Belen, Kabataş'ın Geleceğine Yön Vermeye Devam Edeceğiz
Türkiye Yerel Basın Birliği Genel Başkanı Nezir Karayün, Ordu'nun yetiştirdiği önemli şahsiyetlerden biri olan AK Parti Kabataş İlçesi Meclis Üyesi Cafer Belen ile bir araya geldi. Uzun yıllardır eğitimden turizme, iş insanlığından siyasete kadar birçok alanda hizmetler sunan Belen, bölgesinde önemli projelere imza atmış bir isim olarak tanınıyor.
“EĞİTİM VE İŞ DÜNYASINDA ÖNCÜ”
Cafer Belen, Aybastı'da eğitim alanındaki çalışmaları ile tanınan bir isim. Burada gerçekleştirdiği hizmetlerle birçok eğitimcinin yetişmesine katkıda bulunmuş, gençlerin eğitimine büyük önem vermiştir. Ordu merkezde kurduğu Sultan Pansiyon, şehrin turizmine ve konaklama sektörüne yeni bir soluk getirmiştir. Bu işletme, yalnızca Ordu'nun değil, çevre illerin de turizm potansiyeline katkı sağlamaktadır.
“SİYASETTEKİ VİZYONU”
Siyaset sahnesine adım atan Cafer Belen, Kabataş İlçesi AK Parti Meclis Üyesi olarak görev yapmakta ve 2024 yerel seçimlerinde Kabataş Belediye Başkan aday adayı olarak dikkat çekmiştir. Meclis üyeliğine seçilen Belen, Kabataş'ı daha yaşanabilir bir ilçe haline getirme konusunda kararlılığını dile getiriyor.
Belen, bölge halkı için sosyal ve ekonomik gelişim projeleri üzerinde çalışmayı sürdüreceğini belirtti. Kabataş’ın altyapı sorunlarının çözümünde, OSKİ (Ordu Su ve Kanalizasyon İdaresi) ve Büyükşehir Belediyesi ile yakın işbirliği içinde olacağını vurgulayan Belen, ilçenin turizm potansiyelini de artıracak projelere odaklanacağını ifade etti.
“TÜRKİYE YEREL BASIN BİRLİĞİ BAŞKANI İLE BULUŞMA”
Cafer Belen ve Nezir Karayün, eski okul arkadaşları olarak bir araya gelerek uzun bir sohbet gerçekleştirdiler. Bu buluşmada, Belen, ülkemizin geleceği için eğitimli ve donanımlı gençlerin yetişmesinin önemine dikkat çekti. Dershanecilik yaptığı dönemde edindiği tecrübeleri ve eğitim alanında verdiği hizmetleri paylaşan Belen, genç nesillerin eğitimi için çalışmaya devam edeceğini belirtti.
“AK PARTİ’NİN 23. KURULUŞ YILDÖNÜMÜNE KUTLAMA”
Belen, AK Parti’nin 23. kuruluş yıldönümünü kutlayarak, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde ülkeye sağlanan hizmetlerden dolayı duyduğu mutluluğu ifade etti. Erdoğan'ın yol arkadaşı olmaktan gurur duyduğunu belirten Belen, AK Parti'nin başarılarını desteklemeye devam edeceğini sözlerine ekledi.
Cafer Belen, Kabataş'ın gelişimine katkı sağlayacak projeler üzerinde dururken, bölgenin sosyal ve ekonomik kalkınmasına yönelik çalışmalarına aralıksız devam edeceğini ifade etti. Belen, bölge halkının yaşam kalitesini artırmayı amaçlayan projelerle Kabataş'ı daha ileriye taşımaya kararlı olduklarını söyledi.
Haber: Duygu CANKO
HABER /NİLÜFER ALBAYRAK/ ADOM AJANS Marmara Denizi’nde meydana gelen 6,2 büyüklüğündeki depremin ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan, İstanbul’da kurulan AFAD Kriz Merkezi’nde brifing aldı.
HABER /NİLÜFER ALBAYRAK/ ADOM AJANS Tekirdağ açıklarında meydana gelen 6.2 büyüklüğündeki deprem, Marmara'da korku dolu anlara neden oldu.
HABER / (YEHA) YEREL HABER AJANSI / GÜLSEVİN KUZU / EDİRNE - Edirne Valisi Yunus Sezer’in öncülüğünde hazırlanan “1940’larda Edirne” kitabı ve sergisi, Arif Dağdeviren’in objektifinden şehrin geçmişine ışık tutuyor.
HABER / (YEHA) YEREL HABER AJANSI / GÜLSEVİN KUZU / EDİRNE - Edirne Valisi Yunus Sezer, koltuğunu öğrenci Tuana Aslan'a devretti. Balkan ülkelerinden gelen çocuklarla birlikte 23 Nisan Çocuk Bayramı coşkuyla kutlandı.
HABER / DUYGU CANKO / ADOM AJANS -İmamoğlu, yaşanan afet karşısında duygularını, avukatının yanına gelmesiyle birlikte kamuoyuna duyurdu.
HABER / HACI ALİ YILMAZ /ADOM AJANS - Saint Louis Üniversitesi Hastanesi’nde Kardiyoloji Bölümü'nde öncü çalışmalara imza atan Prof. Dr. Melda Şamilgil Dolan, geliştirdiği non-invaziv tanı yöntemleri ile tıp dünyasında ses getirdi
HABER / DUYGU CANKO / ADOM AJANS - Marmara Denizi Silivri açıklarında meydana gelen 6.2 büyüklüğündeki deprem, İstanbul başta olmak üzere Tekirdağ, Yalova, Bursa ve Balıkesir’de yoğun şekilde hissedildi.
HABER / ZEYNEP ÇAĞLAR / ADOM AJANS - Marmara Denizi açıklarında İstanbul merkezli meydana gelen 6.2 ve 4.0 büyüklüğündeki depremler, bölgede tedirginliğe yol açt.
HABER / DUYGU CANKO / ADOM AJANS - İstanbul’da meydana gelen ve çevre illerde de hissedilen 6.2 büyüklüğündeki deprem sonrası, devletin üst kademesinden vatandaşlara “geçmiş olsun” mesajları geldi.
HABER / AHMET KARAYÜN / ADOM AJANS - Marmara Denizi’nde, Silivri açıklarında meydana gelen 6.2 büyüklüğündeki deprem, İstanbul başta olmak üzere çevre illerde de güçlü bir şekilde hissedildi.
Tekirdağ açıklarında meydana gelen 6.2 büyüklüğündeki deprem, İstanbul ve çevre illerde de hissedildi. Bölgeden ilk bilgiler gelmeye başladı.
HABER / MEHMET ÜNAL / ADOM AJANS - Van’ın Erciş ilçesinde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla anlamlı bir etkinliğe imza atıldı.
HABER / DUYGU CANKO / ADOM AJANS – Şanlıurfa’nın Harran ilçesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında düzenlenen Geleneksel Çocuk Oyunları Festivali’ne ev sahipliği yaptı.
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.