gürpınar Spor Kulübü Sosyal Tesisleri işletmecisi Emin Cesaret, şehit ailelerinin özel günleri için ücretsiz hizmet veriyor. Bedelini babanız, ağabeyiniz, kardeşiniz ödedi diyerek yola adım attı. Hiç kaygı etmeden hizmet vermekten kaçınmayacağını dile getiren Emin Cesaret; "Vatanımız için hiç gözünü kırpmadan ve korkmadan tüm cesaretleri ile korkusuzca gözü kapalı giden şehitlerimize ödeyecek çok borcumuz vardır. Sadece bize rahat ve huzurlu bir Türkiye de yaşama sebebi veren cesaret örneği o mübarek cengaverlerin haklarını asla ödeyemeyiz. Elimizden ne gelirse ancak bu kadar yapabiliriz. Allah'tan ailelerine sabır şehitlerimize de rahmet diliyorum." dedi.

Sınırsız Hizmet Verilecek

Gürpınar Spor Sosyal tesislerimizde, mevsime uygun kır bahçesi, havuz başı,  kapalı salonda davetlerinizi en iyi hizmetler vermektedir. Ani gelişen hava koşullarında bile açık hava da olan davetler, kapalı salonda devam etmeye uygun halde hizmet vermektedir. Şehit ailelerine Düğün ,Nişan, Sünnet, Kına Gecesi, Asker Mevlidi Şerif ve gecesi bedelsizdir.

Haber: Nilüfer ALBAYRAK




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —